mkm silesia 16.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No po patrz a wszyscy mówią że na pompach to wy zarabiacie majątek Polak modli się do boga -panie boże mam wielką prośbę -jaką -sąsiad ma kurę co znosi złote jajka -chcesz taka samą? -nie chcę żeby jemu zdechła Branża instalacyjna to nie adwokaci notariusze itd. więc możesz spróbować jaka to kura znosząca złote jaja Arturo już spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 mkm-jaki sterownik pokojowy,bezprzewodowy polecisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) jestem instalatorem - tylko mam do czynienia z kabelkami także mogę sprzedawać na forum turbinki do rzeczek, wiatraczki, automatykę i mądre domki Edytowane 16 Marca 2013 przez Tromsø Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Wiesz powiem Tobie tyle nie sprzedaj nic na tym forum Ale jakoś dziwne mam odczucie że ty handlujesz tymi polskim pompami ja też mam takie odczucie i paru innych też ale co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 a wielu tych niesprzedających pukał do mnie na priva że z chęcią mi wycenę zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 mkm-jaki sterownik pokojowy,bezprzewodowy polecisz ? jak masz chłodzenie to poszukaj z obsługa chłodzenia ja z montażem za taki sterownik biorę 280zł.netto z fakturą bo nie robię bez fv albo paragonu fiskalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 też prawda ale trochę się różną sam przemieszczam się nissan NV200 z silnikiem 1.5DCI renualt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Za mala PC, zdupiona instalacja ... Tromsø a Ty jak myslisz ? Obcykany widze jestes w te klocki. @mkmBufor 75l. Teoretycznie wpinam go na powrocie i co mi to da ?Wamac o zadnym buforze nie bylo gadki przy ofercie. Jak zaczne te dodatki wszelakie wpasowywac w obecny uklad, cena koncowa wyjdzie jak za ME.Bede musial wykasowac swoj post o najtanszej ofercie Pana M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 też prawda ale trochę się różną sam przemieszczam się nissan NV200 z silnikiem 1.5DCI renualt ja tam wolę moje 1,8 z turbiną i instalką BRC moment jak disel ale kręci do 5,5k w dowodzie miejsce się kończy przejechane 100k a brc nie stworzyło żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Według mkm musisz policzyć rury i grzejniki w domu i dowiedzieć się ile masz tam litrów.Potem jak będziesz miał za mało niż chyba 160 litrów to potrzebujesz bufor a jak nie to niech mkm powie.Pewnie w rurze miedzianej do grzejnika fi 15mm niewiele mieści się wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ja tam wolę moje 1,8 z turbiną i instalką BRC moment jak disel ale kręci do 5,5k w dowodzie miejsce się kończy przejechane 100k a brc nie stworzyło żadnego problemu to jest auto do pracy więc można przeżyć. A po pracy często korzystam żony auto a tutaj już nie ma czym się chwalić Najważniejszy jest komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 kurcze widzisz wszyscy wszystkich podejrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 kurcze widzisz wszyscy wszystkich podejrzewają Znamienne i wszechobecne usmieszki. Mam obsesje, czy ktos tu znany robi wszystkich w ciula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 16.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Znamienne i wszechobecne usmieszki. Mam obsesje, czy ktos tu znany robi wszystkich w ciula? oj te usmieszki w przypadku pana M. sa strasznie wkur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 16.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 na jedną dostaniesz rabat na do drugiej instalator doliczy montaż i wyjdzie na zero kiedy w końcu zrozumiecie że instalatorzy z tego żyją jak wy z własnej pracy płaca podatki zakład utylizacji składek maja pracowników i ci pracownicy muszą zarobić na rodzinę i jak ktoś proponuje coś tanio w cenie gdzie indziej nierealnej to albo okrada pracowników albo zus (więc po części też pracowników) albo urząd skarbowy albo ma kradziony towar albo wam odwali chałę jak ma Arturo i Magnolia albo wszystko na raz mkm uwazaj bo bana dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.03.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Znamienne i wszechobecne usmieszki. Mam obsesje, czy ktos tu znany robi wszystkich w ciula? A ty masz obsesje ? Bo po to są wstawione buźki aby z nich korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A ty masz obsesje ? Bo po to są wstawione buźki aby z nich korzystać Raczej alergie. Na Pinokia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Raczej alergie. Na Pinokia. Stawiam 100zł, że to nowe wcielenie miki;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Stawiam 100zł, że to nowe wcielenie miki;). Chyba nikt nie obstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts