adasiek 03.06.2002 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Jestem na etapie zbierania info o blachach.Podoba mi sie "Kami plegel roof"..Szary mat jest po prostu odjazdowy .Szwedzka.Czy cos o niej wiecie?Czy ktos ja juz stosowal? Ewentualnie jaka inna byscie polecali we wmiare rozsadnej cenie.Ta kosztuje 25 zlociszy na wyjsciu brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 04.06.2002 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Mam blachę rautarruki (sorki nazwa fińska pisownia świńska) tłoczoną przez FinishDak. RR28 MAT. cena niższa niż polskie budmaty rodem blachy z korei.U znajomego leży tej firmy (rautar.....) od kilku lat i nie widać na północnej połaci żadnej zieleniny). polecam o ile nie masz ochoty mieć dachówki cementowej lub ceramicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasiek 05.06.2002 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 Wlasnie ze dachowka nie wchodzi w rachube.Za maly spad to przedewszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek2604 20.06.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Cześć! A jaki masz spad dachu. podaj w stopniach. na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabek 21.06.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Mam blachę FINCO-STAL z Bukówki pod Warszawą. Robią własne wzory na blachach rautarruki. Jakość b. dobra, cena też przystępna. Namiary: FINCO-STAL046 857 82 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts