zlociutki999 07.10.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 WItam z tej strony Grzegorz. Szykuję mi się remont mieszkania i prosiłbym o opinie co do szlifierek tzw. żyraf. Interesuje mnie kupno z uwagi na duże powierzchnie do szlifowania gładzi. Poczytałem już dość trochę na temat szlifierek ale prosiłbym o fachowe doradzstwo z Waszej strony.Chciałbym zainwestować w szlifierkę do kwoty około tysiąca złotych. Poniżej przestawię moje propozycje które przykuły Moją uwagę ze względu na jakość co do ceny. Nie chciałbym stawiać na najtańsze rozwiązania rzędu 300-400 złotych. Moje propozycje:Bass Polska:http://www.allegro.pl/szlifierka-do-gipsu-teleskopowa-220cm-zyrafa-600w-i2680540298.html Graphite 59G261:http://www.allegro.pl/graphite-szlifierka-zyrafa-do-gipsu-gladzi-59g261-i2669524569.html Stawiam na żywotność, praktyczność, mała awaryjność ...Zauważyłem że jest również DEDRA Pansam za kwotę od 500 złProsiłbym o wyrażenie swojej opinii plusów i minusów, a nie krytykowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMIL I DOROTA 06.01.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ogółem za fachowca sie nie uważam ale miałem doświadczenie w tym Napewno przydaje sie na prostych ścianach o które np w blokowiskach będzie ciężko bo sam kupiłem takie mieszkanie i taką szlifierkę. Na falujących ścianach szlifierka ścina "garby " i przeciera gładz. Chyba ze idealnie prosto wyciągniesz ściany. Ja osobiście powiem że zły sprzęt nie jest ale trzeba troszkę na nim popracować . Jeden pokój zrobiłem ta maszynką drugi ręcznie papierem 150 i siatkami 200 i 240 i efekt ten sam , no napewno szybciej Co do jakości sprzętu robiłem takim za 3 tyś jedynie słyszałem że ten tani sprzet jest do d..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts