Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Angielskie śniadanie w Domku przy Bursztynowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 479
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rzadko się tutaj odzywam ale z takiej okazji trzeba :D GRATULACJE! Dużo zdrówka dla mamy i maluszka :)

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/baby/smileys-baby-896390.gif

A gdyby Pan Mąż pojawił się jeszcze na forum to mam pytanie czy rozety na suficie to też z Marbetu?

W ogóle to pięknie u Was :rolleyes:

Witaj Czaplanko :)

właśnie wertuje Twój wątek i widzę, że masz podobne inspiracje i dylematy jak ja. Choćby kuchnia, ja też chciałam od początku taką jak Old England i potem zmieniła mi się koncepcja na kuchnię francuską, ale w moim przypadku było już za późno bo kuchnia była już w budowie. Możesz ja zobaczyć na moim wątku, zapraszam! Dodam, że stolarza szukałam strasznie długo. Poza tym widzę, że myślisz o podobnym kominku jak w moim przypadku, ja rozważam opcje z portalem z drewna, znacznie taniej niż kamień, a w moim przypadku ma być biała, wiec większej różnicy poza gotówkową nie zrobi. Na moim wątku jeszcze mało wpisów, ale postaram się to nadrobić. Tym czasem będę zaglądała na Twój, strasznie jestem ciekawa! :D

Pozdrawiam

P.S. Oczywiście gratuluję narodzin synka!

Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek, przejrzałam cały i chciałam pogratulować. Przede wszystkim Stasia- jak się ma Maleństwo? Dobrze liczę, że skończył już miesiąc? Mam nadzieję, że daje Wam pospać :)

Poza tym jestem pod wrażeniem domku i oryginalnych pomysłów- wiem, że niełatwo Wam pewne rzeczy przez to zrealizować, ale trzymam kciuki za resztę wykończeniówki. I oczywiście z utęsknieniem czekamy na nowe zdjęcia :)

• 4 weeks później...
  • 8 months później...