ronuch 13.10.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam! Nie dokonca rozumiem co przyslal mi tauron wiec prosze was o wytlumaczenie mi tego.Zalatwialem uzgodnienia branzowe z ZE do pozwolenia na budowe i tam w zapewnieniu dostawy dali mi termin 6 miesiecy ze to zapewnienie jest wazne. Potem zeby przedluzyc zapewnienie musze wystapic o warunki techniczne. Jak dostalem warunki techniczne to tam mi napisali ile bedzie mnie kosztowac przylacze i podeslali umowe do podpisania. Na owej umowie znowu byl termin tym razem ok roku ze w tym czasie mam sie zglosic z zaswiadczeniem elektryka o wykonanej instalacji. i teraz nie rozumiem ja mam najpierw zrobic instalacje a dopiero potem ZE wykona mi skrzynke przylaczeniowa, czy najpierw Ze zrobi mi przylacze a dopiero potem w tym terinie mnie przylacza - nie rozumiem tego!Ja mam na dzialce prad bo mam stary dom ktory po zakonczeniu budowy bedzie rozebrany i zlikwidowane stare przylacze napowieczne. Ja chcialbym zeby ZE wykonal mi skrzynke przylaczeniowa ale nie zakladal licznika - chce miec poprostu skrzynke wykonana zanim skoncze budowe zeby potem nie zostac bez pradu jak dojdzie do przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wklej tutaj lub wyślij mi na maila Warunki Przyłączenia do sieci.W nich jest wszystko napisane, co leży po Twojej stronie do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 13.10.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 ok jutro postaram sie wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts