krollazienek 10.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cześć! Pewnie wielu/wiele z Was zastanawia się z jakiej firmy transportowej skorzystać, aby było i tanio i solidnie. Szukając różne strony w sieci natknąłem się na taką: Clicktrans.pl. Portal pomaga odnaleźć firmę transportową jadącą w wybrane miejsce. Dzięki temu zlecony transport przesyłki jest tańszy. Opiera się to na aukcji w dół czyli firmy transportowe licytują za ile przewiązą daną przesyłkę. Myślę, że warto się tematem zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 28.12.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A czy ten clicktrans o którym piszesz to działa też przy szukaniu firm do przeprowadzki na przykład czy tylko chodzi o przesyłki? Bo niedługo będę likwidować meble z mieszkania po babci i będzie mi potrzebna firma do przewozu mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 29.12.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Oksana, na clicktransie też trafisz na firmy do przeprowadzki , ja z nich korzystałam i wyszło sprawnie i taniej niż mi normalnie firmy oferowały z miasta. Spokojnie możesz próbować ,bez tracenia czasu na dzwonienie i wybierzesz firmę która Ci pasuje, sprawdzisz opinie klientów co z niej korzystali, no ja w każdym razie byłam z tego bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 13.02.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Na CLICKTRANS też można znaleźć przewoźników do przewozów zagranicznych na pewno w Europie, nie wiem tylko czy dalej ale może też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 24.10.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 (edytowane) Najlepiej jest zatrudnić firmę, z której wszyscy są zadowoleni. Przynajmniej będzie wiadomo, że wszystko dojedzie w jednym kawałku i nie trzeba kupować nowych rzeczy. Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to warto odezwać się do . Ta firma też nie bierze dużo pieniędzy, a przynajmniej jest sprawdzona. Edytowane 16 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts