Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Nowym Roku 2013,

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju

życzy Maja

http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg

Agalind, Mayadaski Dziekuje bardzo !!

Czy ja jestem w tym białym,eleganckim,ślicznym domku pierwszy raz?a tu tyle znajomych:)

Witam serdecznie :welcome: rozgosc sie i zagladaj czesciej :) bedzie mi bardzo milo :wiggle:

Kamiku widziałam piękny widok z lotu ptaka,w pięknym miejscu mieszkasz.

:hug:

Znalazłam Cię szukając informacji o RAL 9010.Masz coś w tym kolorze?

Basiu, nie, nie mamy nic w tym kolorze, przynajmniej nie z rzeczy robionych na zamowienie :)

Kuchnia, drzwi wewnetrzne i listwy to RAL 9016 :)

• 2 weeks później...

Maciejka witam Cie serdecznie :welcome:

Bardzo milo, ze Ci sie u nas podoba :)

Plytki Viola jak najbardziej polecam :yes: Maja swietna, oryginalna fakture + sliczna mozaike - wszyscy goscie sie nimi zachwycaja :D Jesli chodzi o uzytkowanie, to sprawuja sie b. dobrze i gdybym teraz miala urzadzac lazienke, to zdecydowanie ponownie bym je wybrala :yes:

Martek i Ole dwie :)

dziekuje Wam za odwiedzinki :hug: obiecuje, ze nowe fotki wkrotce sie pojawia :yes: :cool:

Kamiku,

sasiadko ;)

jak u Ciebie biało, lekko i przyjemnie.... schrupać by się chciało Twój domek jak Rafaello....

slicznie u Ciebie....:yes::yes::yes:

a i okolica cudna...

przywiała mnie do Ciebie Nita, i nie załuję a Nicie dziekuję, bo ja na etapie wyboru wygodnych krzeseł do stołu jadalnianego a u ciebie piekniusie... podrzucisz producenta i info co to za cudenka?

zostanę u Ciebie na kawkę, tak tu ładnie....

pozdrawiam:bye: