kamyk68 11.11.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Będzie już ze 4lata jak zamawiałem u nich dachówkę Nibra G10 .Nie było wtedy najmniejszych problemów .Przy rozładunku coś tam się pokruszyło (paleta o paletę zahaczyła)ale z wymianą nie miałem najmniejszych problemów . Generalnie ja byłem zadowolony ze współpracy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 kamyk sam wiesz czemu ten watek sluzy...jestes zadowolony ok nie mowie ze wszystkim spieprzyli, nie mowie nawet ze wiekszosci ale napisz co Ty sam czujesz czytajac takie autouwielbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 wiem dobrze że to nie pierwszy i nie ostatni taki wątek bo takich "autouwielbieńców " jest tu masa , nie rozumiem tylko w jakim celu :Najlepszy doradca dyskredytuje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Jak widać nie rozumiesz o czym piszę. Nie interesuje mnie ta firma tylko sposób w jaki zaśmieca to forum. Ewidentny brak etyki! Można w ogloszeniach drobnych założyć własny wątek i wypisywać w nim co się chce. Można również wykupić płatną reklamę. Natomiast tą formę tępię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Uśmiałem się prawie do łez .Żebyś działał w branży np .samochodowej to jeszcze bym uwierzył w twoje szczere chęci.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.11.2013 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jest mi niezmiernie miło, że mogłem Ci przysporzyć tyle radości. A tak na marginesie dodam, że jestem wykonawcą a nie handlowcem. W swoich wypowiedziach nie reklamuję własnej firmy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stomatologiawidzew 11.07.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Panie Wilchelmi,Może zamiast bawić się w internetowego strażnika moralności zaczął by Pan odbierać telefony? Może przyjechał by Pan i naprawił dach, który sknocili pańscy pracownicy. Dach cieknie a Pan plecie farmazony o etyce na forum. Jeśli dalej nie będzie Pan odbierał ode mnie telefonów to zajmę się Panem na Pana podstronie w internecie i w pana domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 15.07.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Panie Wilchelmi, Może zamiast bawić się w internetowego strażnika moralności zaczął by Pan odbierać telefony? Może przyjechał by Pan i naprawił dach, który sknocili pańscy pracownicy. Dach cieknie a Pan plecie farmazony o etyce na forum. Jeśli dalej nie będzie Pan odbierał ode mnie telefonów to zajmę się Panem na Pana podstronie w internecie i w pana domu. ... nosił Wilk razy kilka... Ponieśli i Wilka. Jeśli nie jest to atak konkurencji. To sprawa jest poważna. Mam nadzieję że Pan Andrzej ustosunkuje się do tego. I będziesz mógł zrobić wpis że sprawa została pozytywnie załatwiona - błędy zostały poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.07.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Takie anonimowe wpisy nie są warte żadnej reakcji (dwa wpisy o tej samej treści). Pomijam fakt błędu w nazwisku bo kwestia kultury natomiast od strony merytorycznej to nawet gdyby zaistniała a taka sytuacja to nie załatwia się jej na Forum. Szanuje swoich klientów i nawet po okresie gwarancji wykonuję drobne naprawy czy przeglądy nawet nieodpłatnie. Nie ma błędów na moich dachach bo wykonuję je osobiście (razem z pracownikami). Nie ma zatem możliwości aby moi pracownicy wykonali dach bez mojej obecności. Wszystkie moje realizacji są podparte umowami, fakturami i określoną gwarancją. Każda realizacja ma po roku darmowy przegląd. Natomiast wracając do treści wpisu to zawiera ona groźby pod moim adresem. Zwrócę sie zatem do administratora Forum o wyjaśnienie te kwestii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek1185 18.08.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) i tak się kończy gwiazdorstwo i etyka ... a co do Zapolskiego słyszałem dość dobre opinie Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez przemek1185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Masz coś mądrzejszego do napisania czy tylko chcesz zaistnieć? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts