Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie.

domwlomiankach

Recommended Posts

Będzie już ze 4lata jak zamawiałem u nich dachówkę Nibra G10 .Nie było wtedy najmniejszych problemów .Przy rozładunku coś tam się pokruszyło (paleta o paletę zahaczyła)ale z wymianą nie miałem najmniejszych problemów . Generalnie ja byłem zadowolony ze współpracy Pozdrawiam.

Jak widać nie rozumiesz o czym piszę. Nie interesuje mnie ta firma tylko sposób w jaki zaśmieca to forum. Ewidentny brak etyki! Można w ogloszeniach drobnych założyć własny wątek i wypisywać w nim co się chce. Można również wykupić płatną reklamę. Natomiast tą formę tępię. Pozdrawiam.

• 7 months później...

Panie Wilchelmi,

Może zamiast bawić się w internetowego strażnika moralności zaczął by Pan odbierać telefony? Może przyjechał by Pan

i naprawił dach, który sknocili pańscy pracownicy. Dach cieknie a Pan plecie farmazony o etyce na forum. Jeśli dalej nie

będzie Pan odbierał ode mnie telefonów to zajmę się Panem na Pana podstronie w internecie i w pana domu.

Panie Wilchelmi,

Może zamiast bawić się w internetowego strażnika moralności zaczął by Pan odbierać telefony? Może przyjechał by Pan

i naprawił dach, który sknocili pańscy pracownicy. Dach cieknie a Pan plecie farmazony o etyce na forum. Jeśli dalej nie

będzie Pan odbierał ode mnie telefonów to zajmę się Panem na Pana podstronie w internecie i w pana domu.

... :) nosił Wilk razy kilka... Ponieśli i Wilka.

Jeśli nie jest to atak konkurencji. To sprawa jest poważna. Mam nadzieję że Pan Andrzej ustosunkuje się do tego. I będziesz mógł zrobić wpis że sprawa została pozytywnie załatwiona - błędy zostały poprawione.

Takie anonimowe wpisy nie są warte żadnej reakcji (dwa wpisy o tej samej treści). Pomijam fakt błędu w nazwisku bo kwestia kultury natomiast od strony merytorycznej to nawet gdyby zaistniała a taka sytuacja to nie załatwia się jej na Forum. Szanuje swoich klientów i nawet po okresie gwarancji wykonuję drobne naprawy czy przeglądy nawet nieodpłatnie. Nie ma błędów na moich dachach bo wykonuję je osobiście (razem z pracownikami). Nie ma zatem możliwości aby moi pracownicy wykonali dach bez mojej obecności. Wszystkie moje realizacji są podparte umowami, fakturami i określoną gwarancją. Każda realizacja ma po roku darmowy przegląd. Natomiast wracając do treści wpisu to zawiera ona groźby pod moim adresem. Zwrócę sie zatem do administratora Forum o wyjaśnienie te kwestii. Pozdrawiam.

• 5 weeks później...