domwlomiankach 11.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resory 12.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 To obojętne gdzie kupisz dach. Najważniejsze żeby był dobrze zamontowany. Skup się na wyborze dobrego dekarza. Jak dekarz schrzani dach to już nic nie pomoże. Składy dachowe z reguły oferują produkty na podobnym poziomie jakościowym. Jak oferują całość tanio to znaczy że są dobrze zorganizowani, jak drogo to poszukaj innych. Ale u Zapolskich możesz zamawiać są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resory 12.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie. dostałem na priva zapytanie czy miałem sam doświadczenia z firmą Zapolski Dachy. Odpowiadam; kupił u nich mój ojciec 15 lat temu, ja kupiłem rok temu. Wszystko było na czas i zgodnie z zamówieniem. Zamawiałem blachę. Co mogę jeszcze powiedzieć, mają dobre marki produktów w niskiej cenie. Organizacja dobra. Czysto. Ogólnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzetelny 23.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie. Ja zamawiałem do Garbatka Letnisko ( obok Kozienic) ul. Kruczkowskiego 12– DOWIEŹLI na czas. Są dobrze poukładani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porucznikzbik 24.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Zapolski Składy Dachowe- słyszałem pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziapodl 17.11.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 zapolski składy dachowe- słyszałem pozytywne opinie witam. Wszystkich .ja kupiłam w bydgoszczy w jr dach ..całość bez problemowo z dostawą i odbiorem pozostałości . Wiem ,że właściciel sprzedaje materiał na całą polskę.pokazał mi mapę w pinezkami dokąd pojechał materiał...dużo tego było .ja jestem zadowolona ze współpracy .zanim zamówicie -zadzwońcie do bydgoszczy ,być może okaże się ,że będą lepsze warunki...magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malachio 17.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam zamawiałem u nich dachówkę i niestety dali ciała (przy dostawie nie było dachówek wentylacyjnych i kilku gąsiorów) dosyłali na raty to dachówki wentylacyjne (jedna pęknięta) to gąsior skrajny (jeden drugiego nie było) potem było jakieś wymigiwanie się i skarżenie na kuriera, że im niby dachówki tłucze i ostatecznie zwrócili kasę za to czego nie dosłali, ale kasy na dach nie położysz a kup teraz jeden gąsior z dachówki niezbyt popularnej na rynku gdyby nie to to było by ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.11.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Tak to już jest, że dla niektórych spamy są dźwignią reklamy. Jaki skład taka reklama czyli jednym słowem lipa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek12345678 12.12.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja kupowałem usługę renowacji dachu - Polecam firmę Zapolski Składy Dachowe. Zaoszczędziłem dużo pieniędzy bo miałem kupić nowy dach a dzięki renowacji jest ładnie, sucho. Zrobili porządnie wentylację pod dachówką bitumiczną. Okazało się że dach nie przeciekał - po prostu nie było wentylacji i wszystko się skraplało i gniło. Domek Letniskowy Tartak Brzózki ulica Jałowcowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No i kolejny spam. Niezła kicha. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 27.12.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Dokładnie ! Jr dachy i Składy Zapolski lubią w tak dziecinny sposób się reklamować na tym forum... Tylko idiota się złapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwlomiankach 15.01.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dziękuję za opinie. Zdecydowaliśmy się na Zapolskiego. Skończyli przed świętami. Wszystko ok. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek.Ł 04.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja kupiłem u Zapolskich i jestem zadowolony. Dali dobry materiał tanio. Na podstawie swojego, powtarzam swojego doświadczenia polecam tą firmę. Ciężko pracujący ludzie. Na wysokim poziomie. Dostawa na czas - bez pomyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Musiałeś długo siedzieć w tej firmie aby stwierdzić jak ciężko pracują? Jak dostałeś za darmo to nie dziwota że jesteś zadowolony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekola 17.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dach jest zrobiony. Wzięliśmy Nelskampa F7 . Szybka realizacja i bezstresowa współpraca. Dziękuję firmie Zapolski Składy Dachowe za wyrozumiałość i pomoc przy poprawkach więźby, Polecam firmę Zapolski Składy Dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jak to, że nie masz domu a masz dach??? Być może to taki wirtualny dach. Ciekawe jak skład handlowy poprawia więźbę?? No i jak piszesz: "Wzięliśmy Nelskampa..." to oczywiste, że jesteś zadowolony:D bo pozostali muszą kupić. Nie ma jak kryptoreklama za darmo!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganbu 18.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ludzie litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 03.08.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Fajny wątek hehe Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Adam626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam007 04.11.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zamawiałem u Zapolskich na wiosnę. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Porządni dekarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.11.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Na nic tu słowa krytyki gdy firma nie ma za grosz etyki! A ja na to wszystko ........... bo to jest kolejny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts