kamiku 27.12.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 O raaany... Tyle milych, cudnych zyczen, a ja dopiero po Swietach je czytam.. Dziekuje Wam kochane za pamiac Gumisiu, Ala, Mariomili, Nemi, Dropku, Slezanka, Ola, Ewa, Martus, Aneta, Karolcia, Emiranda, Vesi, Justynka, Ivy i Reni - dziekuje Wam bardzo, bardzo Jednoczesnie przepraszam, ze sama nie pozyczylam Wam wszystkiego dobrego na te swiata.. Caly tydzien nawet na sekunde nie zajrzalam na FM - troche chorowalam, a potem bylo szalenstwo i nawal pracy, zeby ze wszystkim zdazyc przed Wigilia, jako ze w tym roku jej gospodarzami bylismy.. Bylo goraco, troche stresu i mnostwo pracy, ale sie udalo i chyba wyszlo calkiem niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.12.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Fajnie ze święta udały się , mam nadzieje ze czujesz się znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ładne schody:yes: A na ścianie tam jest tapeta? Tak lekko połyskuje. Dziekuje Tak, na scianie jest tapeta i rzeczywiscie delikatnie polyskuje Zaraz wstawie kilka nowych fotek, bedzie tam lepiej widoczna witam dawno nie zaglądałam na forum, a tu taaakie piękne schody:) śliczne, tapetę też widać, że ładnie się prezentuje szkoda, że my jak kupimy segment nie będziemy mogli zrobić takich pięknych schodów A to dlaczego? chodzi o ich konstrukcje?? Krzesełka tez mi się podobają i wyglądają na bardzo wygodne I sa w rzeczywistosci baaardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Fajnie ze święta udały się , mam nadzieje ze czujesz się znacznie lepiej. Tak, dziekuje, juz jest zdecydowanie lepiej Nowy Rok mamy nadzieje przywitac juz w pelni sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) To teraz pokaze Wam efekt naszej pracy.. My jestesmy bardzo zadowoleni , a Wam jak sie podoba..? http://s2.postimage.org/auv1lf1pl/IMG_6786.jpg http://s2.postimage.org/zdx32q63t/IMG_6768.jpg http://s2.postimage.org/9weoj4odl/IMG_6769.jpg http://s2.postimage.org/6qyo6nv55/IMG_6770.jpg http://s2.postimage.org/s3664cf3d/IMG_6778.jpg http://s2.postimage.org/y5dsuu3jd/IMG_6779.jpg http://s2.postimage.org/6jb1a5k6h/IMG_6780.jpg photo uploader http://s9.postimage.org/mvmif69j3/IMG_6774.jpg image Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kasiu Mnie podoba się ogromnie Jest jasno i elegancko . Wszystko pięknie pasuje, aż nie chce się wychodzić z tej gościny . Napisz proszę jaki rozmiar ma Twój stół w jadalni - pomieścił imponującą liczbę krzeseł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 27.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 dzien dobry- witam się serdecznie. piekny, jasny, przestronny , super elegancki dom.. taki w stylu .. MarJel.. a tamten uwielbiam:rolleyes: pomysl z fotatapeta w lazieneczce bardzo fajny, wyglada niezwykle oryginalnie i dadaje optycznie przestrzeni.. krzesła proste ponadczasowe - dobra alternatywa dla eamsów , tez o takich mysle, tylko chciałabym czarne nogi i ciemniejsze obicie, jesli mozna poprosze o namiar , może być na pryw. jeszcze raz gratuluję, na pewno będę zaglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.12.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Mnie podoba się ogromnie Jest jasno i elegancko . Wszystko pięknie pasuje, aż nie chce się wychodzić z tej gościny . dzien dobry- witam się serdecznie. piekny, jasny, przestronny , super elegancki dom.. Dziekuje To mile, ze nasz domek podoba sie nie tylko nam Witaj Fra taki w stylu .. MarJel.. a tamten uwielbiam:rolleyes: Nie da sie ukryc, ze domek Martuski byl dla mnie ogromna inspiracja krzesła proste ponadczasowe - dobra alternatywa dla eamsów , tez o takich mysle, tylko chciałabym czarne nogi i ciemniejsze obicie, jesli mozna poprosze o namiar , może być na pryw. Krzesla super wygodne, dobrze wykonane, kolor nog dopasowywany do schodow wg przeslanego przeze mnie zdjecia Jestesmy jak najbardziej zadowoleni Namiary podsylam na priva Napisz proszę jaki rozmiar ma Twój stół w jadalni - pomieścił imponującą liczbę krzeseł . Ewa, wymiar wyjsciowy to 180x100, ale rozklada sie maksymalnie do 300x100 (dwie dokladki po 60 cm) Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 27.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 dostałam.:wiggle:barzdo bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Pięknie!! Naprawdę bardzo pięknie!! Zazdraszczam ogromnego stołu!!:rolleyes: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 27.12.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 o kurczę, jak bosko:osuper wszystko wygląda, kanapy są cudowne, goście musieli być zachwyceni:) co do schodów, to chodzi o to, że w planowanym segmencie mają być schody drewniane, które zapewnia deweloper, ale jak dojdzie do finalizacji, to będę chciała dogadać się o zakup innych schodów (takich jak ja chcę) z naszą dopłatą, bo te dewelopera, to zwykłe, chyba sosnowe, a będę miała dwie pary schodów, bo 3 poziomy, jeszcze podpytam czy można by było wymurować zamiast tych drewnianych, no ale to na etapie rozmów z deweloperem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.12.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kamiku Fiuuuu fiuuuuuuu Śliczności pokazujesz Bardzooooo mi się u Ciebie podoba Tak jasno i elegancko - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 o rany jak ślicznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.12.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kamiku pieknie, wszystko mi sie podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.12.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kamiku, chyba jeszcze się u Ciebie nie witałam. Się witam teraz i odrazu się przyzjnaje, że podglądam regularnie . Masz piękny, jasny domek. Wszystko ze sobą gra. Ślicznie się urządziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.12.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kamiku!!!!! Cudownie! Cudownie! Jasno! Uwielbiam jak jest jasno Nie przedobrzyłaś..... jest schludnie, elegancko i gustownie! W takim domu to tylko odpoczywać, jest tak spokojnie i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.12.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Kamiku jest bosko, cudnie i tak lekko i świeżo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 :jawdrop: i znowu przestało mi sie u mnie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Fiu, fiu..... jak elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts