ivy17 29.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 znalazłam taka fotkę jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Kochane jestescie na maksa !! Kinga, Mirelka, Martus, Ole dwie, Reni, Ivy, Monika, Ala, Slezanka, Karolcia, Nita, Gumisiowa i Narendli - dziekuje Wam za sugestie, zdjecia i za to ze wpadlyscie mi doradzic Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam, jesli tak, to przepraszam najmocniej Wczoraj caly dzien nie mialam nawet chwili, zeby wejsc na forum, bo stolarze dzialali od 7 rano do 20:00 Potem bylo kilka godzin sprzatania.. i tak jesczez nie udalo sie nam doprowadzic domu do porzadku od tego pylu.. No ale schody prawie skonczone - brakuje jesczze barierki i listew - te beda po polozeniu tapety, czyli za jakis tydzien Wreszcie odetchniemy, bo juz te najwieksze prace wewnatrz domku beda za nami A schody.. generalnie ladne sa ja oczywiscie zawsze znajde cos, do czego moglabym sie przyczepic - juz tak mam, pierdzielona detalistka ze mnie Jednak to naprawde pierdoly i ogolne wrazenie jest fajne, a w porownaniu z tymi, ktore robil nam pierwszy stolarz to w ogole super Jak juz calosc bedzie skonczona, to wstawie fotki Edytowane 30 Listopada 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.11.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Fiku miku i jestem u Kamiku Gratuluję zakończenia etapu schodowego Teraz czekam cierpliwie na fotki do czasu zakończenia prac dopieszczających Nie martw się - ja też tak mam, że zawsze coś muszę wylukać co nie pozwala mi się do końca cieszyć :bash:Ten TYP tak już ma Obawiam się, że ten pył będzie Ci towarzyszył jeszcze przez jakiś czas Milutkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja również czekam na fotki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 może z dwojga złego lepiej w stronę perfekcjonizmu? ja z kolei cieszę się zawsze jak dziecko i nie zauważam lub macham ręka na niedoróbki, a po czasie się wkurzam czemu wcześniej nie zauważyłam i od razu nie poprawiłam. Prowizorki niestety żyją najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 czekam na foteczki...lubie ogladac ładen schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Alunko a ostatnia inspiracja to nie dom Efilo??? możliwe... Kamiku, czekam również na fotki. jestem ciekawa efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Fotki beda, obiecuje tylko najpierw chce zeby sciana byla ubrana juz w tapete, listwy polozone i barierka zamontowana wtedy zrobie sesje naszym schodom Poki co jeszcze troche rozpierducha jest, zreszta na tych fotkach wyzej widac jakie te sciany na klatce schodowej pokaleczone sa Nita, prowizorki u mnie za bardzo nie wchodza w gre.. ja jubie miec wszystko ja nalezy, od razu.. tylko, ze niestety nie zawsze sie to udaje rzecz w tym, ze czasami nie wiem czego chce, nie zawsze mam od razu koncepcje, czy pomysl to tak jak na tym obrazku, ktory pokazywala jakis czas temu Venuska A te schody to nasze drugie podejscie - pierwsze kazalismy stolarzowi zrywac nie chcial poprawic tego, co nam sie nie podobalo, wiec sie z nim rozstalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 możliwe... Tak, to napewno schody Efilio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Obawiam się, że ten pył będzie Ci towarzyszył jeszcze przez jakiś czas Milutkiego dnia pewnie masz racje, jesczez troche pomieszkamy w pyle Tobie rowniez milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A te schody to nasze drugie podejscie - pierwsze kazalismy stolarzowi zrywac nie chcial poprawic tego, co nam sie nie podobalo, wiec sie z nim rozstalismy Hejka, wpadam sporadycznie, przeczytałam o tych schodach to mi trochę kamień z serca spadł, bo ja swojego stolarza też odprawiłam z kwitkiem, tyle że on meble mi robił zamiast 3tyg to 5m-cy, już były gotowe, miał je tylko pomalować i zadzwonić za kilka dni, po dwóch tygodniach niedzwonienia straciłam cierpliwość i mu podziękowałam, ale miałam potem wyrzuty sumienia;) Czekam i ja na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 01.12.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Vesi, tylko zeby nie bylo, ze nie dawalismy mu szansy.. Bardzo chcielismy, zeby poprawil ten zabieg, bo schody same w sobie piekne byly Ponad miesiac czekalismy na jakis ruch z jego strony.. chcial nas dziad przetrzymac, bo wiedzial, ze przez schody i inne prace sie u nas opozniaja.. :/ No i w rezultacvie wyszlo jak wyszlo.. Wyrzutow sumienia w zadnym razie miec nie powinnas - jesli ktos nie dotrzymuje terminow i nie liczy sie z czasem klienta, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mialam kilka dni przerwy w swoim watku, bo za duzo sie nie dzialo.. wczoraj natomiast byla ekipa i polozyla nam tapete na klatce schodowej + fototapete w lazience Tak jak z tapety jestem bardzo zadowolona, bo sama w sobie pieeekna jest i idealnie komponuje sie z kolorem scian, tak do fototapety nie jestem chyba przekonana.. spodziewalam sie troche innego efektu mam jakies takie odczucie, ze wyszlo nie ladnie i oryginalnie, a tandetnie :cry: Kupe kasy wydalismy na cos, co zaprzepascilo moja wizje eleganckiego kibelka Po pracy porobie fotki to Wam pokaze. Wczoraj po sprzataniu balaganu, ktory zostawila po sobie ekipa nie mialam juz sily.... Za to tapete ktora mamy na klatce schodowej moge juz teraz pokazac dla mnie cudna jest http://s15.postimage.org/cd2yshfq3/2012_12_04_14_04_13.jpg online photo sharing http://s11.postimage.org/p74iaswer/2012_12_04_14_04_44.jpg photo sharing I jeszcze pytanko.. co sadzicie o tych szklankach?? Wpadly mi ostatnio w oko i sie zastanawiam nad zakupem.. http://s14.postimage.org/nyguyp2m9/2012_12_03_20_25_35.jpg photo sharing sites http://s15.postimage.org/5hnbn4amz/2012_12_03_20_26_00.jpg photo hosting sites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kamiku, tapeta na ścianę przy schodach bardzo ładna, szkoda że nie ma fot położonej A co to za fototapeta w łazience? masz gdzieś w necie wzór? zaciekawiłaś mnie...tandetnie!? Szkalneczki....ja wolę bez tych wszystkich kropelek ozdobniczków, po prostu czyste szkło, sam kształt szklanki ładny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kamiku, tapeta na ścianę przy schodach bardzo ładna, szkoda że nie ma fot położonej Martus, bedzie, bedzie, razem z fotkami schodow Jeszcze chwilke, niech nam balustrade wstawia, bo poki co schody cale zaklejone sa A co to za fototapeta w łazience? masz gdzieś w necie wzór? zaciekawiłaś mnie...tandetnie!? W lazience jest fototapeta, na calej scianie.. o taka: http://s11.postimage.org/4g429muxf/fototap.jpg image hosting sites Dziekuje za opinie o szklankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na fotce z netu zdjęcie wydaję się ok ma klimacik, fajne. W takim razie czekam na te focie:popcorn: dzisiaj bendom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na fotce z netu zdjęcie wydaję się ok ma klimacik, fajne. W takim razie czekam na te focie:popcorn: dzisiaj bendom? Heh, taki mi sie wydawalo, ze fajnie wyjdzie.. to tylko toaleta, wiec nie bylo potrzeby calej w plytkach robic.. ahh Tak Martus, dzisiaj porobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.12.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 może z dwojga złego lepiej w stronę perfekcjonizmu? ja z kolei cieszę się zawsze jak dziecko i nie zauważam lub macham ręka na niedoróbki, a po czasie się wkurzam czemu wcześniej nie zauważyłam i od razu nie poprawiłam. Prowizorki niestety żyją najdłużej. Ten sam problem;) - przybij piątkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dzien dobry Na dziennik trafilam typowo przez przypadek, skusila mnie jego nazwa...Kaszuby... piekne okolice... Domek bardzo mi sie podoba...pozwol, ze bede tutaj zagladala i podlapywala inspiracje, moje klimaty, podobnie jak u kilku innych dzienniczkow dziewczyn ktore ostatnio odwiedzilam, pozdrawiam tutaj amglad przy okazji i pozostale Panie Czekam na zdjecia schodow dywanowych i porecze, poniewaz my tez takie zamowilismy-juz sie robia, i tez chcemy miec barierki zakonczone po bokach szyba, tak jak podalas wczesniej w przykladach.. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ten sam problem;) - przybij piątkę! dobrze, ze jest nas wiecej Mmelisa witam serdecznie rozgosc sie i zagladaj jak najczesciej, bedzie mi milo Fotki schodow beda w przyszlym tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts