Magdzinska 02.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Kamiku witam się w NOWYM ROKU!!!!! Oby był dla Ciebie pełen pozytywnych wrażeń :rolleyes: Pozdrawiam:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.01.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dziekuje Magda Tobie rowniez zycze wszystkiego naj na ten Nowy Rok! Duzo milosci, radosci i spelnienia marzen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dziekuje Magda Tobie rowniez zycze wszystkiego naj na ten Nowy Rok! Duzo milosci, radosci i spelnienia marzen :) Ślicznieeee dziękuję!!!! Czeka mnie dużo nowych wyzwań, więc sobie życzę odwagi;):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Sukcesów, radości i spełnienia marzeń w Nowym Roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.01.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czy ja jestem w tym białym,eleganckim,ślicznym domku pierwszy raz?a tu tyle znajomych:)Kamiku widziałam piękny widok z lotu ptaka,w pięknym miejscu mieszkasz.Znalazłam Cię szukając informacji o RAL 9010.Masz coś w tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.01.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Agalind, Mayadaski Dziekuje bardzo !! Czy ja jestem w tym białym,eleganckim,ślicznym domku pierwszy raz?a tu tyle znajomych:) Witam serdecznie rozgosc sie i zagladaj czesciej bedzie mi bardzo milo Kamiku widziałam piękny widok z lotu ptaka,w pięknym miejscu mieszkasz. Znalazłam Cię szukając informacji o RAL 9010.Masz coś w tym kolorze? Basiu, nie, nie mamy nic w tym kolorze, przynajmniej nie z rzeczy robionych na zamowienie Kuchnia, drzwi wewnetrzne i listwy to RAL 9016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mam pytanko o podłogi jakie płytki masz w kuchni oraz co jest na podłodze w saloooonie , ktory jest strasznie ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.01.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Czesc Ivy W kuchni, przedpokoju i wiatrolapie na podlodze mamy Azteca Jasper Lux Grey 60x60 cm, w salonie panele QuickStep - jesion bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Czesc Ivy W kuchni, przedpokoju i wiatrolapie na podlodze mamy Azteca Jasper Lux Grey 60x60 cm, w salonie panele QuickStep - jesion bialy dziekuję...czy ty masz pdłogówkę w salonie ??? płyteczki- przyjazne w utrzymaniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nie, nie mamy podlogowki A plytki polecam - super latwe do mycia + nie widac na nich brudu Jedynie, to jak przy kazdym polpolerze, trzeba uwazac z fuga epoksydowa, tzn. po polozeniu szybko i dokladnie ja z plytek zmyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 bardzo prosimy o kolejna porcj zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 04.02.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Czesc Fra Wiecej fotek juz niedlugo.. Zabudowa wiatrolapu stoi od 1,5 miesiaca, ale jeszcze nie mialam czasu jej obfocic W przyszlym tyg pojawi sie zabudowa w naszej sypialni i szafki pod blatami w lazienkach Takze jeszcze chwilka i zasypie Was nowa partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 06.02.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ach kamiku! Jak u Ciebie jest pieknie! Tak jaaaaaaaaaasniutko! I masz moje wymarzone plytki Tender Viola! Kocham ta mozaikę. Jestes zadowolona z wyboru? Polozyla bys je jeszcze raz?Sliczne, naprawde sliczne wnetrza!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej kamiku Przyszłam pomachać, bo dawno mnie nie było u Ciebie:D Maciejka mam te same płytki i mozaikę i jestem bardzo zadowolona z wyboru:yes: to moja ulubiona łazienka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No to czekam na foteczki Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wpadłam sie przywitac po dluuugiej nieobecnosci:hug: i ....no wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.02.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Maciejka witam Cie serdecznie Bardzo milo, ze Ci sie u nas podoba Plytki Viola jak najbardziej polecam Maja swietna, oryginalna fakture + sliczna mozaike - wszyscy goscie sie nimi zachwycaja Jesli chodzi o uzytkowanie, to sprawuja sie b. dobrze i gdybym teraz miala urzadzac lazienke, to zdecydowanie ponownie bym je wybrala Martek i Ole dwie dziekuje Wam za odwiedzinki obiecuje, ze nowe fotki wkrotce sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kamiku, sasiadko jak u Ciebie biało, lekko i przyjemnie.... schrupać by się chciało Twój domek jak Rafaello.... slicznie u Ciebie....:yes: a i okolica cudna... przywiała mnie do Ciebie Nita, i nie załuję a Nicie dziekuję, bo ja na etapie wyboru wygodnych krzeseł do stołu jadalnianego a u ciebie piekniusie... podrzucisz producenta i info co to za cudenka? zostanę u Ciebie na kawkę, tak tu ładnie.... pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 09.02.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 kamiku, dziekuje za opinie odnosnie plytek , faktycznie mozaika jest przesliczna! MarJel-ko, to u Ciebie zobaczylam te plytki po raz pierwszy i byla to milosc "od pierwszego wejrzenia"! Macie piekne lazienki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts