Mmelisa 05.12.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Oj jak fajnie:wiggle: ja na swoje musze czekac prawdopodobnie do konca grudnia...a i tak w realu ich nie zobacze az moze dopiero wiosna... na szczescie sa osoby, ktore moga zrobic zdjecia i za pomoca internetu je wysylac, wiec nie bede czekala do wiosny w takim razie rozgaszczam sie i ide po ciasteczka do kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Czekam na fotki p.s.szklanki wolę gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Ja też czekam na fotki :popcorn: Ja teżwolę gładkie szklanki Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 szklanki uwielbiam gładkie, choć na tych przynajmniej nie będzie widać odcisków paluchów tuptam nóżkami, gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jestem juz jestem Wiem, troche pozno, ale po pracy mielismy spotkanie ze stolarzem w sprawie listew i stolu Potem jeszcze zakupy, po powrocie troche obowiazkow domowych i wreszcie mam chwilke zeby tu zajrzec Takze jeszcze ekunda i beda fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 http://s12.postimage.org/jgh9rjgm5/IMG_6713.jpg http://s12.postimage.org/t2au7u7rx/IMG_6717.jpg http://s12.postimage.org/mft8brwf1/IMG_6719.jpg http://s12.postimage.org/phk0lq9jx/IMG_6720.jpg upload pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Brakuje jeszcze lampek nad blatem i silikonu wkolo lustra oraz listwy przypodlogowej na scianie z tapeta.. lampki mamy juz zakupione - oprawy z czarnego szkla No i ten caly 'rozpierdaczek' co jest na blacie bedzie schowany w szafce pod blatem, ktor tez ma sie pojawic do swiat Dziekuje Wam za opinie dot. szkalnek chyba rzeczywiscie wybiore gladkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Obietnica fotek spelniona Dzisiaj juz nie dam rady tu dluzej posiedziec, padam.. Dobrej nocki Wam zycze i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.12.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kamiku Fototapeta prezentuje się SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzien dobry! Kamiku Fototapeta prezentuje się SUPER!! Super?? powaznie? bo ja mam mieszane uczucia.. Nie wyszlo za pstrokato, tandetnie?? Czekam na szczere opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Pięknie wyszło ,i proszę mi tu nie marudzić ,bo Mikołaj prezentu nie przyniesie ,ho,ho,ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Czesc sliczna Mikolajko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/christmas/smileys-christmas-705591.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 kamiku fajna łazienka wyszla z tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.12.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 super ta tapeta. Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ładnie wyszło, moze wrażenie dlatego ze mały ten wc jak to wc-ciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ola, Mirela, Monika. Ivy.. Nawet nie wiecie jak sie ciesze na te pozytywne komentarze chociaz nie wiem, czy drugi raz zdecydowalabym sie na taki wybor, czy raczej dala cos delikatniejszego i jasniejszego na ta sciane ale chcialam, zeby bylo oryginalnie to mam.. heh, czasem takie decyzje sa ryzykowne, tym bardziej, ze winylowa fototapeta na sciane 220x260 to byl calkiem spory wydatek .. Ivy, tak, kibelek rzeczywiscie maly jest - waski dokladnie.. mozliwe, ze to ma wplyw na te moje odczucia w porownaniu z biala sciana jaka tam byla do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ho ho ho! Witam Mikolajkowo Ja tez dolaczam do pozytywnych komentarzy... ladnie to wyglada i w realu pewnie jeszcze lepiej... jak tak przygladam sie tej tapecie na zdjeciu teraz, to mam wrazenie, ze odpywam w dal na ktorejs lodeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dawno nie zaglądałam, ale widzę, ze dobrze trafiłam:) Tapeta fajna, ale pewnie przyzwyczaiłaś się do białej ściany i stąd rozterki. Pozdrawiam mikołajkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Agalind, Mmelisa, dziekuje bardzo za wizyte oraz Wasze opinie i rowniez mikolajkowo pozdrawiam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/christmas/smileys-christmas-025460.gif Tapeta fajna, ale pewnie przyzwyczaiłaś się do białej ściany i stąd rozterki. Mozliwe, bo z ta biala sciana to od lipca mieszaklismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mozliwe, bo z ta biala sciana to od lipca mieszaklismy wiec wszystko jasne..oko sie przyzwyczailo do bieli... to teraz poczekaj do kwietnia i pozniej powies jakies biale przescieradlo na scianie to zobaczysz, reakcja bedzie taka jak teraz na tapete wyglada, super... ja tez mam na dole maly wc-cik i nie mam pomyslu na jego aranzacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts