doranna 16.01.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam i pozdrawiam z drugiego końca Polski. Przychodzę z odsieczą z zdjeciami. Bo ja tez musiałam się nauczyć ich powiększania. Jak już udało ci się wkleić zdjęcie, to by było duże klikasz na nie dwa razy prawym przyciskiem myszy i wybierasz rozmiar jaki chcesz zdjęcia np. Large. Zobaczysz jaki ci odpowiada:lol2:. Budowa zapowiada sie ciekawie, więc będę zaglądać Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.01.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Doranno witam Cię serdecznie Dzięki za miłe słowa i oczywiście zapraszam częściej - i zaraz wybiorę się do Gdyni Dzięki za radę - wypróbuję na 100 % Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.01.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tak ogólnie to pieron mie biere z tej bezczynności ;( Siedzi człowiek na kinomaniaku i filmy ogląda.... Już się cała trzęsę na myśl o robocie na budowie no i na ogródku . Ta zima mnie wykończy mam nadzieję że wszyscy tak mają bo pomyślę że coś ze mną nie tak; Cima,zima i leniwy człowiek ach... Jeszcze półtora miesiąca i kosiki będą śpiewać przed piątą Ale się rozmarzyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 16.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kochana wszystko z Tobą ok! Ja sama mam wrażenie, że nie wysiedzę do tej wiosny!!!!!!Już chcę na budowę, do łopaty, taczki, pędzla, grabek no COKOLWIEK byle do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.01.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Łosz dzięki Bogu Racja....... byle co byle robić . Ciekawe czy mył już ktoś okna na budowie - te moje takie zakurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 16.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No ja nie mam jeszcze czego myć na budowie ale w mieszkaniu okna to jak najbardziej oddam chętnym do umycia A do łopaty, grabi, motyki i innych ustrojstw ogrodowych to bym się dorwała, oj dorwała! Działak taka pusta czeka a robić nie ma jak Ale zimę białą to akurat lubię, więc niech jeszcze trochę pobędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 17.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej no ja okna to dopiero umyłam, przed przeprowadzką. Więc nie masz się co spieszyć. Ja pamiętam, ze czekanie aż rozpocznie się budowa mnie wykańczało. Więc tak trochę rozumiem co czujesz. A teraz mnie wykańcza, że nie mam pieniędzy by dom wykończyć . Nie wiadomo co gorsze haha. Głowa do góry jeszcze trochę i wiosna. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja myłam zaraz po montażu:) mówili, że oszalałam ale co mi tam - po pierwsze musiałam zobaczyć czy nie porysowane po drugie LUBIĘ MYĆ OKNA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Okna fajnie się myje jak się nie musi ---- a apotem to już problem Puki co to mam w domu 4, na dole u teściów 4 których nie myję. W Lolku dojdzie 13... Jak pomyślę że kiedyś przyjdzie mi obmywać dwie chaty brrrrrr. Jak przyjdzie wiosna to może zaszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wyobraźcie sobie ,że wracam z pracy a tu koperta A4. W niej umowa z Taurona:rotfl::rotfl: Piszą tak :W związku z Wnioskiem z dnia 10 stycznia ....... wysyłają warunki określone dnia 14 stycznia.... Dziś jest 17 zobaczcie jaki Ten pan Tauron jest expresowy !!!! Do 2 lutego mam odesłać umowy, A do 15 listopada zobowiązani są to podłączenia . Nawet mi to pasuje bo zanim się za to zabiorę to zejdzie do jesieni. Kurcze gorzej będzie jak mi za tydzień na plac wparują Pierwszy punkt planów w trakcie realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 17.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A to moje gratulacje nie taki Tauron zły jak go malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Przyłączam się do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 17.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witaj Renatko. Dawno mnie tutaj nie było... Oczywiście Tauron nie taki zły jak go malują cieszę się, że masz to już za sobą. Zima to bardzo monotonny czas chyba, że ma się już ogrzewanie w domku i fundusze na wykańczanie wnętrza Ale wiosna już niedaleko. Także na nią czekam, by wparzyć do ogródka Fajnie, że wyszło Wam z tym zwrotem VAT 5000zł to dużo, więc masz się z czego cieszyć Nas przybędzie we wrześniu o jedną małą istotkę, ale i tak chcemy w końcu ruszyć w czerwcu z fundamentami. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, do zobaczenia na jakiejś kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej Madziu Super wiadomość - Gratulacje Który to tydzień ? Taurona się nie bałam Byłam pewna (i miałam nadzieję) że do dwóch tygodni będzie odpowiedź , ale żeby aż tak szybko Kawka jak najbardziej musimy się umówić Ściskam Cie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzięki za gratulacje Niby nic a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 17.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A dziękuję właśnie kończy mi się 8 tydzień także początek dopiero na szczęście bez uciążliwych objawów. Koniecznie kawka musi być zgadamy się w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 18.01.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No to świetna informacje, serdecznie gratuluje:rotfl:. Niech podłącza jak najszybciej. Bo bez prądu to ani rusz, szkoda tylko, że później trzeba płacić rachunki:sick:. Co do okienek, to na szczęście nie trzeba myć wszystkich od razu, więc mozna zrobić sobie harmonogram haha;). Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 18.01.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Może się wycwanię i zrobię grafik mycia przecie mam dwie córy i to nie małe Chyba że prędzej z domu wyfruną nim w nim zamieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Renatko ! witam się u Ciebie ! Czytam Twój dziennik - jeszcze jestem na początku ale już się ujawniam ! U Krokusi pisałam o moich problemach z wodociągiem, Renatko to jest wieś blisko Kluczborka - ale wodociąg, to własciwie do wymiany , położony z jakiegoś złego kalibru rur i stale są jakieś pęknięcia, albo znowu wysiada pompa! Tak przynajmniej mi mówią, jak ja się wściekam na nich! I dlatego bardzo chcę przy nowym domku zrobić studnię, bo nie chcę być zależna od tak źle działającego wodociągu ! Będę do Ciebie zaglądać i kibicować w Twej dalszej budowie!!:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 20.01.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam serdecznie RD2011 Widać przedsiębiorstwa wodociągowe działają wszędzie tak samo. U nas na szczęście nie ma awarii ale żeby coś u nich załatwić... My mamy studnię, ale od lat nie używana , myślę o pobieraniu wody do basenu, czy podlewania, ale czas tak szybko leci że jeszcze się nie zabrałam:oops: A jakie Ty masz plany budowlane? Pozdrawiam Gorąco i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts