polonez.eu 15.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jakiej firmy automatyczne bramy możecie polecić? Przyznaję, że cena ma dla mnie znaczenie, ale z drugiej strony też nie chcę, aby co drugi dzień coś nawalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.10.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 określ jakieś widełki cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.10.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No i określ wymiar.. bo co innego jest tanim dla typówki 240x212 a zupełnie inne wartości mamy dla bram szerokości 4m i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarekvw 17.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 To ja sie bezczelnie spróbuje podpiąć pod temat Potrzebuję bramę ok 2800x2230 (mm), kolor typu dąb- standart, segmentowa, z automatyką- pilotem, tłoczenie właściwie obojetne, przy czym z uwagi na ocieplenie wymiar może "zejść w dół", do tańszego wymiaru standardowego. Mam oferty z Krispolu; u potencjalnego dostawcy okien, rolet i bramy cena kompletnej bramy 2750x2250 (było to przed pomiarami) wyniosła >4000 zł, a na zadane z głupia frant pytanie do firmy ze znanego serwisu aukcyjnego ten sam wymiar jest za 3800 zł. Czy w tej wielkości bramy warto pytać inne firmy (Hormann?, Wiśniowski?) o cenę? Rolety raczej będą z Krispolu, więc jeden odcień- cenna rzecz Ale jeżeli różnice cenowe pomiędzy wartymi uwagi producentami będą znaczące- może warto rozważyć? Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 18.10.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To ja sie bezczelnie spróbuje podpiąć pod temat Potrzebuję bramę ok 2800x2230 (mm), kolor typu dąb- standart, segmentowa, z automatyką- pilotem, tłoczenie właściwie obojetne, przy czym z uwagi na ocieplenie wymiar może "zejść w dół", do tańszego wymiaru standardowego. Mam oferty z Krispolu; u potencjalnego dostawcy okien, rolet i bramy cena kompletnej bramy 2750x2250 (było to przed pomiarami) wyniosła >4000 zł, a na zadane z głupia frant pytanie do firmy ze znanego serwisu aukcyjnego ten sam wymiar jest za 3800 zł. Czy w tej wielkości bramy warto pytać inne firmy (Hormann?, Wiśniowski?) o cenę? Rolety raczej będą z Krispolu, więc jeden odcień- cenna rzecz Ale jeżeli różnice cenowe pomiędzy wartymi uwagi producentami będą znaczące- może warto rozważyć? Pozdrawiam Jarek w hormanie będziesz miał podobnie cenowo czy to jest z napędem? jeśli chodzi o porównanie cen z serwisem aukcyjnym to pomyśl czy warto dopłacić 200zł i mieś konkretnego dostawcę który zrobi wszystko i jak coś się będzie działo to dzwonisz do niego bo z tymi internetowymi to też różnie .miałem klienta który wycenił sobie bramę właśnie u takiego sprzedawcy który cenę zrobił mu dobrą ale to było bez montażu a jak ktoś ma skasować za sam montaż to też bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts