marcin_burza 11.10.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam wszystkich. Jest to moj pierwszy post. zaczynamy wraz z moja najkochańsza połową wyposażać nasze mieszkanie. Kupilismy ten oto stół w iKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/14630009/ Jest to Lita sosna; naturalny materiał. I teraz mam do was pytanie. Jak zabezpieczyc taki stól i krzesła. Chodzi mi zeby czyms pomalować aby mozna było np połozyć szkanke lub cos innego i nie cac sie o porysowanie lub pobrudzenie. Teraz drzewo to jest strasznie miekkie. Ale tez nie chodzi mi aby pomalowac farba olejna . Prosze o porade jak to zrobic i czym najlepiej. no i zeby nie kosztowało to majątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 19.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Drewnochron, a na to lakier do wnętrz bezbarwny z połyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts