polonez.eu 15.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Z której strony mieć najlepiej okno w gabinecie, w którym robimy dużo papierkowe roboty i chcemy mieć dobre warunki? Od północy, południa, wschodu czy zachodu? Czy ma to jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.10.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 chyba łatwiej ustawiać biurko i meble niż okno no chyba że jesteś na etapie rysowania kijem po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A co na to Twój projektant? Dziś miałem rozmowę z "projektantką" - pytała o porady podobnego pokroju. Oczywiście powiedziałem co wiem na dany temat, ale nie w tym rzecz - cieszę się że pytała, niż by miała walnąćgafę w projekcie. Kurczę, ktoś w końcu bierze pieniądze za projekty... jak nie będziemy od nich wymagać fachowości, to nigdy się nie zmieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 15.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Od południa i zachodu salon oraz sypialnia. Pozostaje ci północ i wschód oraz dobre oświetlenie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 16.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam Proponuję gabinet na poddaszu z całkowicie przeszklonym dachem piękna sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Z której strony mieć najlepiej okno w gabinecie, w którym robimy dużo papierkowe roboty i chcemy mieć dobre warunki? Od północy, południa, wschodu czy zachodu? Czy ma to jakieś znaczenie? Osobiście wybieram północ. Cały dzień sztuczne światło ( lampa ) daje mi komfort pracy. Pewnie to dziwnie brzmi ale ja takie warunki mam już od nastu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja mam biurko przy oknie ze światłem z prawej strony od północy. Do zmroku mam oświetlenie naturalne, bez prażącego słońca Zdecydowanie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Osobiście wybieram północ. Cały dzień sztuczne światło ( lampa ) daje mi komfort pracy. Pewnie to dziwnie brzmi ale ja takie warunki mam już od nastu lat trochę podchodzi pod al kaidę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts