Robi25 15.10.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam. Proszę o informację czy pod murłatę daje się folię izolacyjna taką jak na fundamenty? Jeśli tak to w przypadku murłaty 14x14 jakiej szerokości położyć folię? W hurtowniach najwęższe są 25 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Można.Szerszą. Istnieją sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Folię taką jak na fundamenty lub papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luky007 15.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 z opinii moich doświadczonych cieślów: lepsza papa od folii, folia ma tą właściwość że tworzy pod nią się pleśń (grzybek). Pod papą taki efekt nie zachodzi. U mnie dawałem najtańszą papę termozgrzew (nie klejoną termicznie tylko ułożoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.10.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jak coś ma pleśnieć to będzie pleśniało pod folią i pod papą. Papa lepsza bo wyłagodzi drobne nierówności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 16.10.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 wg mnie papa lepsza. jak wspomnial Andrzej, lepiej wyrownuje nierownosci wienca, latwo docina sie z rolki. cienka folie 2 razy przesunac po murze dopasowujac murlate, to zostaje sito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts