Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki samchód dla Kobiety

stylowa karolina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Auto dla kobiety?

szybkie.

bo kobieta ma zwykle mało czasu i powinna być w 3 miejscach jednocześnie a do tego gotować obiad. Więc może z kuchnią elektryczną?

Ja mam auto dla kobiety... tak podejrzewam, bo mam podświetlane lusterko w tej słońco-osłonce ;) zwykle tam lusterek nie ma po stronie kierowcy, bo i po co facetowi lusterko:rolleyes:

A ja mogłabym się na światłach umalować. tylko pech - nie maluję się :(

• 2 weeks później...

hmmm Dodge Ram - marzenie :) Ale w sumie teraz jeżdżę taką Hondą Civic: http://www.sprzedamgo.pl/oferta-3569-honda-civic-1-4-i-vtec-2009r-.html#oferta i jestem zadowolona w 100%.

Kupując samochód, powiedziałam, że chcę samochód, taki idealny dla kobiety, no i właśnie Panowie polecili mi Handę. Może nie wygląda bardzo kobieco, ale samochód jest niezawodny.

Wolałabym już chyba różowy niż czerwony ;) jakoś nie podobają mi się żadne auta w tym kolorze..

Kiedyś słyszałam, że Matizy zostały zaprojektowane dla kobiet, ponieważ mają paletę pastelowych odcieni, które powinny się kobietom podobać. Gorzej jeśli się komuś Matiz nie podoba :)

Ja, jak już wybuduję dom, zwiędzę wszystkie miejsca na swiecie które chciałabym odwiedzić i nie będę już wiedziała co zrobić z pieniędzmi (:bash:) kupię sobie corvettę zr1 ( i zniszczę ją już pierwszego dnia podczas jazdy naszymi drogami ) :D

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
jestem kobietą ;) od września 2010 roku mam Toyotę Yaris wersja II, rocznik 2006, trzydrzwiową - i tyle mi wystarczy, co prawda ewentualni pasażerowie się skarżą, ale to już nie mój problem tylko ich, bo zazwyczaj jeżdżę sama, bagażnik może nie jest zbyt duży, ale jakoś 4 kobiety władowały tam walizki na weekend w Pradze :D pali około 6 do 7 l/km w mieście, na trasie oczywiście mniej, jest nieduże, więc wszędzie można zaparkować ;)

• 5 months później...
Moim zdaniem, nie istnieje w motoryzacji jakiś podział ze względu na płeć. Znam kobiety, które lubią przycisnąć pedał gazu i za nic nie wsiadłyby do miejskiego mikrusa, a także facetów, którzy nie potrzebują sobie przedłużać męskości i wolą się poruszać małym, ekonomicznym autem, by kasę zaoszczędzoną na paliwie wydać na swoje pasje. Istnieje jednak jedna reguła – 90% kobiet nie poradzi sobie z autkiem, które rozkraczy się na środku skrzyżowania. Dlatego kobiece samochody powinny być przede wszystkim bezawaryjne i tu największe zaufanie mam do marki Mazda, choć pewnie każdy japończyk sprawdziłby się pod tym względem.

• 1 month później...
  • 1 month później...