anakris 19.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam się u Ciebie Kamiku, dopiero dzisiaj tu trafiłam, przejrzałam cała galerię, wątku jeszcze nie przeczytałam ale obiecuje to nadrobić, bardzo mi się tu u Ciebie podoba, takie jasne, bardzo eleganckie te Twoje wnętrza, pięknie:rolleyes:, obiecuję zaglądać jesli pozwolisz i doczytać wszystko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witaj Anakris Milo, ze do mnie zajrzalas i ze Ci sie u mnie podoba mam nadzieje, ze bedziesz czestszym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kasiu, cieszę się, że "wróciłaś" Biało w tym wiatrołapie - chyba szukałabym czegoś w srebrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku melduję, że przeczytałam wszystko, na początku sobie założyłam że może dziś połowę , jutro resztę, ale mnie wciągnęło na dobre:)Pięknie, jaśniutko, elegancko, te wnętrza chyba bardzo oddają Twój charakter, osoby bardzo wrażliwej i delikatnej, zgadza się?, bardzo mi się podoba i już tu zostaję, pozdrawiam i mam nadzieję że już u Ciebie lepiej, trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 hej, przyszłam tutaj przez wątek venusińskiej - bardzo fajny domek masz! bardzo przyjemne i jasne wnętrza mówię o zdj z 1szej strony, mam nadzieję że dogrzebię się gdzieś do zdj z 1szego piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Czesc Ewus ten moj powrot to jeszcze nie tak na dobre.. no chyba, ze nastroj bedzie mi teraz bardziej dopisywal i bede sie mniej zadreczac Kamiku melduję, że przeczytałam wszystko, na początku sobie założyłam że może dziś połowę , jutro resztę, ale mnie wciągnęło na dobre:) Asiu, bardzo milo, ze chcialo Ci sie przebrnac przez tych nascie stron mojej galerii Mam nadziej, ze bedziesz moim czestym gosciem Pięknie, jaśniutko, elegancko, te wnętrza chyba bardzo oddają Twój charakter, osoby bardzo wrażliwej i delikatnej, zgadza się?, bardzo mi się podoba i już tu zostaję, pozdrawiam i mam nadzieję że już u Ciebie lepiej, trzymam kciuki:hug: To prawda, ze moge sie utozsamiac z wnetrzem naszego domku uwielbiam te kolory, swietnie sie w nich czuje i wypoczywam Wrazliwa - owszem, ale tylek mam twardy Bywaja lepsze i gorsze momenty, jak u kazdego.. Kiedy na pierwszym planie byla organizacja slubu i wesela, potem kupno domu i jego wykanczanie, a w 'miedzyczasie' dalsze i blizsze wyjazdy, to nie mialam czasu na dola teraz tamte emocje ucichly, wiec i trudniej sie nie przejmowac tym co mnie dreczy.. Ale ze generalnie jestem optymistka i wierze, ze wszystko sie ulozy, to sa to tylko chwilowe zalamania Nicol, witaj i zapraszam czesciej! Moze w tym tygodniu uda mi sie wstawic troche nowych fotek, m.in. z zabudowa sypialni Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 24.04.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 W poniedzialek zamowilismy meble na taras Poki co tylko komplet dwa fotele, sofa i stolik, ale i tak ciesze sie juz bardzo, ze wreszcie bedzie mozna wypic w weekend poranna kawe na tarasie Docelowo planujemy jeszcze stol z krzeslami, tylko ze nie chce takiego w kolorze drewna a takich jest najwiecej.. Najbardziej pasowaloby nam cos w szarosci, antracycie, ostatecznie bieli No i stol musi miec mozliwosc zlozenia/odkrecenia nog, bo trzeba go gdzies poza sezonem trzymac, a za duzo takiego miejsca nie mamy http://s22.postimg.org/k5yg23xbl/mebelki.jpg free picture hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć kamiku Bardzo fajn mebelki ogrodowe Trzymam kciuki,za pomyślność ważnej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 24.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hej Kamiku:D mebelki tarasowe pierwsza klasa, jeśli możesz podaj proszę skąd one i ile?? a weszlam do Twojego wątku bo chcialam Ci powiedziec, że tak sie wczoraj napaliłam na Twoją słatkę z awokado, paluszkami krabowymi itd , której przepis podałaś chyba jak dobrze pamiętam u Venuski, że nóżkami caly dzien przebieralam i myślałam , że wieczorkiem zrobie .. tylko niestety męża poprosilam o zakupy .. ( o ja głupia:mad:) o on mi przyniósł .. paluszki rybne w panierce:( i jeszcze się kłocił, że nie było takiego czegoś jak paluszki krabowe tylko paluszki surimi ( to wlaśnie przeciez mialo być) albo paluszki rybne w panierce.. to wziął co droższe ale dzisiaj wezmę sprawy w swoje ręce i Miłego dnia życzę ps w aprawie lustra nie wiem czy pomogę ale myśle , że takie Marjelkowe rzeżbione fajnie by wygladało.. albo proste w białej ramie jak radzila Venuska choć ja bym na Twoim miejscu wzięła to srebrne - masz tak jasno, przejrzyście i świetliscie a ono doskonale się wpisuje w takie wnętrza (moim zdaniem) a nadto jest fajnie charakterne i zwraca uwagę .. no chyba, że nie chcesz jakośc specjalnie przyciągać tam wzroku .. bo masz tam np włączniki, gniazdka, kaloryfery to wtedy białe.. alem doradzila:lol2: sorki sama dumam nad lustrami do siebie od kilku miesięcy.. tyle, że u mnie to gorsza sprawa bo mieszkamy juz długo, gusta się zmieniają, dom ma hmm.. charakter eklektyczny:cool: więc dopiero mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 kamiku!!! wow!!! ten komplet tarasowy jest zarabiaszczy bedzie wygladac pieeeknie na tarasiku...ehh ahhh ohhh kiedy to ja bede miala wykonczone wsio u mnie:( tez chce takiego miec i kaffe na tarasie pic:oops: Milego dnia p.s. a coz to za przepis na ta salatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 24.04.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hej Karolka, dziekuje za odwiedzinki Hej Kamiku:D mebelki tarasowe pierwsza klasa, jeśli możesz podaj proszę skąd one i ile?? Zamowilismy w LM teraz byla jakas promocja http://www.leroymerlin.pl/relaks-w-ogrodzie/meble-ogrodowe/zestawy-mebli-ogrodowych/zestaw-mebli-ogrodowych-curver,p207512,l209.html#!oceny a weszlam do Twojego wątku bo chcialam Ci powiedziec, że tak sie wczoraj napaliłam na Twoją słatkę z awokado, paluszkami krabowymi itd , której przepis podałaś chyba jak dobrze pamiętam u Venuski, że nóżkami caly dzien przebieralam i myślałam , że wieczorkiem zrobie Mam nadzieje, ze dzisiaj sie uda i ze bedzie smakowala ps w aprawie lustra nie wiem czy pomogę ale myśle , że takie Marjelkowe rzeżbione fajnie by wygladało.. No to mnie najbardziej korci.. 'choruje' na nie juz od roku To biale co Venuska doradzala tez ladne i mysle, ze by pasowalo, ale nie bedzie zwracalo na siebie uwagi.. a ja chcialabym zeby jednak przyciagelo wzrok No nic, pomysle jeszcze i pewnie w koncu cos wybiore kamiku!!! wow!!! ten komplet tarasowy jest zarabiaszczy bedzie wygladac pieeeknie na tarasiku...ehh ahhh ohhh Milo, ze sie podoba szukalismy czegos dosyc dlugo, bo fundusze bardzo ograniczone mielismy i zawsze bylo cos 'nie tak' albo jakosc, albo kolor.. Ten moze nie jest takim wymarzonym, ale mysle, ze bedzie pasowal i dobrze pelnil swoja funkcje Milego dnia Dziekuje i wzajemnie p.s. a coz to za przepis na ta salatke? Prosze.. Salatka z paluszkow krabowych Potrzebne: dojrzale awokado, paluszki krabowe, jajka ugotowane na twardo; do sosu: smietana, majonez, czosnek, swiezy koperek, sol, pieprz. Awokado obieramy, kroimy w kosteczke, paluszki krabowe pokroic w 2-3 mm krazki, wszystko mieszamy. Na wierzch ukladamy jajka pokrojone w czastki. Smietane, majonez (proporcje wg uznania, ale tak, zeby sos byl lejacy) mieszamy z wycisnietym czosnkiem, sola i pieprzem i duza iloscia posiekanego koperku. Sosem zalewamy salatke. Nie mieszamy. Prosta, szybka i przeeeepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 mmmm mnam mnam... szybko sobie zapisze i bede miala kolejny kulinarny specjal dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witaj Kamiku Kawusia wyśmienita, własnie kończę i zastanawiam sie nad dolewką Kupiłam tą pomarańczową, na tą drugą też sie pewnie skuszę Komplecik ogrodowy bardzo mi się podoba, chyba idealnie będzie się bedzie komponował do Waszego domku:D, ja tez jeszcze nie mam mebelków tarasowych ale nie wiem czy w tym roku kupimy, bo trudno nam się zdecydować jakie, no i te wydatki:(, a poza tym mam zestaw rattanowy ze starego domku i chyba on nam na razie posłuży;) Co do Twoich problemów, to wprawdzie nie wiem co Cię trapi ale ja trzymam kciuki i myślę że wszystko będzie ok:wiggle:, sama w życiu troszkę przeszłam, dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Asiu, ciesze sie bardzo, ze kawka i Tobie smakowala mialabym wyrzuty sumienia, gdyby bylo inaczej :lol2: Mebelki odebralismy wczoraj, niestety jeszcze nie sa zlozone wczoraj nie bylo za bardzo kiedy, dzisiaj tez nie, bo szykuje sie nam imprezka z dwoma Jarkami takze wezmiemy sie za nie pewnie dopiero jutro W weekend postaram sie obfocic i tu pokazac Buziaki i milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kasiu mocno przytulam i jeszcze mocniej trzymam kciuki by wszystko się ułożyło jak tego pragniesz Meble świetne, w sam raz na piękną pogodę jaką nam zapowiadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Śliczny ten komplecik na taras, baaardzo mi się podoba, czekam na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kamiku, melduję, ze sałatka krabowa zrobiona:yes:zjedzona:D i mniam:) dzięki za przepis.. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 kamiku dawaj mebelki tarasowe bo już nogami przebieram, a będą już stały w docelowym miejscu tzn na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam się serdecznie:hug: Podczytuje więc wiem, że będą nowe mebelki tarasowe Czekam i ja na zdjęcia:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pozdrawiam Kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts