rosomakx4 10.01.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ale dowaliłeś Forestowi.... to tak jakbyś napisał że Marica Curie nie znała się na chemi....Troche wyrozumiałości i pokory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.01.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jeden z lepszych wkładów z PW, za przyzwoite pieniądze to KV 6.6.2 TV. Nie jestem w stanie znaleźć nic tej klasy, co mógłbym sprzedać klientowi za 5000 brutto i nie wstydzić się potem za brudną szybę, z wydajnymi pionowymi płomieniówkami w czopuchu.. Do tego ładny wygląd frontu, okładziny szamotowe, chłodnica do układu zamkniętego. Dostępność od reki. Sprawdził się zarówno w domu 110 m2, jaki 160 m2. Wiem, cudze chwalę, ale może skłoni to naszych rodaków do wysiłku. Z Polskich produktów z pewnością lepiej wziąć Pamę, Robirena czy Hajduka niż PL-200. Lechma też już się dorobiła lepszego produktu, ale trzeba zdecydowanie więcej za niego zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sufix 10.01.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jeden z lepszych wkładów z PW, za przyzwoite pieniądze to KV 6.6.2 TV. Nie jestem w stanie znaleźć nic tej klasy, co mógłbym sprzedać klientowi za 5000 brutto i nie wstydzić się potem za brudną szybę, z wydajnymi pionowymi płomieniówkami w czopuchu.. Do tego ładny wygląd frontu, okładziny szamotowe, chłodnica do układu zamkniętego. Dostępność od reki. Sprawdził się zarówno w domu 110 m2, jaki 160 m2. Wiem, cudze chwalę, ale może skłoni to naszych rodaków do wysiłku. Z Polskich produktów z pewnością lepiej wziąć Pamę, Robirena czy Hajduka niż PL-200. Lechma też już się dorobiła lepszego produktu, ale trzeba zdecydowanie więcej za niego zapłacić. Dzięki za podpowiedź, Model AQUARIUS LL jest podobny do PL-200 czy masz może doświadczenie czy w nim występuje ten sam problem z czarną szybą co PL200? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orcio_kr 10.01.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Możesz podać nazwę tego kominka? Dzieki. Mam wkład o którym pisze Piotr powyżej - Romotop 6.6.2 TV. Troche info z fotkami wrzuciłem do wątku o wkładzie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212372-Romotop-6-6-2-TV/page2 . Szukałem takiego wysokiej efektywności i z szamotem w środku - co zasadniczo wpływa na temperature w środku więc i czystość szyby. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez orcio_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sufix 10.01.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ale dowaliłeś Forestowi.... to tak jakbyś napisał że Marica Curie nie znała się na chemi.... Troche wyrozumiałości i pokory... 1. Mieć wiedzę w danej dziedzinie, a czytać ze zrozumieniem to 2 inne sprawy. 2. Forum jest aby wymieniać się wiedzą w danym temacie i pomoc, a nie umieszczać wpisy kto komu "dowalił". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sufix 10.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mam wkład o którym pisze Piotr powyżej - Romotop 6.6.2 TV. Troche info z fotkami wrzuciłem do wątku o wkładzie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212372-Romotop-6-6-2-TV/page2 . Dzięki, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) AQUARIUS (Pama) podobny? Mniejsza o to. Wkład tylko do układów otwartych. Technicznie przyzwoity. Ma skuteczny system oddymiania szyby, pod warunkiem zamówienia dolotu o wymiarach co najmniej 125 mm (najlepiej 150 mm). Może być w wersji bez rusztowej. To zaleta, ale dla posiadaczy suchego drewna lub palaczy brykietem (Mój typ to http://www.eco-pal.pl). Post zawierał lokowanie produktu Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts