pioter_rog 07.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam.Właśnie ukończono u mnie stan surowy otwarty i moje wątpliwości wzbudziła wysokość ścian działowych na poddaszu, które dotykają kleszczy. Uważam, że mogą być problemy z zachowaniem ciągłości ocieplenia stropu poddasza. Ocieplenie planuję dać w dwóch warstwach: 15 cm między jętki i 10 cm jako podwieszone pod jętkami (wydaje mi się, że między szczytem ściany działowej a jętką również). Czy ocieplenie w tym miejscu jest konieczne. Jeżeli tak to jaką przerwę muszę zostawić między ścianą działową a jętką? PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioter_rog 09.10.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nikt mi nie pomoże. Wiem, że może jest to banalne pytanie ale dla mnie bardzo ważne. Może napiszcie jak to jest u was zrobione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts