mazo 09.10.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Chciałabym wyprać pokrowiec i za diabła nie mogę go zdjąć, może jest tu jakiś użytkownik tego fotela? to ten obrotowy, niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 10.10.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A gdzie jest napisane, ze pokrowiec jest do zdejmowania? Mam ten fotel w domu. Zamek błyskawiczny tylko dla ozdoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.10.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No właśnie, chyba dałam się nabrać na ten zamek, wątpliwa ozdoba, skoro jej nie widać, chyba, żeby zaglądać od spodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts