emil23 12.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Szukam dobrej firmy produkującej płoty i ogrodzenia w Katowicach..słyszałam dobrą opinię na temat firmy plotbud..Ma może ktoś ogrodzenie z tej firmy? Co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Najtańsza jest mata wiklinowa lub trzcinowa z Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odsłowadosłowa 15.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Najtaniej w hipermarkecie budowlanym, ale czy jakość wystarczająca????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 17.10.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Grodziłem 1 ha. Żeby było tanio, zastosowałem słupki betonowe i siatkę zgrzewaną w plastiku. Ogrodzenia ponad 400m, wyszło z robocizną około 10.000 zł. Siatka nie jest szczególnie dekoracyjna ale to posesja wiejska, będzie mocno obsadzona zielenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenity 19.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) reklama Edytowane 24 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 16.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Co za debile ,niech ktos skasuje to naganiactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 16.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Co za debile ,niech ktos skasuje to naganiactwo Przydałby się przycisk 'SPAM', który jednym kliknięciem wysyłałby zgłoszenie do moderatora. Koleś z XXX z uporem maniaka tutaj robi z siebie debila i myśli, że każdy taki głupi. Edytowane 24 Listopada 2012 przez joliska moderowałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.11.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 le przecież pod kazdym postem masz na dole po lewj stronie ikonę z czarnym trójkątemi wykrzyknikiem, klikasz i wysyłasz info o spamie do jakiegoś admina czy moderatora (swoją droga tym opiekunem działów mogliby być ludzie, którzy sami tu często zaglądają i czytają i automatycznie sami by wtedy wywalali te śmieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek67 26.12.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Jak w okolicach Katowic to działa firma ( xcel) która robiła mi wycenę na ogrodzenie boków działki i frontu. Front cena wyszła wysoka bo też materiał drogi = aluminium, boki panel ogrodzeniowy to cena bardzo fajna, niższa niż w markecie i z opcją montażu i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts