Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie.

domwlomiankach

Recommended Posts

To obojętne gdzie kupisz dach. Najważniejsze żeby był dobrze zamontowany. Skup się na wyborze dobrego dekarza. Jak dekarz schrzani dach to już nic nie pomoże.

Składy dachowe z reguły oferują produkty na podobnym poziomie jakościowym. Jak oferują całość tanio to znaczy że są dobrze zorganizowani, jak drogo to poszukaj innych.

Ale u Zapolskich możesz zamawiać są ok.

Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie.

dostałem na priva zapytanie czy miałem sam doświadczenia z firmą Zapolski Dachy. Odpowiadam; kupił u nich mój ojciec 15 lat temu, ja kupiłem rok temu. Wszystko było na czas i zgodnie z zamówieniem. Zamawiałem blachę. Co mogę jeszcze powiedzieć, mają dobre marki produktów w niskiej cenie. Organizacja dobra. Czysto. Ogólnie ok.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
zapolski składy dachowe- słyszałem pozytywne opinie

witam. Wszystkich .ja kupiłam w bydgoszczy w jr dach ..całość bez problemowo z dostawą i odbiorem pozostałości . Wiem ,że właściciel sprzedaje materiał na całą polskę.pokazał mi mapę w pinezkami dokąd pojechał materiał...dużo tego było .ja jestem zadowolona ze współpracy .zanim zamówicie -zadzwońcie do bydgoszczy ,być może okaże się ,że będą lepsze warunki...magdalena

Witam zamawiałem u nich dachówkę i niestety dali ciała (przy dostawie nie było dachówek wentylacyjnych i kilku gąsiorów) dosyłali na raty to dachówki wentylacyjne (jedna pęknięta) to gąsior skrajny (jeden drugiego nie było) potem było jakieś wymigiwanie się i skarżenie na kuriera, że im niby dachówki tłucze i ostatecznie zwrócili kasę za to czego nie dosłali, ale kasy na dach nie położysz a kup teraz jeden gąsior z dachówki niezbyt popularnej na rynku :( gdyby nie to to było by ok.

• 4 weeks później...
Ja kupowałem usługę renowacji dachu - Polecam firmę Zapolski Składy Dachowe. Zaoszczędziłem dużo pieniędzy bo miałem kupić nowy dach a dzięki renowacji jest ładnie, sucho. Zrobili porządnie wentylację pod dachówką bitumiczną. Okazało się że dach nie przeciekał - po prostu nie było wentylacji i wszystko się skraplało i gniło. Domek Letniskowy Tartak Brzózki ulica Jałowcowa.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
Jak to, że nie masz domu a masz dach??? Być może to taki wirtualny dach. Ciekawe jak skład handlowy poprawia więźbę??:confused: No i jak piszesz: "Wzięliśmy Nelskampa..." to oczywiste, że jesteś zadowolony:D bo pozostali muszą kupić.:( Nie ma jak kryptoreklama za darmo!!!! :p Pozdrawiam.

• 3 months później...
  • 3 months później...