renata2005tychy 28.11.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Iwonko Witaj elewacyjnie Najważniejsze że robią, a nie pitli na tydzień bo im zimno Zaraz lecę do Twojego dziennika bo ciekawa jestem jak diabli jak leci. Fotki wstawię, jak będzie efekt całkowity , bo tak się kido i kido po trochu Moi panowie powiedzieli, że jutro dokończą 3 ściany, i założą rynny. Została jedna ściana do zaklejowania no i potem tynk. Firma od C.O , trzeba przyznać ,że też konkretna. Chyba już pisałam ,że czysto robią, gruz wynoszą na bieżąco , no i wszystko z nami konsultują. Powiedzieli że na święta piec już będzie zamontowany Woda jest już prawie skończona . Pozdrawiam cieplutko Edytowane 28 Listopada 2013 przez renata2005tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Reniu u mnie jeszcze żadnych nowosci w dzienniku nie ma: aparat ma mąż i muszę poczekać jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Iwonko to ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 czekam z niecierpliwością na fotki elewacji!!! Reniu kiedy planujecie przeprowadzkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ja to już mogła bym się przeprowadzić Jak tylko się ze wszystkim wyrobimy , a jest tego..... Może zdążymy na Wielkanoc, albo w marcu na moje urodziny Ale się rozmarzyłam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.11.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 To super życzę Wam tego z całego serca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 29.11.2013 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Tak Reniu sąsiadka zawsze się przyda, ale jak jedziemy na kilka dni np. sadzić roslinki czy przesadzać to wtedy bezpośrednio do mnie może transport przyjechać, a nie potem na taczce ciężary przytachiwać na swoją działkę z jakieś 150m. prawda, że ułatwienie by było? No i też czekam na te tynki, tzn. wewnętrzne czy dokończenie tego na zewnątrz? Normalnie skaczę po tych dziennikach i powiem szczerze gubię sie u kogo co, też tak macie czy to już Alzheimer normalnie nie wiem no i tak to jest z tym czytaniem, przecież elewacja to zewnątrz przecież a nie w środku Edytowane 29 Listopada 2013 przez dana0606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 30.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 wow, ambitne plany z przeprowadzką. My to sobie marzymy by za rok w grudniu zamieszkać, jak pomyślę ile rzeczy do ogarnięcia zostało to marnie to widzę. Aczkolwiek przyznaję iż jak wchodzi się do otynkowanch 4 ścian gdzie są wylewki i z komina dymek bucha to czuje się bardziej w DOMU niż na budowie zobaczymy....teraz to zaczynam rozglądać się za POŻĄDNYM płytkarzem, co by z wiosną ruszyć z robotą...Wam życzę przeprowadzki na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.12.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 coban plany planami, a wychodzi różnie Póki co, planuję wiosnę, i mam nadzieję ,że się uda .... A może założysz dziennik wykończeniowki? Ciekawa jestem Twojego domku. Podsumowanie zeszłego tygodnia.. Sypialka i garderoba wypłytowana Pokój Wiki czeka na płyty, konstrukcja z profili gotowa. http://i2.fmix.pl/fmi112/4f560f0500085d76529b1214/zdjecie.jpg Woda i kanaliza ukończona, w poniedziałek maja puścić wodę, i zacząć z centralnym. Daję fotkę jak fajnie układają rurki http://i3.fmix.pl/fmi2017/14d7e49600043d38529b128b/zdjecie.jpg Myślę sobie ,że w tym tygodniu skończą z elewacją. Kończąc z plusami, jeden masakryczny minus... Dzięki grzaniu w piecyku, odkryłam jak piździ mi z okna balkonowego... Wcześniej tego nie zauważyłam , bo temperatury zimą były jednakowe. Muszę dzwonić do firmy która zakładała okna ;( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.12.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Renniu to jakby to było, gdyby wszystko szło gładko???? Żadnych atrakcji:) mam nadzieję, że firma od okien rzetelna i stawi się szybko na poprawki:) u nas chłopaki smigaja aż miło. dzisiaj zagruntowali dom podkładem i perwsze okna otynkowali ciemniejszym kolorem:) tylko ta pogoda..... szczególnie zimne noce mnie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Reniu, gdzie się podziewasz????? U mnie dzisiaj chłopaki spasowali.....trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 03.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Reniu, czy coś się wyjaśniło w sprawie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.12.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Hej Myślałam,że już wyczerpałam limit atrakcji..... ale widać jeszcze dużo przede mną ..... Nie ma jak samemu wszystko robić, przynajmniej się wie co się ma Jutro koło południa mają przyjechać regulować okna Tynki się kładą.. już czwarty tydzień, i sama nie wiem skąd u mnie tyle cierpliwości:eek: Centralne się robi. Jest szansa że w piątek będzie piec. Robimy sufity w pokoju Sany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Renatko ile macie wełny? Nie dajecie folii na wełnę a pod płyty? U mnie rurki też tak fajnie polozone:) wydaje mi się jakby nam ta sama ekipa je kladla:) Reniu mogę Ci polecić jeszcze ekipę od centralnego odkurzacza też ładnie kładą rurki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.12.2013 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kasiu cały dach mamy 18cm, a dodatkowo skosy i sufity 10cm. Razem 28cm. Dajemy folię pod płyty, chyba nie dałam fotki, ale jest Odkurzacza nie będę zakładać ...damy radę na zwykłym, ale dzięki za namiar he he Twoje rurki widziałam identyczne jak moje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 04.12.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 4 tygodnie tynki...Łaał u mnie trwały 3 tygodnie i byłam wsciekła że tak długo to trwa:) Jakie tynki macie? Gipsowe czy cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.12.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Marlenko 4 tygodnie zewnętrzne tynki A mamy gipsowe , a w garażu i w łazienkach mamy cementowo-wapienne. Tu akurat poszło lepiej bo 7 dni Z wiadomości okiennych to są złe... Będą kuć ,bo ramy są krzywe i trzeba poprawiać.......... Brak słów ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 04.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Co ty mówisz:jawdrop:A kto zapłaci za poprawki (tynku i ewentualnych uszkodzeń)????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 05.12.2013 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wszystko w ramach reklamacji........Patologia ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 05.12.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Napisz koniecznie jak zrobią. Oby nowiuśkiej elewacji nie spartolili:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts