lw 09.11.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) O kurcze, nie kuś! A propos odklejającej się tapety (bardzo dobry wybór, też mi się podoba ten deseń, oglądałam ją swego czasu w LM i zastanawiałam się, czy nie wziąć) - odkleja ci się cała czy tylko na krawędziach? Edytowane 9 Listopada 2015 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.11.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 A u w lokalu nas praca wre. Przez weekend trochę posprzątałam, udało się w między czasie położyć tapetę i pomalować ściany. Jeszcze sporo przed nami, ale sklep wewnątrz powoli nabiera kształtu: [ATTACH=CONFIG]334519[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]334520[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]334521[/ATTACH] Ściany malowane farbą Flugger, sztukateria Castorama, tapeta chevron z LM (tylko coś nam się odkleja:( ) Ale ślicznie!! Dokąd trzeba pojechać, żeby zrobić zakupy w dniu otwarcia sklepu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 10.11.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 O kurcze, nie kuś! A propos odklejającej się tapety (bardzo dobry wybór, też mi się podoba ten deseń, oglądałam ją swego czasu w LM i zastanawiałam się, czy nie wziąć) - odkleja ci się cała czy tylko na krawędziach? porobiły nam się takie pęcherze z powietrzem i szpary między rolkami tapety - pewnie to wina kadzących (czyli nas:) ), albo kleju, bo był na granicy terminu przydatności. Nie wiem, skąd wzięły się te szpary - tak jakby po nałożeniu kleju tapeta się zbiegła. tak to wygląda Luiza - podobne gusta chyba mamy, bo ja rozważałam tapetę do sklepu, tą którą macie u Twojej pociechy w pokoju:) - bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 10.11.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Bratkaf - fotki w zbliżeniu: gruby zyg-zak jest wypukły, cieniutki wklęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 10.11.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Ale ślicznie!! Dokąd trzeba pojechać, żeby zrobić zakupy w dniu otwarcia sklepu?? Tomkowa - do SOPOTU 3 maja 56 Sklep nazywa się SIMPLY DIVINE - bo to moja pierwsza reakcja, jak wchodzę do tego typu miejsc (najchętniej wszystko bym przytuliła i wzdycham pod nosem " po prostu boskie" Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zajrzycie na profil SD na fejsbooku https://www.facebook.com/SimplyDivinePl/ i fotka ze sklepu http://simplydivine.pl/ Edytowane 27 Stycznia 2016 przez czaplanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.11.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 jesuuuu jak cudnie w tym sklepie. Mam tylko jedno zastrzeżenie dlaczego tak daleko !!!!!!!! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.11.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 CZaplanko cudnie! Polubiłam stronę i będę obserwować Niestety też mam daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.11.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 jesuuuu jak cudnie w tym sklepie. Mam tylko jedno zastrzeżenie dlaczego tak daleko !!!!!!!! :bash: CZaplanko cudnie! Polubiłam stronę i będę obserwować Niestety też mam daleko... Chyba trzeba się nad morze wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.11.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Bratkaf - fotki w zbliżeniu: [ATTACH=CONFIG]337087[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]337087[/ATTACH] gruby zyg-zak jest wypukły, cieniutki wklęsły od razu pobiegłam do LM by na żywo zobaczyć piękna jest. Sklep dodaję do ulubionych:) a że bywam od czasu do czasu w Trójmieście, najczęściej w Sopocie, to postaram się kiedyś wpaść z wizytą. Życzę powodzenia jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 10.11.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Dzien dobry po raz pierwszy! Pięknie tu! Nie miałam czasu przejrzeć wszystkiego ale kilka ostatnich stron i bardzo mi się podoba Podziwiam za talent do DIY! Lustra super, aczkolwiek, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie już za pierwszym razem ( ) też*mi się wydaje, że to nad łóżkiem jest za wysoko. Gratuluję też pomysłu na własny biznes! Szkoda, że nad morze mam daleko, bo na fejsbuku już zauważyłam małą paterkę, na którą*polowałam chyba dwa lata… ale teraz mi się koncepcja chyba zmienia. W każdym razie gratuluje i życzę wytrwałości. Będzie super! Też mam z koleżanką w planach biznes wnętrzarski i też miałyśmy wiele wątpliwości. Małe dzieci, kredyty… Ale liczymy na to, że się*uda. Trzeba być dobrej myśli! Jeśli tylko będę miała okazję to zajrzę do SD ale do Sopotu mam nieco daleko pozdrawiam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.11.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Tomkowa - do SOPOTU 3 maja 56 Sklep nazywa się SIMPLY DIVINE - bo to moja pierwsza reakcja, jak wchodzę do tego typu miejsc (najchętniej wszystko bym przytuliła i wzdycham pod nosem " po prostu boskie" Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zajrzycie na profil SD na fejsbooku https://www.facebook.com/SimplyDivinePl/ i fotka ze sklepu [ATTACH=CONFIG]337088[/ATTACH] Ach, jak cudnie!! Jak tylko nadarzy się okazja wyjazdu do Sopotu, to obiecuję, że odwiedzę! W Sopocie mieszka projektantka Kasia Gal, której ostatnio mało na forum i koniecznie jej trzeba dać znać o Twoim sklepie Koniecznie wpisz adres sklepu na profilu, bo trudno to jakoś znaleźć Edytowane 10 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.11.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 jesuuuu jak cudnie w tym sklepie. Mam tylko jedno zastrzeżenie dlaczego tak daleko !!!!!!!! :bash: Dzięki Emilko...może w jakieś wakacje uda Ci się do nas nad morze wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.11.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 CZaplanko cudnie! Polubiłam stronę i będę obserwować Niestety też mam daleko... Gdzie Wy mieszkacie dziewczyny:) wszystkim daleko. Dziękuję OGROMNIE za polubienie stronki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.11.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 od razu pobiegłam do LM by na żywo zobaczyć piękna jest. Sklep dodaję do ulubionych:) a że bywam od czasu do czasu w Trójmieście, najczęściej w Sopocie, to postaram się kiedyś wpaść z wizytą. Życzę powodzenia jest pięknie. Cieszę się, że się przydałam:)....i oczywiście zapraszam. Wpadaj koniecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.11.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Dzien dobry po raz pierwszy! Pięknie tu! Nie miałam czasu przejrzeć wszystkiego ale kilka ostatnich stron i bardzo mi się podoba Podziwiam za talent do DIY! Lustra super, aczkolwiek, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie już za pierwszym razem ( ) też*mi się wydaje, że to nad łóżkiem jest za wysoko. Gratuluję też pomysłu na własny biznes! Szkoda, że nad morze mam daleko, bo na fejsbuku już zauważyłam małą paterkę, na którą*polowałam chyba dwa lata… ale teraz mi się koncepcja chyba zmienia. W każdym razie gratuluje i życzę wytrwałości. Będzie super! Też mam z koleżanką w planach biznes wnętrzarski i też miałyśmy wiele wątpliwości. Małe dzieci, kredyty… Ale liczymy na to, że się*uda. Trzeba być dobrej myśli! Jeśli tylko będę miała okazję to zajrzę do SD ale do Sopotu mam nieco daleko pozdrawiam mocno! Dziękuję, dziękuję! oj życzenia wytrwałości się przydadzą, bo stres nieziemski i 150 myśli przechodzi przez głowę na minutę i głównie te paskudne, natrętne - jak to będzie, co to będzie, czy dobrze zrobiłam? Zdradź koniecznie, co planujecie!!!! 3 mam kciuki:) ps. chyba muszę zagonić Męża do roboty z tymi grafikami/lustrem w sypialni - oj szkoda mi chłopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.11.2015 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Ach, jak cudnie!! Jak tylko nadarzy się okazja wyjazdu do Sopotu, to obiecuję, że odwiedzę! W Sopocie mieszka projektantka Kasia Gal, której ostatnio mało na forum i koniecznie jej trzeba dać znać o Twoim sklepie Koniecznie wpisz adres sklepu na profilu, bo trudno to jakoś znaleźć Tomkowa, Kasię (choć bardziej jej wpisy) kojarzę z Muratora. Nie wiem, czy to Twoja zasługa, ale Kasia polubiła już mój sklep:), z czego bardzo się cieszę, bo jej bloga zdarza mi się śledzić O jakim profilu mówisz, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.11.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Tomkowa, Kasię (choć bardziej jej wpisy) kojarzę z Muratora. Nie wiem, czy to Twoja zasługa, ale Kasia polubiła już mój sklep:), z czego bardzo się cieszę, bo jej bloga zdarza mi się śledzić O jakim profilu mówisz, gdzie? :cool: Mówię o profilu sklepu na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 13.11.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 :cool: Mówię o profilu sklepu na fb hmmm, adres mam wpisany - w miejscu gdzie inne sklepy. no nie strasz, że nie widać, że ciężko znaleźć - toć to najważniejsze na stronie fejsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.11.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 adres jest super widoczny, i nawet mapkę ma! Tomkowo musisz się udać do okulisty ehhh znowu wlazłam do Ciebie do sklepu i ciśnienie sobie podniosłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja też już polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts