Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

O raaany... :o

Tyle milych, cudnych zyczen, a ja dopiero po Swietach je czytam..

Dziekuje Wam kochane za pamiac :hug:

Gumisiu, Ala, Mariomili, Nemi, Dropku, Slezanka, Ola, Ewa, Martus, Aneta, Karolcia, Emiranda, Vesi, Justynka, Ivy i Reni - dziekuje Wam bardzo, bardzo :hug: Jednoczesnie przepraszam, ze sama nie pozyczylam Wam wszystkiego dobrego na te swiata.. :( Caly tydzien nawet na sekunde nie zajrzalam na FM - troche chorowalam, a potem bylo szalenstwo i nawal pracy, zeby ze wszystkim zdazyc przed Wigilia, jako ze w tym roku jej gospodarzami bylismy.. Bylo goraco, troche stresu i mnostwo pracy, ale sie udalo :) i chyba wyszlo calkiem niezle ;)

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ładne schody:yes: A na ścianie tam jest tapeta? Tak lekko połyskuje.

Dziekuje :)

Tak, na scianie jest tapeta :) i rzeczywiscie delikatnie polyskuje :yes:

Zaraz wstawie kilka nowych fotek, bedzie tam lepiej widoczna :)

witam

dawno nie zaglądałam na forum, a tu taaakie piękne schody:)

śliczne, tapetę też widać, że ładnie się prezentuje

:hug:

szkoda, że my jak kupimy segment nie będziemy mogli zrobić takich pięknych schodów :(

A to dlaczego? chodzi o ich konstrukcje??:confused:

Krzesełka tez mi się podobają i wyglądają na bardzo wygodne

I sa w rzeczywistosci baaardzo wygodne :yes:

Kasiu :)

Mnie podoba się ogromnie :yes: Jest jasno i elegancko :wiggle:. Wszystko pięknie pasuje, aż nie chce się wychodzić z tej gościny ;).

Napisz proszę jaki rozmiar ma Twój stół w jadalni - pomieścił imponującą liczbę krzeseł :D.

dzien dobry- witam się serdecznie. piekny, jasny, przestronny , super elegancki dom.. taki w stylu .. MarJel.. a tamten uwielbiam:rolleyes:

pomysl z fotatapeta w lazieneczce bardzo fajny, wyglada niezwykle oryginalnie i dadaje optycznie przestrzeni..:yes:

krzesła proste ponadczasowe - dobra alternatywa dla eamsów , tez o takich mysle, tylko chciałabym czarne nogi i ciemniejsze obicie, jesli mozna poprosze o namiar , może być na pryw.

jeszcze raz gratuluję, na pewno będę zaglądać..:bye:

Mnie podoba się ogromnie :yes: Jest jasno i elegancko :wiggle:. Wszystko pięknie pasuje, aż nie chce się wychodzić z tej gościny ;).

dzien dobry- witam się serdecznie. piekny, jasny, przestronny , super elegancki dom..

Dziekuje :hug: To mile, ze nasz domek podoba sie nie tylko nam :)

Witaj Fra :welcome:

taki w stylu .. MarJel.. a tamten uwielbiam:rolleyes:

Nie da sie ukryc, ze domek Martuski byl dla mnie ogromna inspiracja :D

krzesła proste ponadczasowe - dobra alternatywa dla eamsów , tez o takich mysle, tylko chciałabym czarne nogi i ciemniejsze obicie, jesli mozna poprosze o namiar , może być na pryw.

Krzesla super wygodne, dobrze wykonane, kolor nog dopasowywany do schodow wg przeslanego przeze mnie zdjecia :D

Jestesmy jak najbardziej zadowoleni :yes:

Namiary podsylam na priva :)

Napisz proszę jaki rozmiar ma Twój stół w jadalni - pomieścił imponującą liczbę krzeseł :D.

Ewa, wymiar wyjsciowy to 180x100, ale rozklada sie maksymalnie do 300x100 (dwie dokladki po 60 cm) :D

Pięknie!!!

:hug:

o kurczę, jak bosko:o

super wszystko wygląda, kanapy są cudowne, goście musieli być zachwyceni:)

co do schodów, to chodzi o to, że w planowanym segmencie mają być schody drewniane, które zapewnia deweloper, ale jak dojdzie do finalizacji, to będę chciała dogadać się o zakup innych schodów (takich jak ja chcę) z naszą dopłatą, bo te dewelopera, to zwykłe, chyba sosnowe, a będę miała dwie pary schodów, bo 3 poziomy, jeszcze podpytam czy można by było wymurować zamiast tych drewnianych, no ale to na etapie rozmów z deweloperem:)