mati76 08.10.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam Mam następujący problem - sprytny deweloper albo dał za dużą warstwę wylewki albo zbyt nisko wykonał otwory pod okna, bądź co bądź efekt jest taki, że okna kuchenne w moim domu są osadzone tak nisko, że mam problem z wstawieniem mebli kuchennych. Mam do wyboru albo zrezygnować z otwierania okien albo spróbować podnieść skrzydła o 2-3 mm, pytanie czy i jak można to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 08.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 wpisz w google instrukcja montażu okna pcv i znajdziesz tam jak regulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Raczej sytuacji nie łączyłbym ze "sprytem". ZWykle wg instrukcji da się podnieść 2-3mm o ile już nie jest podniesione:)Nie da się obniżyć szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 08.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 2-3 mm w oknie bez problemu osiągane przez regulację na zawiasach + ew. przeszklenie. Tylko że te same 2-3 mm to nic dla szafek. Trochę niższy cokół i obniżasz o 1-2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 09.10.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wpisz w google instrukcja montażu okna pcv i znajdziesz tam jak regulować Na stronie Zrzeszenia znajduje się film instruktażowy nt. regulacji skrzydeł okiennych. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati76 09.10.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 2-3 mm w oknie bez problemu osiągane przez regulację na zawiasach + ew. przeszklenie. Tylko że te same 2-3 mm to nic dla szafek. Trochę niższy cokół i obniżasz o 1-2cm. Właśnie szafki są już maksymalnie obniżone - ograniczeniem jest zmywarka, która ma 82 cm. Brakuje mi tych 3 mm by wstawić 3 cm blat kamienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts