gorny7 07.10.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 witamMam problem praktycznie od zakupu baterii kuchennej Ferro coś takiegohttp://www.ferro.pl/produkt-bateria-zlewozmywakowa-stojaca-3649-BVA4.html Nie można praktycznie regulować temperatury wody . albo ustawienie rączki leci gorąca , albo zimna nie można ustawić stanu pośredniego , jedynie jest to w miarę możliwe przy maksymalnym, strumieniu wody. inaczej .albo łapy poparzone albo zmywanie w zimnej wodzie.Mam zwykle baterie tego typu w lazienkach i nie ma problemu Może ten typ i ogólnie Ferro tak maja?Przymierzam sie z tego powodu do wymiany ewentualnie niedrogie jakiej firmy polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgips 07.10.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Myślę , ze jest to problem głowicy , jeśli bateria jest na gwarancji to reklamować , jeśli nie na gwarancji to wymienić głowicę i powinno być ok , koszt głowicy około 50 zł , ale mogę się mylić pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts