WOJSKI 16.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam wszystkich,Ostanio zauważyłem że moja brama garażowa nie domyka się na całej szerokości. Do niedawna było ok ale teraz z jednej strony jest lekka szpara. Tak się zastanawiam czy to sprężyna? podciągnąć ją? Zamontowana brama to segmentowa Wiśniowski z napędem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 16.10.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 popuścić delikatni linkę z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 17.10.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dzięki pomogło, popuściłem sprężyny o jedno oczko. Zastanawia mnie jednak to, że do tej pory było dobrze, sprężyny przecież pracują pod jednakowym obciążeniem. Muszę chyba sobie wszystko dobrze pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 17.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dzięki pomogło, popuściłem sprężyny o jedno oczko. Zastanawia mnie jednak to, że do tej pory było dobrze, sprężyny przecież pracują pod jednakowym obciążeniem. Muszę chyba sobie wszystko dobrze pooglądać a długo już masz tą bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 17.10.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zamontowana była w okolicach września 2010, używana sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 18.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Zamontowana była w okolicach września 2010, używana sporadycznie. hmm mógł bym zapytać sporadycznie to ile?ale ok zakładam że mało jest kilka opcji dla czego tak się stało ale chcesz wiedzieć? ważne że jest ok jak będzie coś się działo to daj znać pomożemy:) choć 2 lata to jeszcze gwarancja powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts