ochus 11.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam. Czy któremuś z Forumowiczów udało się zmniejszyć bieg pompy w tym kotle. Będzie ciszej i taniej Interesuje mnie przejście z 3 na 2 bieg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirosag 11.10.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja mam Victrix 26 2I ale starszy model i ustawione mam na 2-gi bieg i działa wszystko OK (2 sezony grzewcze za sobą) chociaż w instrukcji piszą, że pompa powinna działać na maksymalnej prędkości - działa znacznie ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochus 15.10.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam.No i właśnie pytanie brzmi jak zmienić prędkość pompy?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirosag 15.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jak w każdej pompie do CO - wewnatrz pieca jest pompa i na niej jest na środku pokrętło a raczej jakby sruba z nacieciem i trzeba ja przekrecic w polozenie II. No chyba, ze w tym nowym typie jest jakos inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts