Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witejcie u nos ;)) Lolka budowanie....

Recommended Posts

Iwonko

Witaj elewacyjnie ;)

Najważniejsze że robią, a nie pitli na tydzień bo im zimno ;)

Zaraz lecę do Twojego dziennika bo ciekawa jestem jak diabli jak leci.

Fotki wstawię, jak będzie efekt całkowity , bo tak się kido i kido po trochu ;)

Moi panowie powiedzieli, że jutro dokończą 3 ściany, i założą rynny.

Została jedna ściana do zaklejowania no i potem tynk.

Firma od C.O , trzeba przyznać ,że też konkretna. Chyba już pisałam ,że czysto robią, gruz wynoszą na bieżąco , no i wszystko z nami konsultują.

Powiedzieli że na święta piec już będzie zamontowany :)

Woda jest już prawie skończona .

Pozdrawiam cieplutko ;)

Edytowane przez renata2005tychy

• Odpowiedzi 790
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak Reniu sąsiadka zawsze się przyda, ale jak jedziemy na kilka dni np. sadzić roslinki czy przesadzać to wtedy bezpośrednio do mnie może transport przyjechać, a nie potem na taczce ciężary przytachiwać na swoją działkę z jakieś 150m. prawda, że ułatwienie by było? :razz: No i też czekam na te tynki, tzn. wewnętrzne czy dokończenie tego na zewnątrz? Normalnie skaczę po tych dziennikach i powiem szczerze gubię sie u kogo co, też tak macie czy to już Alzheimer normalnie nie wiem :rolleyes: no i tak to jest z tym czytaniem, przecież elewacja to zewnątrz przecież a nie w środku :lol2: Edytowane przez dana0606

wow, ambitne plany z przeprowadzką. My to sobie marzymy by za rok w grudniu zamieszkać, jak pomyślę ile rzeczy do ogarnięcia zostało to marnie to widzę. Aczkolwiek przyznaję iż jak wchodzi się do otynkowanch 4 ścian gdzie są wylewki i z komina dymek bucha to czuje się bardziej w DOMU niż na budowie :D zobaczymy....teraz to zaczynam rozglądać się za POŻĄDNYM płytkarzem, co by z wiosną ruszyć z robotą...Wam życzę przeprowadzki na wiosnę :)

coban plany planami, a wychodzi różnie ;) Póki co, planuję wiosnę, i mam nadzieję ,że się uda ....

A może założysz dziennik wykończeniowki? Ciekawa jestem Twojego domku.

Podsumowanie zeszłego tygodnia..

Sypialka i garderoba wypłytowana :)

Pokój Wiki czeka na płyty, konstrukcja z profili gotowa.

http://i2.fmix.pl/fmi112/4f560f0500085d76529b1214/zdjecie.jpg

Woda i kanaliza ukończona, w poniedziałek maja puścić wodę, i zacząć z centralnym.

Daję fotkę jak fajnie układają rurki :)

http://i3.fmix.pl/fmi2017/14d7e49600043d38529b128b/zdjecie.jpg

Myślę sobie ,że w tym tygodniu skończą z elewacją.

Kończąc z plusami, jeden masakryczny minus...

Dzięki grzaniu w piecyku, odkryłam jak piździ mi z okna balkonowego... Wcześniej tego nie zauważyłam , bo temperatury zimą były jednakowe.

Muszę dzwonić do firmy która zakładała okna ;(

Pozdrawiam :)

Renniu to jakby to było, gdyby wszystko szło gładko???? Żadnych atrakcji:):) mam nadzieję, że firma od okien rzetelna i stawi się szybko na poprawki:) u nas chłopaki smigaja aż miło. dzisiaj zagruntowali dom podkładem i perwsze okna otynkowali ciemniejszym kolorem:) tylko ta pogoda..... szczególnie zimne noce mnie męczą

Hej ;)

Myślałam,że już wyczerpałam limit atrakcji..... ale widać jeszcze dużo przede mną .....

Nie ma jak samemu wszystko robić, przynajmniej się wie co się ma :)

Jutro koło południa mają przyjechać regulować okna :)

Tynki się kładą.. już czwarty tydzień, i sama nie wiem skąd u mnie tyle cierpliwości:eek:

Centralne się robi. Jest szansa że w piątek będzie piec.

Robimy sufity w pokoju Sany :)

Pozdrawiam :)