renata2005tychy 04.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Trochę się zaniedbałam ale jestem Eliza spoko na wykopy nigdy nie jest za późno ... a jak się myśli o wydaniu kasy za robociznę to dopiero motywuje Zła wiadomość taka ,że w tydzień temu w sobotę strasznie padało no i zarwało się parę metrów. Wczoraj M. odkopał,i kurde głoszą że jutro straszne opady. Jak zaś się zarwie to się wkurzę . Ale nic to....zaś się odkopie. Na pocieszenie to że jutro jedziemy po rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.11.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Radość jest taka, że właśnie dziś nasz LOLEK ma roczek 4 listopada wszystko się zaczęło;) Nawet gości mieliśmy bardzo miłych.Dziękujemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 04.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 No to fajnie Mamy urodziny tego samego dnia. To znaczy Wasz Lolo i ja Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.11.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Elizo w takim razie spełnienia marzeń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 05.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 My również dziękujemy i oby Lolek szybko rósł i piękniał, chociaż już jest piękny 100 lat Loleczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 05.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dołączam się do najlepszych życzeń dla Lolka - jak również Jego rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 05.11.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 W imieniu Lolka bardzo dziękujemy Akurat w tym przypadku dobrze jest się starzeć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 05.11.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Lało całą noc i pół dnia................ jak z cebra ...... Szlag by to bo zaś zarwało ;( Trza odkopać . Syzyf by się cieszył ale my chyba nie! Na pocieszenie rury kupione -jutro przywiozą Morał z tego taki nie kop rowu przed deszczem ot co ! Edytowane 6 Listopada 2012 przez renata2005tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.11.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Przestało padać Mój M. odkopywał, a ja wybierałam garnuszkiem wodę.... Oby teraz była pogoda ,to w poniedziałek podłączymy A tak było dziś ... Rury i studzienka czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.11.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Robiłam dziś fotki moich krzaczków, i nie mogę oprzeć się by dodać dwa zdjęcia moich berberysków. Latem były niepozorne zielone, a teraz kolory pierwsza klasa Zimą wstawię galerię mojej fantazji ogrodowej może ktoś doradzi co dodać lub zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 08.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Piękny Lolek!Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 08.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Na pewno tym razem uda się zakopać rury. A berberysy są piękne, sama je uwielbiam i mogłabym obsadzić nimi cały ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 09.11.2012 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam u siebie Kachna i zapraszam Dzięki za miłe słowa Ja berberysy odkryłam dopiero w tym roku, i to dzięki mojej sąsiadce, która wie wszystko o każdej roślince w ogrodzie. A ogród ma piękny..... Buźka dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 09.11.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Piękne te krzaczki. Ja też o ich istnieniu nie wiedziałam. Wykopy dobrze się prezentują. Teraz już zostało tylko powkładać rury, zakopać (tak w skrócie) i praca wykonana Powodzenia. Za co zabieracie się później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 09.11.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mam nadzieję że w poniedziałek będzie po wszystkim Tak sobie myślę że następne będą kable , ale tez będziemy sami kłaść,więc trza będzie popytać i poczytać co i jak . Kupa ludzi kładzie kable i dają rady, to myślę że nam też się uda Nie wiem jeszcze gdzie kontakty i włączniki, ale pomyślę nad tym później - jak Scarlett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 09.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Do odważnych świat należy! Zaczyna się elektryka. Nie żałujcie tych kontaktów. Ja planowałam mniej, ale całe szczęście elektryk wstawił ich więcej i już wiem, że się przydadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 09.11.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Oj kontaktów musi być dużo, teraz mamy po jednym w pokoju i bez przedłużacza ani rusz... a tu tv, lampy i te bajery wszystkie trzeba do prądu. Odwagą kieruje kasa ) Dzięki Eliza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 09.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Akurat dzisiaj liczyłem kontakty (tzn. gniazdka) i wyszło mi... 150 sztuk w całym domu Renatko, pamietaj aby 1-2 gniazdka były na zewnątrz domu - i koniecznie zostawić sobie możliwość odcinania ich od prądu z wewnątrz domu (tak aby nikt się nie podpiął). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.11.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 150 sztuk to nieźle Aż z ciekawości pójdę policzyć u nas,tak orientacyjnie Obowiązkowo musi być przy tarasie,i wejściu do kotłowni. Jestem w tej lepszej sytuacji,że pracuję w firmie produkującej takie rzeczy,więc mały rabacik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.11.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Poniedziałek przyszedł,a wraz z nim ciąg dalszy kanalizy. Obyło się jednak bez tragicznego odkopywania. Zaczęliśmy PODŁĄCZANIE rur. 3 metry na "gotowo" Studzienka zamontowana,obsypana żwirkiem, i piachem. Zrobilibyśmy więcej, ale zrobiło się cima jak w...nosie i trza było brać się do domu. Fotek brak,ale jutro nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts