elizakop 15.09.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Renatko - bawole serca są najlepsze Modrzew piękny. Nie wiedziałam, że można kupić szczepiony. Też taki sobie sprawię Świetny masz ogród. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 17.09.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kable wspaniałe Berberysy podobno karmią zimą ptaki Modrzew bardzo ładny, wysoko szczepiony. Za 3 lata będzie zachwycający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 30.09.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Co słychać, dawno nie pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 30.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Witam Siedzę cichutko, bo wieści budowlanych brak... Prąd leci pomalutku.. Został garaż i kotłownia. Nie ma czasu na budowanie , bo albo grzyby rosną, albo wywiadówki, albo dzień odpoczynkowy Szaleję w ogródku... Ale nie mogę wstawiać samych fotek roślinek Muszę się przyznać, że oszalałam na punkcie żurawek... Kurcze jakie one piękne... Póki co mam cztery, ale plany nieograniczone Edytowane 2 Października 2013 przez renata2005tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Przekopywanie ogródka zakończone http://i3.fmix.pl/fmi21/567e339400176b94524b2618/zdjecie.jpg I widok na przyszły taras http://i3.fmix.pl/fmi2435/ee4fde120015fa96524b260e/zdjecie.jpg Jutro praca elektryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 03.10.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam:) dziękuje za odwiedziny:) zajrzałam do Ciebie i bardzo mi się spodobało:) domek jest w moim guście...bardzo fajny projekt. Jeśli mogę zapytać to jaką dachówkę macie na domku? bo to mój obecny problem..miała być piemont robena ale chyba weźmiemy brass.. chcemy czarną glazurowaną a piemontowska wpada w brąz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.10.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Bardzo miło Cię gościć Małgoś Nasza dachówka to roben monza plus -czarnobrązowa .Na dachu prezentuje się super, a gdy słoneczko świeci to błyszczy się pięknie Dziękuję za miłe słowa i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Reniu a czym Ty to tak ładnie przekopałaś ? my z mężem też kopaliśmy ale łopatą takich efektów byśmy nie uzyskali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.10.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kendruś wieki Cię nie "widziałam" Moja rylka to już sztyl ma nowy , a zagrzana do czerwoności. Sama to robię, najpierw nacinam rowki, a potem usuwam darnie, głębokie to na jakieś pięć centymetrów. Narobić się przy tym trza jak wół , ale nie narzekam a efekt dla mnie przynajmniej zajefajny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 08.10.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ale mnie tu dawno nie było tzn zaglądam i czytam ale nie miałam czasu napisać. Renatko piękny stworzyłaś sobie ogród! Naprawdę jestem pełna podziwu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.10.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 hej Madziu - dziękuję Nie dziwię Ci się że nie masz czasu.... Dzidziusie są ważniejsze A woja malutka taka słodziutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Z wieści budowlanych.... Na jutro jestem umówiona z panem o supertynków . Kontakt super, opinie na necie super, zdjęcia z wykonań też super. Termin prawie zaklepany. Teraz tylko żeby pani Kasa była na czas i będzie super. OBY ....... Wizyta pierwszego hydraulika... Odczucia do bani. Pytam go o bufor ciepła, patrzy jak na głupiego . Powiedział że takich rzeczy nie robi, bo mało kto to robi , i po co wogóle. Jak na mnie to nie wie o co mi się rozchodzi Najlepsze to jego liczenie punktów ... TO TU, TO TU, TO TU...... i Tak ze dwadzieścia razy. Nic nie zapisał, wszystko na pamięć, eee długo by pisać. jutro ma zadzwonić ile chce za robotę. Jak na mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam sie i ja tu u Ciebie:) Pięknie budowa Wam idzie a ogród.....super.... jesteś bardzo zaradna gospodynią,bo nie czekasz z ukończeniem budowy-tylko zabrałaś się ostro do dzieła tworzenia ogrodu-gratki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.10.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam witam;) Dzięki za miłe słowa Szczerze powiem,że u mnie to już ześwirowanie... bo w pracy myślę co będę robić w ogródku... Na szczęście duuużo przede mną Szkoda tylko że oponka nie znika... A teraz jeszcze te ciasta........ Ło matko Ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No Reniu podziwiam!! że Ty te darnie - ja pikole!! No nie musze już kawy pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.10.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ha ha Jak się tak człowiek zepnie to i darnie pościna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.10.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wieści BUDOWLANE !!! Odbyła się dzisiaj wizyta Pana od SuperTynków Efekt jest taki że......... Podpisana umowa.. Termin wyznaczony.. Wchodzą....................21 października Pan powiedział ,że będziemy mieć najlepsze tynki w Tychach A JAK - będziemy MIEĆ Najlepsze było to , gdy zobaczył położoną elektrykę, powiedział ,że jeszcze nie widział takiej roboty- mistrzostwo świata Kurcze jakie to miłe jak ktoś doceni Przed nami bardzo pracowity tydzień. TO już nie będzie budowa tylko DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 11.10.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Renatko, WIELKIE GRATULACJE! Nie zapomnij potem pokazać zdjęcia tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 11.10.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ale wam fajnie z tymi tynkami... Oj, kiedy też będę mogła się cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 11.10.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 to gratuluję docenienia teraz musisz kurs zorganizować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts