Tromsø 16.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 dobre to jest jak fatum st24 jeszcze mógłby czekać z dostawą do jesieni aż inni wpłacą zaliczki na moje zapytanie do nich dostałem odpowiedź że nie mają wolnych terminów do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 uważaj niewolno używać buziek Zaczynam byc dumny, ze jestem "pierdolniety". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 na moje zapytanie do nich dostałem odpowiedź że nie mają wolnych terminów do końca roku Na obiecane od roku dokończenie robót u klientów też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dostęp faktycznie jest utrudniony,trzeba odkręcić i wyciągnąć całą płytę na zewnątrz ale z tego co widziałem to nie było z tym problemu jak pogodówka była podłączana,niby Atlantic ma to lepiej rozwiązane. Zamontować sobie zamontuje,myślałem,że jakiś specjalny sterownik polecisz Osobiście myślałem o czymś podtynkowym lub natynkowym na ścianę: http://allegro.pl/bezprzewodowy-sterownik-termostat-dotykowy-lcd-i3078080979.html http://allegro.pl/bezprzewodowy-regulator-sterownik-temperatury-hit-i3099566222.html http://allegro.pl/sterownik-termostat-pokojowy-tech-st-290-v2-bezprz-i3075229099.html No ten wygląda nieźle niestety listwa przyłączeniowa nie jest na płycie głównej jak robię cała instalkę to jest w cenie jak na allegro a tak to muszę jechać specjalnie do takiej pirdółki a czas to mamona i paliwo i vat 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To twoja pompa nie działa?Bo najpierw piszesz ile prądu bierze a teraz że masz nie dokończone.Trochę nie łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A producent PC nic nie oferuje? Bo rozwiązania "obce" pozwolą raczej tylko na sterowanie Włącz/Wyłącz grzanie. Panasonic ma w ofercie dwa sterowniki Siemensa,jeden to zwykłe pokrętło,drugi z wyświetlaczem ale przewodowy. Włącz/wyłącz całkowicie mi wystarczy,byle by była możliwość programowania tygodniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Panasonic ma w ofercie dwa sterowniki Siemensa,jeden to zwykłe pokrętło,drugi z wyświetlaczem ale przewodowy. Włącz/wyłącz całkowicie mi wystarczy,byle by była możliwość programowania tygodniowego. Niedawno za darmo oddałem sterownik digitime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Fakt a ilu tu jest tyśięczników "BARDZO" zadowolonych z polskich pomp ciepła dwóch producentów którzy tylko siedzą na forum całymi dniami. Czyżby spłacali swoje pompy? Współczuje tylko tym którzy im wierzą bezkrytycznie i od razu dodam że powietrzne są droższe w eksploatacji (dobrze zrobione trochę) ale dużo tańsze w inwestycji a po wyeksploatowaniu można zmienić na piec albo gazową absorbcyjną bo Pinokio obiecał tani gaz a jak ktoś zainwestuje w odwiert to już nic nie opłaca się zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 mnie nie musisz przekonywać. cała Skandynawia siedzi na powietrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A Ty teraz piszesz ze skandynawi ? Rajt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Pinokio obiecał tani gaz a jak ktoś zainwestuje w odwiert to już nic nie opłaca się zmieniać Tutaj pinokio obiecywał inne rzeczy niż tani gaz. Ale przy okazji możesz właściwie napisać jaką firmę reprezentujesz? To nie będzie reklama tylko odpowiedź na pytanie więc śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Tromsø. Podejrzewalem, iz masz moc tajemna. Teraz juz jestem pewny. i buzka | | | V buahahahhahahaha ( post nizej ) Edytowane 16 Marca 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dom buduję na emeryturę a teraz na razie będzie przez kilka tygodni na rok. Taka bzdure mogl wymyslec tylko ten co ma pelen magazyn czesci zamiennych, kamere termowizyjna i gina mu przesylki na poczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ja tam uważam (w przypadku PC którą mam u siebie) - że nie ma się czego wstydzić. (wiem co jest w środku) Uważam, że takie PC zawsze znajdą nabywców- chociaż w miarę ich rozwoju i wzrostu cen może być różnie - bo wypełniają pewną lukę na rynku.... a przyznam, że zestawienie jak przez ostatnie kilka lat zmieniły się ceny PC mogłoby być ciekawe...ja mogę jedynie porównać na podstawie tych, z których dostałem wyceny - trochę tego było, ale szkoda mi czasu.... w przeciwieństwie do niektórych kolegów, nigdy nie negowałem PC p-w...u nas też za jakiś czas będą stanowiły znaczący% rynku - to kwestia czasu.... Jak się interesowałem lizingiem wiertnicy to trochę tez zainteresowałem się prognozami i wygląda to podobno tak że gruntowe do budynków z dużym obciążeniem (modernizowane lub i duże budynki np. użyteczności publicznej) powietrzne do nowych małych obiektów energooszczędnych (budownictwo indywidualne) więc zrezygnowałem z lizingu skoro rynek ma się podobno kurczyć w małych instalacjach a na duże mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Taka bzdure mogl wymyslec tylko ten co ma pelen magazyn czesci zamiennych, kamere termowizyjna i gina mu przesylki na poczcie... A do czego pijesz? Jednak ktoś miał rację że niektórych trzeba leczyć. Więc powiem Tobie delikatnie odpier... się i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A Ty teraz piszesz ze skandynawi ? Rajt ? Nie z Polski. Do PL i z powrotem możesz lecieć za 300zł. Taniej niż np. z Krakowa do Wawy i na powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tutaj pinokio obiecywał inne rzeczy niż tani gaz. Ale przy okazji możesz właściwie napisać jaką firmę reprezentujesz? To nie będzie reklama tylko odpowiedź na pytanie więc śmiało. Nie szukam tu reklamy odezwę się tylko jak ktoś pisze bzdury na temat powietrznych a jak się potem okazuje to nie wina pompy no i czasem jakiś głos w dyskusji już pisałem że z powodu takich bzdur muszę ludzi oprowadzać po działających instalacjach ja nie mieszkam i nie robię na sibirze a wkurza mnie jak ktoś robi chałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nie z Polski. Do PL i z powrotem możesz lecieć za 300zł. Taniej niż np. z Krakowa do Wawy i na powrót. A tam na północy nie ma netu, że tylko z PL piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nie szukam tu reklamy odezwę się tylko jak ktoś pisze bzdury na temat powietrznych To napisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A tam na północy nie ma netu, że tylko z PL piszesz? a ty książkę piszesz? internet jest wszędzie nie wiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts