MARKOG 29.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Myśląc o rynnach powinno się myśleć o stalowych. Szkoda że nie ma plasikowej dachówki wzrosła by mozliwość wyboru. I analogicznie proponuję produkować rynny kamienne i ocynkowane okna - porównanie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 29.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Nie dajmy się zwariować !! Gdybym miała kasę to rynny miałabym z miedzi ,dach z łupka i wogule wszystko z górnej półki Ale stać mnie na rynny Nicoll,dachówkę Brassa i jestem zadowolona z tego co mam bo wiem, że są ludzie dla których budowa domu pozostanie w swerze marzeń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Nicoll to bardzo dobry wybór. Mają dobrą powłokę wewnętrzną i bardzo ładne kosze ale to już rzecz gustu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts