Smakor 08.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam wszystkich! Z uwagi na zabudowę stelażą WC w łazience postanowiłem zrobić uskok na ścianie i podświetlić go listwą led... ale kompletnie nie mam doświadczenia jak duzy ma to być uskok (wnęka). Może ktoś podpowie z własnego doświadczenia Jak wymiary powinna mieć ta "L"ka. Kafle planuję raczej duże 30x60 pionowo (na projekcie jest poziomo), więc to chyba nie rzutuje. Obok bedzie brodzik prostokątny i pytanie co z tym uskokiem na dole. Czy go może jakoś zabudować żeby ne był od samej podłogi - boję się jakieś zbuerania brudu w tym miejscu. No i ile minimum powinien być od brodzika? Zakładałem, że tak minimalnie 10 cm, ale może to za mało. Będę wdzięczny za każdą poradę/sugestię. A może ktoś ma fotki jak zrobił coś podobnego u siebie będę wdzięczny. Może ktoś w ogóle ma uwagi dot. samego projektu - tez mile widziane. kafle planowane to Tessita Mocca/Giallo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts