Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Kaszubach, czyli u K&M

kamiku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 486
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochane, zastanawiam sie nad wyborem lustra do wiatrolapu :rolleyes:

Podobaja mi sie bardzo takie w lustrzanych ramach oraz to z AWAI, ktore ma Marjelka :D

Nie wiem jestem tylko na 100% pewna czy i ktore pasowaloby do nas lepiej.. :confused:

A moze mialybyscie inna propozycje?? :wiggle:

Mialoby wisiec na scianie vis a vis zabudowy, bo tylko tam jest miejsce.. fotki na pierwszej stronie :)

Kamiś :mad: widać tylko zabudowę a ściany niet

Jeżeli jest szeroka to zawiesiłabym w poziomie jedno pod drugim (z delikatnym odstępem) lustra Hemnes białe z Ikea :yes:

Sciana jest na szerokosc zabudowy :yes: tylko niestety drzwi zewnetrzne otwieraja sie do srodka i te prowadzace od domu do wiatrolapu tez.. takze jesli akurat i te i te sa otwarte, to odleglosc miedzy nimi wynosi jakies 60 cm.. :( troche malo.. pocieszam, sie ze rzadko otwarte sa i te i te ;)

Nie spotkalam sie jesczze z dwoma lustrami jedno pod drugim :no: masz moze Justys jakies inspiracje gdzie znalazlabym taki uklad..?

Chodzi o to lustro? czy Ty to wlasnie masz u siebie?

http://s9.postimg.org/7jqc65qfj/hemnes_lustro.jpg

photo storage

Dokładnie :yes: drzwi zewnętrzne otwarte na oścież? nie widziałam :lol:

Czasami sie zdarza ;) szczegolnie jak mamy wiecej gosci :D wiatrolap jest waski niestety.. :sick: a ze kiedy kupowalismy domek od dewelopera byl juz w stanie surowym zamknietym, to nie mielismy wplywu na to w ktora strone beda otwierac sie drzwi zewnetrzne.. :(

Lustro fajne :yes: musze sie mu lepiej przyjrzec w Ikea :)

A Ty jestes z niego zadowolona?

Kamiś ale ja nie mówię o kierunku tylko o tym, że one na stałe niby są otwarte :lol: wchodzisz, zamykasz :yes:

Generalnie masz racje, ale sa wyjatki (czyt. wieksze imprezy czy spotkania towarzyskie) :lol2::lol2:

Tak ja jestem zadowolona, a Fionka bardzo lubi się podobijać w nim do tego kota co go widzi jak na nie paczy :D

Juz sobie wyobrazam w akcji tego Twojego slicznego kociaka :rotfl: