Ola.U 11.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No to trzymam kciuki &&&&:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kamiku trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 I ja, i ja trzymam kciuki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4ja 15.04.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam,otrzymujesz moje prywatne wiadomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.04.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Nita, Anetka, Olcia, Nemi, Emilka, Maja Dziekuje dziewczyny Troche to wszystko u mnie jeszcze potrwa, oby do konca wakacji udalo sie zrealizowac cel.. Tesknie za FM, wiec czasem zagladam jak nastroj mam lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4ja 17.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dzięki za pomoc , nawet nie wiesz jak nam pomoglaś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.04.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dzięki za pomoc , nawet nie wiesz jak nam pomoglaś.Pozdrawiam Nie ma problemu Wykanczajcie szybko swoje gniazdko i niech sie Wam w nim dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Kamiku dopiero doczytałam życzę aby wszystko się ułożyło Stół obłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.04.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Kamiku i ja przydreptałam za jedzeniem Stół full wypas! I trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Justynka, Ida, Fra Dziekuje! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kochane, zastanawiam sie nad wyborem lustra do wiatrolapu Podobaja mi sie bardzo takie w lustrzanych ramach oraz to z AWAI, ktore ma Marjelka Nie wiem jestem tylko na 100% pewna czy i ktore pasowaloby do nas lepiej.. A moze mialybyscie inna propozycje?? Mialoby wisiec na scianie vis a vis zabudowy, bo tylko tam jest miejsce.. fotki na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiś widać tylko zabudowę a ściany niet Jeżeli jest szeroka to zawiesiłabym w poziomie jedno pod drugim (z delikatnym odstępem) lustra Hemnes białe z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiś widać tylko zabudowę a ściany niet Jeżeli jest szeroka to zawiesiłabym w poziomie jedno pod drugim (z delikatnym odstępem) lustra Hemnes białe z Ikea Sciana jest na szerokosc zabudowy tylko niestety drzwi zewnetrzne otwieraja sie do srodka i te prowadzace od domu do wiatrolapu tez.. takze jesli akurat i te i te sa otwarte, to odleglosc miedzy nimi wynosi jakies 60 cm.. troche malo.. pocieszam, sie ze rzadko otwarte sa i te i te Nie spotkalam sie jesczze z dwoma lustrami jedno pod drugim masz moze Justys jakies inspiracje gdzie znalazlabym taki uklad..? Chodzi o to lustro? czy Ty to wlasnie masz u siebie? http://s9.postimg.org/7jqc65qfj/hemnes_lustro.jpg photo storage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Dokładnie drzwi zewnętrzne otwarte na oścież? nie widziałam Inspiracji nie mam (na siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Dokładnie drzwi zewnętrzne otwarte na oścież? nie widziałam Czasami sie zdarza szczegolnie jak mamy wiecej gosci wiatrolap jest waski niestety.. a ze kiedy kupowalismy domek od dewelopera byl juz w stanie surowym zamknietym, to nie mielismy wplywu na to w ktora strone beda otwierac sie drzwi zewnetrzne.. Lustro fajne musze sie mu lepiej przyjrzec w Ikea A Ty jestes z niego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiś ale ja nie mówię o kierunku tylko o tym, że one na stałe niby są otwarte wchodzisz, zamykasz Tak ja jestem zadowolona, a Fionka bardzo lubi się podobijać w nim do tego kota co go widzi jak na nie paczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiś ale ja nie mówię o kierunku tylko o tym, że one na stałe niby są otwarte wchodzisz, zamykasz Generalnie masz racje, ale sa wyjatki (czyt. wieksze imprezy czy spotkania towarzyskie) :lol2: Tak ja jestem zadowolona, a Fionka bardzo lubi się podobijać w nim do tego kota co go widzi jak na nie paczy Juz sobie wyobrazam w akcji tego Twojego slicznego kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 toż to łobuz taki co niemiara najlepsza jak zbiega po schodach np z moją gumką do włosów i wydaje taki śmieszny pomruk zadowolenia "hie hie" po czym rozkłada się brzuchem do góry na holu i liże tę gumkę jak swojego dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 To masz z tymi kociakami troche smiechu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts