Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Angielskie śniadanie w Domku przy Bursztynowej

Recommended Posts

O kurcze, nie kuś!

A propos odklejającej się tapety (bardzo dobry wybór, też mi się podoba ten deseń, oglądałam ją swego czasu w LM i zastanawiałam się, czy nie wziąć) - odkleja ci się cała czy tylko na krawędziach?

Edytowane przez **lw**

• Odpowiedzi 479
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u w lokalu nas praca wre. Przez weekend trochę posprzątałam, udało się w między czasie położyć tapetę i pomalować ściany. Jeszcze sporo przed nami, ale sklep wewnątrz powoli nabiera kształtu:

[ATTACH=CONFIG]334519[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]334520[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]334521[/ATTACH]

Ściany malowane farbą Flugger, sztukateria Castorama, tapeta chevron z LM (tylko coś nam się odkleja:( )

Ale ślicznie!! Dokąd trzeba pojechać, żeby zrobić zakupy w dniu otwarcia sklepu?? :)

O kurcze, nie kuś!

A propos odklejającej się tapety (bardzo dobry wybór, też mi się podoba ten deseń, oglądałam ją swego czasu w LM i zastanawiałam się, czy nie wziąć) - odkleja ci się cała czy tylko na krawędziach?

porobiły nam się takie pęcherze z powietrzem i szpary między rolkami tapety - pewnie to wina kadzących (czyli nas:) ), albo kleju, bo był na granicy terminu przydatności. Nie wiem, skąd wzięły się te szpary - tak jakby po nałożeniu kleju tapeta się zbiegła.

tak to wygląda :(

P1060945.jpg

P1060947.jpg

Luiza - podobne gusta chyba mamy, bo ja rozważałam tapetę do sklepu, tą którą macie u Twojej pociechy w pokoju:) - bardzo ładna.

Ale ślicznie!! Dokąd trzeba pojechać, żeby zrobić zakupy w dniu otwarcia sklepu?? :)

Tomkowa - do SOPOTU :) 3 maja 56

Sklep nazywa się SIMPLY DIVINE - bo to moja pierwsza reakcja, jak wchodzę do tego typu miejsc (najchętniej wszystko bym przytuliła i wzdycham pod nosem " po prostu boskie" :)

Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zajrzycie na profil SD na fejsbooku

https://www.facebook.com/SimplyDivinePl/

i fotka ze sklepu :)

P1060862a.jpg

http://simplydivine.pl/

Edytowane przez czaplanka

Bratkaf - fotki w zbliżeniu:

[ATTACH=CONFIG]337087[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]337087[/ATTACH]

gruby zyg-zak jest wypukły, cieniutki wklęsły

od razu pobiegłam do LM by na żywo zobaczyć:) piękna jest.

Sklep dodaję do ulubionych:) a że bywam od czasu do czasu w Trójmieście, najczęściej w Sopocie, to postaram się kiedyś wpaść z wizytą.

Życzę powodzenia jest pięknie.

Dzien dobry po raz pierwszy!

Pięknie tu! Nie miałam czasu przejrzeć wszystkiego ale kilka ostatnich stron i bardzo mi się podoba :) Podziwiam za talent do DIY! Lustra super, aczkolwiek, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie już za pierwszym razem ( :p) też*mi się wydaje, że to nad łóżkiem jest za wysoko.

Gratuluję też pomysłu na własny biznes! Szkoda, że nad morze mam daleko, bo na fejsbuku już zauważyłam małą paterkę, na którą*polowałam chyba dwa lata… ale teraz mi się koncepcja chyba zmienia. W każdym razie gratuluje i życzę wytrwałości. Będzie super! Też mam z koleżanką w planach biznes wnętrzarski i też miałyśmy wiele wątpliwości. Małe dzieci, kredyty… Ale liczymy na to, że się*uda. Trzeba być dobrej myśli! Jeśli tylko będę miała okazję to zajrzę do SD ale do Sopotu mam nieco daleko :-)

pozdrawiam mocno!

Tomkowa - do SOPOTU :) 3 maja 56

Sklep nazywa się SIMPLY DIVINE - bo to moja pierwsza reakcja, jak wchodzę do tego typu miejsc (najchętniej wszystko bym przytuliła i wzdycham pod nosem " po prostu boskie" :)

Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zajrzycie na profil SD na fejsbooku

https://www.facebook.com/SimplyDivinePl/

i fotka ze sklepu :)

[ATTACH=CONFIG]337088[/ATTACH]

Ach, jak cudnie!! Jak tylko nadarzy się okazja wyjazdu do Sopotu, to obiecuję, że odwiedzę! :) W Sopocie mieszka projektantka Kasia Gal, której ostatnio mało na forum i koniecznie jej trzeba dać znać o Twoim sklepie :D

Koniecznie wpisz adres sklepu na profilu, bo trudno to jakoś znaleźć ;)

Edytowane przez Tomkowa

od razu pobiegłam do LM by na żywo zobaczyć:) piękna jest.

Sklep dodaję do ulubionych:) a że bywam od czasu do czasu w Trójmieście, najczęściej w Sopocie, to postaram się kiedyś wpaść z wizytą.

Życzę powodzenia jest pięknie.

Cieszę się, że się przydałam:)....i oczywiście zapraszam. Wpadaj koniecznie!!!!

Dzien dobry po raz pierwszy!

Pięknie tu! Nie miałam czasu przejrzeć wszystkiego ale kilka ostatnich stron i bardzo mi się podoba :) Podziwiam za talent do DIY! Lustra super, aczkolwiek, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie już za pierwszym razem ( :p) też*mi się wydaje, że to nad łóżkiem jest za wysoko.

Gratuluję też pomysłu na własny biznes! Szkoda, że nad morze mam daleko, bo na fejsbuku już zauważyłam małą paterkę, na którą*polowałam chyba dwa lata… ale teraz mi się koncepcja chyba zmienia. W każdym razie gratuluje i życzę wytrwałości. Będzie super! Też mam z koleżanką w planach biznes wnętrzarski i też miałyśmy wiele wątpliwości. Małe dzieci, kredyty… Ale liczymy na to, że się*uda. Trzeba być dobrej myśli! Jeśli tylko będę miała okazję to zajrzę do SD ale do Sopotu mam nieco daleko :-)

pozdrawiam mocno!

Dziękuję, dziękuję! oj życzenia wytrwałości się przydadzą, bo stres nieziemski i 150 myśli przechodzi przez głowę na minutę i głównie te paskudne, natrętne - jak to będzie, co to będzie, czy dobrze zrobiłam? Zdradź koniecznie, co planujecie!!!! 3 mam kciuki:)

ps. chyba muszę zagonić Męża do roboty z tymi grafikami/lustrem w sypialni - oj szkoda mi chłopa!

Ach, jak cudnie!! Jak tylko nadarzy się okazja wyjazdu do Sopotu, to obiecuję, że odwiedzę! :) W Sopocie mieszka projektantka Kasia Gal, której ostatnio mało na forum i koniecznie jej trzeba dać znać o Twoim sklepie :D

Koniecznie wpisz adres sklepu na profilu, bo trudno to jakoś znaleźć ;)

Tomkowa, Kasię (choć bardziej jej wpisy) kojarzę z Muratora. Nie wiem, czy to Twoja zasługa, ale Kasia polubiła już mój sklep:), z czego bardzo się cieszę, bo jej bloga zdarza mi się śledzić:)

O jakim profilu mówisz, gdzie?