Justynka 06.10.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Czy ktoś z Was budował lub buduje wymieniony w tytule projekt? Podzielcie się opiniami i zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_pink 25.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam, co prawda nie buduję jeszcze tego projektu ale zdecydowaliśmy się na niego i na wiosnę ruszamy. Chętnie poznam opinie i uwagi innych na jego temat. Porozmawiam o wprowadzanych zmianach itp. Zachwyciłam mnie jego prostota a jednocześnie ma to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izia_pink 15.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No i stało się...budowa ruszyła. Projekt Nasze Marzenia M103 zaczyna powstawać. Chciałabym założyć foto dziennik z budowy. Mam nadzieję, że na dniach to mi się uda. Zachęcam do wpisów i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xacek85 15.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Zaczynamy budować Nasze marzenia marzec/ kwiecień 2015 Czy ktoś również buduje ten dom? A może ktoś posiada jakieś zdjęcia z realizacji? Jesteśmy bardzo ciekawi efektu oraz wszelkich uwag dotyczących zmian , kosztorysu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts