usia 09.10.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Czy malować ściany kotłowni na paliwo stałe? Kotłownia do wysokości 170cm wyłożona płytkami czy wyżej ją malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 09.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 09.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 oczywiście, że tak Ja to nawet uzasadnię: kurz, pył ładniej "ześlizguje się" z ściany pomalowanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 09.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A nie lepiej pociągnąć płytki do sufitu? Wyjdzie estetyczniej i taniej. Bo ta ściana i tak za rok będzie przybrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manufakturaangielska 09.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wg. mnie zwykła farba nie znam sposobu żeby uniknąć malowania raz na rok lub dwa chyba że ktoś lubi piekielne klimaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.10.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 A nie lepiej pociągnąć płytki do sufitu? Wyjdzie estetyczniej i taniej. Bo ta ściana i tak za rok będzie przybrudzona. też mi sie tak wydawało i płytki zrobiłem po całości, i nie narzekam, raz na sezon jaką szczotką z grubsza przejadę i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts