brachol 13.10.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 WitamJakieś pół roku temu położyłem na deski sosnowe olej firmy Eukula najpierw 2 HS i potem na to Refresh (zgodnie z informacją uzyskaną od sprzedawcy) I pojakimś czasie zaczęły pojawiać się smugi na powierzchni pochodzące najprawdopodobniej od butów w których biegają dzieci. Miejscowo próbowałem to naprawić najpierw lekko szlifując i potem nakładając ponownie Refresh ale efekt jest niezadowalający. Można coś z tym zrobić czy też muszę się do tego przyzwyczaić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 13.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 dodaj zdjecia, olej jest o tyle dobry że w przeciwieństwie do lakieru łatwiej dokonywać poprawek punktowo a tym bardziej na deskach którą można poprawić w całości bez większego efektu łączenia jak to ma miejsce na parkietach .Zależy też czy to jest na jednej - kilku deskach czy wszędzie na całej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.10.2012 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 zrobiłem zdjęcia ale nie oddają tego co widać "gołym okiem" ale może pomogą w odpowiedziach\ ślady są w różnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts