Ślężankaaa 06.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzien dobry! Super?? powaznie? bo ja mam mieszane uczucia.. Nie wyszlo za pstrokato, tandetnie?? Czekam na szczere opinie Kamiku Absolutnie nie jestem typem lizusa Jak mam coś do powiedzenia to mówię. Mój mąż mówi, że czasami mogłabym się ugryźć w języczek Piszę więc całkowicie szczerze: mnie się bardzo podoba Zostawiam pomocnika mikołaja bo nie wiem skąd wziąć mikołaja http://emotikona.pl/emotikony/pic/57jelen.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.12.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Absolutnie nie jestem typem lizusa Jak mam coś do powiedzenia to mówię. Mój mąż mówi, że czasami mogłabym się ugryźć w języczek Piszę więc całkowicie szczerze: mnie się bardzo podoba No to super krytyki jakby co sie nie boje w razie potrzeby umiem tez bronic swojego zdania Pozdrawiam cieplo w ten sloneczny piatek To juz prawie weeeekend ! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.12.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Bardzo ładnie wyszła ta tapeta :rolleyes: mnie się podoba nie odczuwam przesytu wszystko zgrało się kolorystycznie n pewno jest nietuzinkowo :wiggle: ps chciałam Wam powiedzieć ze Kamiku to piękna i fotogeniczna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja również ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.12.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej, hej, witam sie po weekendzie Bardzo ładnie wyszła ta tapeta :rolleyes: mnie się podoba nie odczuwam przesytu wszystko zgrało się kolorystycznie n pewno jest nietuzinkowo :wiggle: Dziekuje Karola Powiem Wam szczerze, ze im dluzej na ta fototapete patrze, tym bardziej mi sie podoba Moze rzeczywiscie nie jest tak zel, jak myslalam.. ps chciałam Wam powiedzieć ze Kamiku to piękna i fotogeniczna dziewczyna Alez Ty komplemenciara jestes Dziekuje Karolcia, chociaz uwazam, ze to slowa na wyrost Niemniej milo jest cos takiego na swoj temat przeczytac tym bardziej, jesli to pisze tak piekna kobieta ja Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.12.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Zamowilismy krzesla 12 sztuk Nie bedzie emsow, Michal sie nie zgodzil i byl w tym temacie wyjatkowo uparty.. Ja nie walczylam, bo i tak wiekszosc jest 'po mojemu'.. Zamowilismy proste, cos w tym stylu, tylko przeszycie bedzie inne, takie '2x2' http://s9.postimage.org/jfkk8yi5b/krzeslo_wysokie_waskie_pikowany.jpg upload photos http://s12.postimage.org/odggp9gjh/pionpoziom2x2.png pic hosting Kolor obicia bialy, nogi - dab bielony: http://s9.postimage.org/7xc6nocwv/dab_bielony_sahara_1.jpg photo storage Najpozniej beda u nas po przyszlej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dobry wieczór właścicielko !! Tak jak Ci pisałam przychodzę za zdjęciami schodów, ale krzesełka też chętnie obejrzę Bardzo ładne, tak jak pisałaś proste, pasujące do każdego stylu wnętrz:wiggle: Mój mąż też jakoś sceptycznie podchodzi do eamesów, jedynie bujaka zdołałam zamówić i na razie czeka niezłożony w pudle;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kamiku, wreszcie dotarłam , no wiesz ...śnieg ...zaspy...trochę mi się zeszło Już u mnie pisałam że tapeta wyszła baaardzo ładnie, ja nie wiem coś ty się czepiła Krzesełka ponadczasowe, zawsze modne i na pewno bardzo wygodne:) Wiesz że też je brałam poważnie pod uwagę swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wpadłam pochwalić fototapetę w wc, jest naprawdę oryginalnie, robi wrażenie, jest super http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.12.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dobry wieczór właścicielko !! Witam Cie Madzia Tak jak Ci pisałam przychodzę za zdjęciami schodów, Mam nadzieje, ze uda sie je tu pokazac w przyszlym tyg.. Mialy byc skonczone juz w tym, ale okazalo sie, ze 2 szyby sa jakos zle dociete p. stolarz musial je zabrac, a tym samym calosc nie jst jesczze skonczona Kamiku, wreszcie dotarłam , no wiesz ...śnieg ...zaspy...trochę mi się zeszło Rozumiem doskonale i ciesze sie, ze mimo wszystko dotarlas do mnie Martus Już u mnie pisałam że tapeta wyszła baaardzo ładnie, ja nie wiem coś ty się czepiła Bardzo, bardzo milo, ze sie podoba Mi z kazdym dniem juz tez coraz bardziej Krzesełka ponadczasowe, zawsze modne i na pewno bardzo wygodne:) Bardzo ładne, tak jak pisałaś proste, pasujące do każdego stylu wnętrz:wiggle: Zdecydowalismy sie na nie wlasnie dlatego, ze wygodne i ponadczasowe Moze nie jest to jakis super design, ale beda do nas pasowac Wiesz że też je brałam poważnie pod uwagę swego czasu Naprawde?? Ja trafilam na nie u Karoliny i Artura i od Karolki wlasnie dostalam na nie namiary Wpadłam pochwalić fototapetę w wc, jest naprawdę oryginalnie, robi wrażenie, jest super http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Dziekuje Vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień dobry A ktoś tu w kulki leci ,gdzie reszta zdjęć ,ha ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.12.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień dobry A ktoś tu w kulki leci ,gdzie reszta zdjęć ,ha ??? Dzien dobry O jakich kulkach mowisz Olcia? Zdjecia beda, tak jak obiecalam tylko ze schodami jest troche obsuwa.. 2 szyby zostaly zle przyciete, trzeba bylo wymieniac maja byc skonczone w poniedzialek Ale dzisiaj klada nam listwy w poniedzialek bedzie montowana tez szafa w garderobie na dniach maja dojechac sofy, stol i krzesla, takze fotek bedzie cala masa, juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzien dobry O jakich kulkach mowisz Olcia? takze fotek bedzie cala masa, juz niedlugo czyli dokładnie tak jak u mnie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.12.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień doberek Kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Kasiu, Jej jak mnie tu dawno nie było, a Ty taki urokliwy kącik zrobiłaś w łazience . Tapeta wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.12.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzień doberek Kamiku Witam witam Kasiu, Jej jak mnie tu dawno nie było, a Ty taki urokliwy kącik zrobiłaś w łazience . Tapeta wygląda pięknie Witaj Ewa To prawda, dawno Cie nie bylo Dziekuje za mile slowo w temacie tapety A wiec z nowosci.. schody praktycznie zakonczone :wiggle: brakuje kilku drobiazgow, m.in. podswietlenia schodow, ale to bedzie do swiat Jest tez jeszcze kilka kosmetycznych poprawek to wykonania i te niestety juz pewnie po Nowym Roku.. W kazdym razie efekt koncowy juz widac.. http://s11.postimage.org/u0sy4c9sz/2012_12_17_20_11_23.jpg http://s11.postimage.org/5yc49gt5v/2012_12_17_20_10_56.jpg images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 super schody wyszły!!!! takie lekkie przez jasne drewno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.12.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kolor zostaje taki jasny? Bardzo ładny Same schody też super!!! szkoda że nie pokazałaś jak wyszło na dole, wiesz? te listewki wykończeniowe z którymi miałaś problem i głosowanie nawet się odbyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 schodki bardzo fajnie wyszły...takie jaśniutkie co to za drewno i kolorek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.12.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Schody super ,tylko fotki niewyraźne ,a ja chciałam popodziwiać tą piękną tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts