Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

Oj jak fajnie:wiggle: ja na swoje musze czekac prawdopodobnie do konca grudnia...a i tak w realu ich nie zobacze az moze dopiero wiosna... na szczescie sa osoby, ktore moga zrobic zdjecia i za pomoca internetu je wysylac, wiec nie bede czekala do wiosny :no::p

w takim razie rozgaszczam sie i ide po ciasteczka do kawusi :D

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brakuje jeszcze lampek nad blatem i silikonu wkolo lustra oraz listwy przypodlogowej na scianie z tapeta.. :) lampki mamy juz zakupione - oprawy z czarnego szkla :wiggle:

No i ten caly 'rozpierdaczek' co jest na blacie bedzie schowany w szafce pod blatem, ktor tez ma sie pojawic do swiat :yes:

Dziekuje Wam za opinie dot. szkalnek :) chyba rzeczywiscie wybiore gladkie :D

Ola, Mirela, Monika. Ivy.. Nawet nie wiecie jak sie ciesze na te pozytywne komentarze :D

chociaz nie wiem, czy drugi raz zdecydowalabym sie na taki wybor, czy raczej dala cos delikatniejszego i jasniejszego na ta sciane ;)

ale chcialam, zeby bylo oryginalnie to mam.. heh, czasem takie decyzje sa ryzykowne, tym bardziej, ze winylowa fototapeta na sciane 220x260 to byl calkiem spory wydatek .. :sick:

Ivy, tak, kibelek rzeczywiscie maly jest - waski dokladnie.. :yes: mozliwe, ze to ma wplyw na te moje odczucia w porownaniu z biala sciana jaka tam byla do tej pory :D

Agalind, Mmelisa, dziekuje bardzo za wizyte oraz Wasze opinie i rowniez mikolajkowo pozdrawiam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/christmas/smileys-christmas-025460.gif

Tapeta fajna, ale pewnie przyzwyczaiłaś się do białej ściany i stąd rozterki.

Mozliwe, bo z ta biala sciana to od lipca mieszaklismy :D

Mozliwe, bo z ta biala sciana to od lipca mieszaklismy :D

wiec wszystko jasne..oko sie przyzwyczailo do bieli... to teraz poczekaj do kwietnia i pozniej powies jakies biale przescieradlo na scianie to zobaczysz, reakcja bedzie taka jak teraz na tapete :) wyglada, super... ja tez mam na dole maly wc-cik i nie mam pomyslu na jego aranzacje :no: