Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam budujących wykwintnego :-)

Zamierzam na wiosnę rozpocząć budowę "wykwintnego c280L". Fajnie, że powstał taki temat. Muszę przyznać, że pomógł mi podjąć decyzję o kupnie tego właśnie projektu i budowie wymarzonego domu. Taki miał właśnie być :-).

Fajna strona kolegi "the better life" którą prawie codziennie odwiedzam i z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia ( im więcej tym lepiej, czekam na kolejne ).

Zdjęcia "ShadowPL" też fajne.

Czy jest ktoś kto buduje ten dom na terenie województwa pomorskiego ?

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Ostatnio troszkę zaniedbałem stronkę nie dodając nowych wpisów jednak postanowiłem, że tak już nie będzie :) Od teraz przynajmniej raz w tygodniu pojawi się tam coś nowego. U mnie wykończeniówka pełną parą. Poddasze już w K-G dodatkowo zarzucona gładź oraz pierwsza warstwa farby z gruntem na ścianach. Dodatkowo ekipa kończy już sufit na parterze. Od poniedziałku wkraczają do górnej łazienki. Mam więc nadzieję, że na weekend będę mógł się z Wami podzielić efektami na stronce :)

Pozdro dla Wykwintnych

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witajcie,

Każdy niezbilansowany projekt musi zostać zamknięty. Taki los czeka naszą stronkę. Inwestycja w nią niestety nie jest naszym priorytetem. Stronka powstała z myślą o każdym 'Wykwintnym" dlatego z pasją relacjonowaliśmy postępy z budowy. Niestety początkiem marca musimy ponieść kolejne wydatki po to, aby stronka musiała istnieć.

Jeżeli chcecie dalej śledzić nasze postępy pozostaje Wam jedynie klikać w stronkę

Pozdro dla Wykwintnych!

Edytowane przez the better life

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 4 months później...
  • 2 years później...

Witam

Co prawda jesteśmy z żoną na etapie poszukiwania działki ale już na 99 % projekt to będzie c280 wykwintny. Wiec mamy związane z tym kilka pytań do budujących jak i tych którzy wybudowali już i mieszkają. Jakie zmiany wykonaliście na etapie adaptacji np. podniesienie ściany kolankowej ,lub co jeszcze zmieniliście. Z jakich zmian jesteście najbardziej zadowoleni a co byście zmienili jak byście jeszcze raz mieli budować ten dom. Mile widziane wszystkie rady jak i zdjęcia z budowy i aranżacji wnętrza domu.Pozdrawiam