Stary26 07.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam.Mam problem z sufitem w kuchni.Wydaje się on w różnych porach dnia jak by był nie domalowany.Położyłem już na niego cztery warstwy farby Eko Śnieżki.Dwie pierwsze malowałem wałkiem z poliakrylu o runie około 11 mm.Ale efekt był marny więc zakupiłem wałek sznurkowy o runie 18 mm za poradą znajomego lecz efekt nadal jest marny.Sufit przed malowaniem umyłem wodą z mydłem a po 24 godzinach zagruntowałem emulsją gruntującą Super Cerfix .Chciałbym nadmienić że kuchnie mam połączoną z salonem i z dwóch stron mam okna czy może być to gra świateł padających z obu okien.Czy też wykonałem coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 09.10.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 po tylu malowaniach i ciągłym występowaniem efektu myśle że to gra świateł, spróbuj zasłonić jedno okno lub przy sztucznym świetle oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stary26 09.10.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Zasłoniłem jedne mazy troche znikły drugie się zaostrzyły.Zasłoniłem drugie ten sam efekt.Coś jest nie tak a może to wina zle położonej gładzi przez fachowca w czasie generalnego remontu przed wprowadzeniem się tutaj lub jego malowania.Teraz pierwszy raz od generalnego remontu to odświeżam.Mistrzem malowania wałkiem też nie jestem ale tak raczej bym tego nie spaprał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 11.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ja bym to już olał, cackań sie tyle czasu z farbą ?po paru tygodniach ci przejdzie i nie bedziesz na to zwracał uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts