renata2005tychy 14.11.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witaj Dana0606 Przeboje były trzeba przyznać, mieli wrócić po zamontowaniu okna w jaskółce, i dlatego zapłaciłam całość. Żeby uniknąć takich sytuacji, trzeba by chyba wszystkich traktować jak oszustów, a to raczej nie jest dobra droga. Na moje nieszczęście to ja wszystkich traktuję tak - jak chciałabym być sama traktowana , może i naiwnie Odpukać , teraz jest spoko, może w końcu trafiłam na uczciwe firmy Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.11.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Wiadomości budowlane Dwie ściany są już zaciągnięte klejem Może w przyszłym tygodniu będzie finito . Teraz mam pustkę w głowie bo padła mi koncepcja na wzory elewacyjne- do soboty muszę coś wymyślić http://i1.fmix.pl/fmi532/4a61eb530027887452851d0f/zdjecie.jpg Od jutra firma instalacyjna zabiera się za wodę i kanalizę , a od 25 listopada wchodzą z centralnym. Wczoraj odwiedziliśmy sklep z drzwiami. Masakra, jest tylu producentów, wzorów , kolorów i tego wszystkiego, że oszaleć można. Pan wytłumaczył,że z montażem się bardziej opłaca , no i racja , jak się nie ma pojęcia.. A ceny.... i na bogato i tak w sam raz dla mnie --- chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 14.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Inwestorze radość jest i to wielka A gdzie można zobaczyć twój domek ? Chętnie zobaczę W bielsku niedaleko jak będą okna zapraszam na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.11.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bielsko bliziutko A może prowadzisz dziennik na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 WOW jak ekipie idzie praca. Dom prezentuje się super nawet w tej szarej chwilowej oprawie. We wtorek dowiedziałam się, Ze mam zgodą sąsiadów na poprowadzenie przyłącza gazu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.11.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Super wiadomość Chyba dobrze kciuki trzymałam Przyglądałam się fotkom Twojej instalki - jak dobrze pójdzie też będę mieć taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 14.11.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Renatko... PIĘKNIE wygląda Wybór elewacji to już czysta przyjemność. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Super wiadomość Chyba dobrze kciuki trzymałam Przyglądałam się fotkom Twojej instalki - jak dobrze pójdzie też będę mieć taką jak coś to polecam mojego instalatora.... jest świetny i bardzo konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 15.11.2013 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dzięki Przecie już polecałaś i mamy tego samego No chyba ze się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 15.11.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki Przecie już polecałaś i mamy tego samego No chyba ze się mylę ? Ale nie od odkurzacza:) ha ha ha bo Ja o tym teraz pomyślałam będąc w temacie właśnie odkurzacza hi hi hi widzisz jaka Ja zakręcona noooo Jeśli chodzi o instalacje to czekam na zdjęcia jak juz cos bedzie bo i tak mnie mocno wyprzedzasz:) Edytowane 15 Listopada 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 15.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Reniu idzie wam szybciutko .... My docieplenie będziemy robić dopiero na wiosnę a szkoda, bo dom wtedy wygląda jak DOM a nie jak budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 15.11.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Renatko WOOOOOOOW ale prujecie do przodu:) super:) jakie masz pomysły na kolory elewacji. Do mnie wchodzą za niedługo wiem, że będzie jaśniutko, ale jakie wykończenia hmmmm nie mam pojęcia:) od środy jeżdżę za parapetami i ine wiem na jakie się zdecydować myślę o granicie, ale te kolory u nas jakies takie dziwne.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.11.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 I zaś sobota rano........ Lecą te tygodnie jak szalone Na placu przed domowym- bo tak sobie myślę, że to już końcowo -budowlany Panowie Elewacyjni . Majster powiedział że mam zrobić rysunki i podać kolory bo trza zamówić . Mam łep jak sklep i nic nie wiem .. Panowie Hydrauliczni też są. Wczoraj kuli w ścianach i w podłogach, dzisiaj mają coś podłączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.11.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pion hydrauliczny już jest Szczerze przyznaję,że pełny profesjonalizm. http://i2.fmix.pl/fmi158/ce908347000e48585287a751/zdjecie.jpg Ostatnia fotka elewacyjna. Podałam już numery kolorów, no i rysunki . Następne dodam jak będzie już co opijać http://i3.fmix.pl/fmi2488/434a033c002c30475287a775/zdjecie.jpg Teraz muszę czekać tydzień, aż wrócą hydraulicy, zrobią c.o, nie mogę się doczekać wylewek..... W poniedziałek zamówimy materiał na poddasze i trza się zabrać za sufity Ilonko U Was też postępy, a basen to chyba największy jaki można dostać super;) Parapety też będę musiała jakieś zamówić, nie mam pomysłu... Ale coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.11.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Suuuuper postępy aż Ci zazdroszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.11.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Kasiu jeszcze Ty mnie możesz przegonić Za parę dni u Ciebie tynki ruszają , i poleci z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No weź nie gadaj..... a elewacja to co? Ale suuuuper, że tak pracę idą bo będzie można odgapiac... Renatko nie doczytalam czy będziesz miała może grzejniki czy cały dom w podłogowce? Masz już ekipę od wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.11.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Planowałam podłogówkę w całym domu, ale.................. wybili mi z głowy, w sumie jak to wszystko przemyślałam no i po konsultacji z naszym panem od instalek, to coś w tym jest, no i zrobiłam tak jak w projekcie... czyli kuchnia, łazienki, przedpokój podłogówka, reszta grzejniki. No i jak zwykle, plany planami, i wychodzi jak zwykle Teoretycznie ekipę mam, tzn. jestem po rozmowach.Ekipa też polecana na F.M , no i są z Katowic. Kasiu a Ty szukałaś kogoś od wylewek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Mam namiary dwa z polecenia ale co z tego się urodzi nie wiem. Jeśli chodzi o ogrzewanie to przy gazie polecają podłogowe wiec dałam się namowic na nią w salonie, kuchni, łazienkach, wiatrołap i całym mieszkaniu u mamy. Nie mam jednak pewności czy dobrze robie z mamy częścią dając tam wszędzie podłogowe! Sypialnia m8ja p pokoje dziewczyn grzejniki...n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Reniu, dziękuję za podniesienie na duchu,bo ja od jakiegoś czasu mam wrażenie że kecimy się wkółko. Mamy tyle problemów w tym roku, że to wszystko powoduje, że człowiek ma kłopot z cieszeniem się z tych budowlanych nowości. Ciekawa jestem Twojej koncepcji na elewację, bo sama też mam ten zgryz i nic do łba mi nie przychodzi. Parapety zamówiłam granitowe, rodzaj kamienia jaki wybrałam powalił męża, powiedział, że nawet gdyby chodził wokól niego przez cały dzień to by o nim nie pomyślał, ale w sumie jest tak ciekawy i niespotykany, że może być ładnie. I tego się trzymam:)ps, jestem Iwona :)nie Ilona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts