Kendra 11.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No właśnie że super cena za takie ładne krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 13.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kochana to ja widzę, że z tobą warto wybrać się na zakupy:lol2:. Krzesła bardzo udane, nie pożałujecie. Życzę więcej takich zakupów. I owocnej pracy z elektrykami:yes:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.02.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 http://i1.fmix.pl/fmi3/35926415000b10de511d23d6/zdjecie.jpg Super Walentynek Kochani !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć Ranatko Piękne krzesła. Baaardzo mi się podobają. Będą pasowały do Lolka bardzo Mój klimat. Pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.02.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dzięki Eliza Mogę powiedzieć że mamy dobry gust A u nas cisza..... Nic się nie dzieje....... Próbuję od tygodnia wełnę zamówić......... I jakoś się wyrobić nie mogę , leń mnie odwiedził i odejść nie chce. Znowu jestem na etapie filmowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Co ja tu czytam???? Jaki leń??????:) przecież wiosna idzie!!!!!! zabieramy się do prac:) My kończymy kładzenie płyt na pietrze. Obecnie stoi rusztowanie i mąż zabudowuje klatkę schodową pozdrawiam (jak ja czekam na wiosnę....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 oj ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę. Renatko - do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.02.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki Kochane że mnie mobilizujecie Dzisiaj miałam 11 stopni ,a ptaszki tak śpiewały że aż człowiek rośnie Niestety do czasu, bo puściłam sobie dramat, zapłakałam rękaw, koc i co ino i wszystkiego mi się odechciało. Ech, muszę się w tym tygodniu zabrać za robotę a jak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.02.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Renatko jak tak dalej będzie to wydamy zakaz oglądania przez Ciebie dramatów! Weź i pooglądaj jakieś optymistyczne obrazy...np. "Deszczową piosenkę". To dopiero optymistyczna bomba! Wiosna zbliża się nieuchronnie i my posiadaczki kawałka ziemi nie możemy się lenić Głowa do góry, pierś do przodu...i do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 25.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jakie dramaty?, jakie koce?. Wiosna idzie, chociaż u mnie cały czas popaduje i mróz:bash:. To wiosna coraz bliżej głowa do góry:yes:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dzisiaj u mnie tak pięknie ptaszki śpiewają od rana aż się prosi żeby popracować na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.02.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 U mnie też już czuć wiosnę - ptaszki śpiewają , krety wykopują kopce ! Wczoraj szukałam ciekawych nasion , krzewów i znalazłam fajną stronę z bardzo ciekawymi roslinami : http://www.ogrodymaryli.com. Spisałam sobie niektóre nasiona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No Renatko - jak dzisiaj nastrój? Po takim wsparciu nie może być zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej KOCHANE Dzięki za wsparcie Grupa działa i to jak pomocnie Otóż wszem i wobec uroczyście oświadczam ,że Płaczliwym filmom mówię stanowcze NIE !!! Nic mnie już nie zmusi.... Wczoraj za to, puściłam sobie " Poradnik Pozytywnego Myślenia " i..... widziałam początek i koniec... środek mnie uśpił, ale mój Mariusz stwierdził, że szło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Pół dnia planowałam ,że powklejam fotki mojego ogródka. To znaczy tego niby ogródka, bo jeszcze kawał roboty, ale zawsze coś... I co ? I moja starsza wyciągnęła mi kartę pamięci z laptopo i się straciła. No chyba mnie coś zaleje ze złości .... Dobrze że sama nie mam te naście lat bo chyba bym oszalała. No i fotek nie mam , może zrobię napad na jej rewir to się znajdzie kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.02.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mój Mariusz słyszał rano śpiew kosika którego uwielbiam Ale jeszcze nie słyszałam- może jutro? To znak że wiosna idzie , U Krokusi przebiśniegi, u nas kosiki..... Ciepły wiatr , słońce ...' EL Dorado Może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 renatko a zapytaj proszę Twojego M na jakiej wysokości wieszać budki lęgowe dla szpaków i sikorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.02.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Proszę bardzo Mój M mówi ,że ok,3 metrów będzie dobrze. Można wyżej, ale trudno będzie się dostać na 5-6 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dziękuję Renatko, mój M jak wyciągnie dobrze rękę to do 2,4 dostaje więc 3m nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 27.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hejka dziewczyny, właśnie mam dwa dni wolne bo dziecka mi zmogło więc wybrałam sie do biblioteki i zaopatrzyłam się w 3 książki Maji Popielarskiej i zamierzam zabrać się za zaplanowanie ogrodu:) a co!!!!! wiosna się zbliża trzeba zakasać rękawy. Z postępów na budowie mamy już zapłytowaną klatkę schodową, zagruntowaną a jutro Mąż będzie gipsował coby wykorzystać rusztowanie, które pożyczyliśmy od kolegiiach....robi się coraz piękniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts