renata2005tychy 20.01.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Z dobrych wiadomości to w piątek przyszedł zwrot vatu.Czyli równiutko 4 miesiące....Kurcze ale ten czas leci:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Urząd Skarbowy nie rychliwy i nie sprawiedliwy mimo wszystko gratulację! zawsze to money, money, money..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwie Świnki 22.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam:)Pozdrawiam Ciebie i moje kochane Tychy. Życzę powodzenia w budowie i wykańczaniu domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.01.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Krokuś poza paroma innymi sprawami kasssssa się liczy, oj liczy Zawsze się grosiki przydają , teraz tylko mądrze je wydać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.01.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Świnki u nas ; Dzięki za odwiedzinki i oczywiście zapraszam . Wasz domek w Tychach się będzie wykańczał ? Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2013 przez renata2005tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.01.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wczoraj wysłaliśmy umowę do Taurona.... Ciekawe kiedy odpiszą. W sumie to się nie śpieszy, ale ciekawość jest .. No i kolejny dzień szukania elektryków, czekam na wyceny no i namiary . Puki co , to martwi mnie ta kupa śniegu zalegająca na płotku na dachu , jakoś niepewnie to wygląda. A na roztopy się nie zapowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 30.01.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Renatko! Co u Ciebie? Bo śniegu już chyba nie masz? Prądowo coś ruszyło do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 31.01.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witaj Krokusiu Oj nie ma śniegu, tak mnie to ocieplenie zaskoczyło że nawet fotki nie zrobiłam jak domek był zasypany:p Dach , a raczej płotek wytrzymał i lawina nie spadła , tylko stopniała.... Tauron coś cicho siedzi , kurcze nawet nie wiem na co czekam... hihi Dziś dzwoniłam do panów od dachu, podobno jutro mają przyjść na oględziny. Z elektrykami też zaczyna się ruszać małe co nieco Pomału do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 31.01.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A zauważyłam dzisiaj ,że przed 17 było jeszcze widno... Dzień dłuższy o godzinkę, A i to słoneczko dzisiaj ..... Aż żyć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.02.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wieści, wieści !!! Wczoraj zastanawiałam się co też Pan Tauron myśli ... Dziś ,zadzwoniła pani z biura projektowego,że dostali zlecenie na wykonanie projektu sieci Oczywiście nie czekaliśmy , i od razu pojechaliśmy do tegoż biura, a co ! Oczywiście nie poszło tak łatwo , bo przecie nie ma gdzie skrzynki postawić Po burzy mózgów , doszliśmy do porozumienia;) Teraz mamy czekać ok. 2 miesiące... Bo mapki , uzgodnienia, pozwolenia ehhh Siedem światów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 01.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ale zawsze coś do przodu:).Gratulacje i byle do wiosny a ta już niebawem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 01.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 GRATULACJE! Pan Tauron taki życzliwy od nowego roku... jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dzięki, dzięki Małe kroczki ciszą i to jak ... Wcale się nie spodziewałam że to tak szybko pójdzie. Choć Tauron kojarzy mi się z Sauronem jest o nieeeebo lepszy A wiosną już pachnie, dziś była super pogoda, choć wiadomo że to tylko chwile ... Nic to, luty ma tylko 28 dni , a jak przyjdzie marzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie Aine 01.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Świetnie, że tak szybko wszystko poszło, byle do wiosny pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Renatko cieszę się że udało Wam się z tym prądem tak szybko, ja też czekam niecierpliwie na wiosnę choć obecnie jestem w górach i śnieg też mnie chwilowo cieszy, ale jak wrócę na niziny to PRAGNE WIOSNYpozdrawiam zapraszam do mojego dziennika tam zdjęcia z aktualnego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.02.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Hej Kim U Was teraz etap który mi się marzy , nawet w różowym kolorze ... już niedługo Wczoraj byli u nas Panowie którzy "wykończą " nareszcie moje okno - jaskółkowe -pomiary zrobili . Na dniach będzie gotowe . A są to ci Panowie którzy montowali mi okna. Czysto, terminowo i tak jak ma być Jest radość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.02.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Plany na 6 tydzień roku. Zamówić dechy na wybicie strychu -to raz.Oględziny Pana elektryka -to dwa. Innych pomysłów puki co -brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Renatko skojarzenie Taurona z Sauronem super! Ale zwał, jak zwał, ważne, że zadziałał Fajnie, że już będziesz miała jaskółkę...podobno jedna wiosny nie czyni, ale taka jaskółka kto wie? Plany najbliższe masz już sprecyzowane a to bardzo dobrze, bez planów nie będzie realizacji Trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.02.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tydzień 6 rozpoczęty Dechy -40m2- zamówione przywiezione wciągnięte na już jakby widoczny strych;) Dobrze że zrobiło się cima, bo mój kochany mąż miał już dość , nie dość że każda po 5,5m to jeszcze mokre. Mam nadzieję że sąsiedzi mnie nie widzieli przy noszeniu,bo przeciążały mnie jak wilka z bajki jak mu na sztandze motyl siadał Teściuniu też ledwo dychał. Na szczęście nie sprzedają desek na wagę Jakby kto dziwił się po co komu balkon ,to właśnie po to żeby wciągać dechy a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.02.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Krokusiu kochana Może jaskółka wiosny nie czyni , ale dechy i owszem Szczerze powiem że mam stracha przed załatwianiem przyłącza wody, podobno trza długo czekać, A z taką dziurą w placu to co ja będę robić ? U kolegi to półtora miesiąca dziura była- tzn rów, zanim łaskawie wcinkę zrobili. Chciałabym to na wiosnę załatwić,coby mieć potem trawkę zasianą pięknie..... A może będzie dobrze? Może nie taki ten dioboł straszny ? Lepiej się z nim zaprzyjaźnić ,niż się go bać - Ach te nasze wodne-ciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts