carrie78 12.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Właśnie odbieram drzwi sosnowe surowe Musimy je samodzielnie wykończyć. Zdecydowaliśmy się na olejowanie. Czy ktoś może olejował drzwi? Wiem, że robi się to za pomocą ługowania (pobielenie) a potem olejowania.Może ktoś robił coś podobnego np. z podłogą. Jakie produkty możecie polecić? Jakieś sposoby? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ...lepiej zleć to fachowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carrie78 12.10.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ...lepiej zleć to fachowcom. W zasadzie dlaczego? Olejowałam sama parapety, nie mam ambicji na perfekcyjne wykończenia pod linijkę bo dom ma być w stylu rustykalnym. Fachowiec kosztuje połowę tego co drzwi. Gdybym to miała zlecić to już lepiej było kupic te drzwi Pozbudu. Potrzebna mi tylko wiedza - jakie zastosować preparaty. Wstępnie doradzali mi już w salonie Fluggera, czy ktoś może stosował ich oleje i podkłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ...skoro masz ten kierunek to polecam f-mę Remmers - w mojej opinii najlepsze produkty do drewna.Namiary w google a następnie kontakt z doradcą technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts