Gość 03.06.2002 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Chcialbym postawic wiate garazowa przy granicy (okolo 1m) wiem ze wystarcza zgoda sasiada. ale co zrobic gdy sasiad nie wyraza zgody. Czy jest jakas inna droga do zalatwienia tej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2002 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Można odkupić od sąsiada pas ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nukleart 14.06.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Mam ten sam problem, jestem ciekaw, czy masz juz rozwiazanie?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nukleart 14.06.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Mam ten sam problem, jestem ciekaw, czy masz juz rozwiazanie?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts