tomaszkonrad 06.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Witam wszystkich, Niedługo odbieramy swoje własne M od dewelopera. W ubiegłym tygodniu byłem na budowie i porobiłem parę zdjęć. Bardzo zaniepokoiły mnie rdzawe zacieki na ścianach. Czy ktoś wie co to jest i co z tym należy zrobić? Z góry dziękuję za opinie i informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Nic strasznego , na pierwszym zdjęciu widoczne poprawki na tynku , na drugim te rdzawe plamy to po prostu rozmyty kurz z cegieł czy tam bloczków , jak łatali majstry sznity po rurkach i po kablach , nic wielkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszkonrad 06.10.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dzięki za szybką odpowiedź jar.os - wiem, że dzieli nas 250km ale czy nie znasz jakiejś godnej polecenia ekipy do wykańczania wnętrz w Warszawie? Mieszkanie to 60m2, 3 pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.10.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) 60m2 to taka srednia robota .........ze cztery tygodnie . Edytowane 7 Października 2012 przez jar.os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.10.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jeżeli bez jakichś strasznych fanaberii ..zresztą jak chcesz pogadać to zajrzyj na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu777 01.02.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Czy znalazłeś ekipę do mieszkania? Ja tez poszukuję i jestem ciekawy jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts