kamiku 28.05.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 witaj jestem z gdańska i poszukuje dobrego wykonczeniowca czy Twoj nadaje sie do polecenia ? Witam Ciezkie pytanie.. ogolnie nie bylo zle, ale mielismy i zastrzezenia i czasem poklocic sie musielismy.. trzeba bardzo dobrze sprecyzowac swoje oczekiwania, najlepiej kazda rzecz, nawet najmniejsza pierdolke miec spisana w umowie. Wazny jest takze czas jaki przewiduja na wykonanie prac - u nas np. na sam koniec bardzo sie spieszyli, bo mieli juz nagrana kolejna robote i chcieli ja zaczac jak najszybciej. Odbilo sie to czesciowo na wykonaniu niektorych prac. Zalezy rowniez co mieliby konkretnie u Ciebie robic. Jesli jestes zainteresowany, moge podac namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.05.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 (edytowane) Jakis czas temu zakupilam do pokoju Hubka zegar. Troche czasu zajal mi wybor, bo generalnie nie bylo nic w rozsadnej cenie, co pasowaloby do mojej koncepcji.. Az wreszcie znalazlam ten: http://fotoo.pl//out.php?i=807803_zegar.jpg Kolorystycznie kompletnie niepasujacy, ale spodobal mi sie sam model i jak doczytalam, ze kulki sa drewniane, to od razu wiedzialam, ze je przemaluje Tym sposobem powyzszy zegar przemienil sie w taki: http://fotoo.pl//out.php?i=807804_2014-05-28-14.03.48.jpg Mysle, ze na delikatnej jasniutko-blekitnej scianie, wsrod bialych mebli bedzie sie ladnie prezentowal Edytowane 28 Maja 2014 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 28.05.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 świetny zegarek, dużo lepiej wygląda przemalowany ps. sprawdziłam sobie cenę tej baterii, o którą wcześniej pytałam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.05.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 świetny zegarek, dużo lepiej wygląda przemalowany Mi tez sie teraz duzo bardziej podoba ps. sprawdziłam sobie cenę tej baterii, o którą wcześniej pytałam i To prawda, cena powala.. ja jednak zachorowalam wrecz na ta baterie, a maz chcac sprawic mi przyjemnosc kupil ja w prezencie swiatecznym :rotfl: Przyznam, ze cieszylam sie jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 28.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 do świąt daleko , urodziny w listopadzie, imieniny w styczniu, a na dzień dziecka chyba się już nie kwalifikuję... . Muszę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszslodki 28.05.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 odwiezylismy dzisiaj konakt z wczesniejszym wykonczeniowcem i chyba bedziemy sie jego trzymac wiemy przynajmniej na co zwrocic uwage strasznie ciezko o dobrych fachowoc... niestety. na jaki tynki sie decydowaliscie i czy cekolowaliscie domek? nam kazdy mowi zeby braz "z worka" jedni zeby brac gipsowe inni cementowo jakies tam... chyba tak czy siat trzeba celkowac zeby miec gladziutkie sciany prawda? a zegar wyszedl swietnie! ja pewnie bym nie malowala albo bym nie kupila lbo zostawila tak jak jest, balabym sie ze cos ... niby nic trudnego ale mam dwie lewe rece do jakichkolwiek prac manualnych... ani rysowac, ani malowac - NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.06.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 do świąt daleko , urodziny w listopadzie, imieniny w styczniu, a na dzień dziecka chyba się już nie kwalifikuję... . Muszę pomyśleć... A moze rocznica slubu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.06.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 odwiezylismy dzisiaj konakt z wczesniejszym wykonczeniowcem i chyba bedziemy sie jego trzymac wiemy przynajmniej na co zwrocic uwage strasznie ciezko o dobrych fachowoc... niestety. To prawda.. my jedynie trafilismy na rewelacyjna ekipe od kominka. Do calej reszty mialam zawsze jakies zastrzezenia.. na jaki tynki sie decydowaliscie i czy cekolowaliscie domek? My mamy tynki gipsowe, ale i tak potem robilismy cekolowanie.. a zegar wyszedl swietnie! ja pewnie bym nie malowala albo bym nie kupila lbo zostawila tak jak jest, balabym sie ze cos ... Dziekuje Tez sie balam, ze moze nie wyjsc tak jak bym tego chciala, ale postanowilam zaryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 02.06.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 To prawda.. my jedynie trafilismy na rewelacyjna ekipe od kominka. Do calej reszty mialam zawsze jakies zastrzeżenia Mogę to samo powiedzieć..... Ekipa od kominkow super, no jeszcze od instalacji gazowej, ale to drobnostka. Pan od glazury i gładzi/malowania jeszcze nie podpadł, ale go pilnuję i daję szczegółowe wytyczne. Za to w piątek przyjechały balustrady na balkony i za pól godziny odjechały bez montażu (kute, wzór na zamówienie). Nie miały pewnych elementów i niestety mimo próśb właściciela firmy (dawał 10% rabatu) musiał je zabrać do poprawki. Ciekawe co będzie dalej, bo ten sam pan będzie tez robił ogrodzenie i bramę z furtką .... Dziś weszła ekipa od elewacji, za 1,5 miesiąca kuchnie, potem kamieniarz z blatami, a na koniec ekipa od kostki na zewnątrz. Po prostu juz sie cieszę na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 witam serdecznie gratuluję pięknego domu i pięknej balustrady, którą zakosiłam do siebie w celach poglądowych.... na dziś jest jedną z moich inspiracji.... mam nadzieję, że się nie będziesz gniewać.... bardzo mi się podoba... gdybyś mogła wysłać na priv albo tutaj napisać ile cię mniej więcej kosztowała... byłabym wdzięczna i jeszcze pytanie.... musisz ją faktycznie czyścić co kilka dni jak co niektórzy mi wróżą? jesteś z niej zadowolona? coś zrobiłabyś inaczej? jest stabilna? przepraszam za tyle pytań jeszcze nie podjęłam decyzji, obawiam się też kosztów.... dlatego drążę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 11.06.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mogę to samo powiedzieć..... Za to w piątek przyjechały balustrady na balkony i za pól godziny odjechały bez montażu (kute, wzór na zamówienie). Nie miały pewnych elementów i niestety mimo próśb właściciela firmy (dawał 10% rabatu) musiał je zabrać do poprawki. Ciekawe co będzie dalej, bo ten sam pan będzie tez robił ogrodzenie i bramę z furtką .... : Jest szansa, ze sie czegos nauczyl i drugi raz nie popelni tego samego bledu.. tym bardziej, ze nie ulegliscie ofercie rabatu Dziś weszła ekipa od elewacji, za 1,5 miesiąca kuchnie, potem kamieniarz z blatami, a na koniec ekipa od kostki na zewnątrz. Po prostu juz sie cieszę na to wszystko Dasz rade Fakt, cale to wykanczanie wnetrza i nieustanna 'walka' z fachowcami wykancza, ale jak juz jest po wszystkim, to radosc i satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 11.06.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 witam serdecznie gratuluję pięknego domu i pięknej balustrady, którą zakosiłam do siebie w celach poglądowych.... na dziś jest jedną z moich inspiracji.... mam nadzieję, że się nie będziesz gniewać.... Witam Cie Catti i ja Dziekuje za mile slowa odnosnie domku Jesli chodzi o balustrade - podgladaj i sciagaj ile chcesz milo, jesli jakas czesc wnetrza naszego gniazdka moze byc inspiracja dla innych gdybyś mogła wysłać na priv albo tutaj napisać ile cię mniej więcej kosztowała... byłabym wdzięczna i jeszcze pytanie.... musisz ją faktycznie czyścić co kilka dni jak co niektórzy mi wróżą? jesteś z niej zadowolona? coś zrobiłabyś inaczej? jest stabilna? Niestety dokladnej ceny teraz nie pamietam, poza tym raczej nie udaloby mi sie ustalic samego kosztu balustrady, bo cene mielismy skalkulowana razem ze schodami.. Calosc wyszla ok. 16 tys i bylo to jakies 1,5 roku temu. Z balustrady jestem bardzo zadowolona i jesli kiedys gdzies mialabym na nowo stac przed wyborem, to przynajmniej na ten moment zdecydowalabym sie takze na taka wersje Balustrada jest bardzo stabilna - wg stolarza zalezy to od slupkow laczacych, bo na poczatku chcialam miec wezsze, ale odradzal wlasnie z uwagi na stabilnosc konstrukcji. Nie mam tez problemu z jej czyszczeniem, robie to maks raz na 2 mies. i mycie zajmuje doslownie chwilke. Nie wiem, czy to ze wzgledu na fakt, ze nie mamy zwierzat, jak rowniez dzieci, tzn. pierwsze bedzie z nami juz lada dzien Moze ten wyglad i czestotliwosc mycia balustrady sie zmieni, kiedy synek zacznie zostawiac na niej slady swoimi raczkami Jesli bedziesz miec jeszcze jakies pytania - smialo, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.06.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Z balustrady jestem bardzo zadowolona i jesli kiedys gdzies mialabym na nowo stac przed wyborem, to przynajmniej na ten moment zdecydowalabym sie takze na taka wersje Balustrada jest bardzo stabilna - wg stolarza zalezy to od slupkow laczacych, bo na poczatku chcialam miec wezsze, ale odradzal wlasnie z uwagi na stabilnosc konstrukcji. Nie mam tez problemu z jej czyszczeniem, robie to maks raz na 2 mies. i mycie zajmuje doslownie chwilke. yes! yes! yes! lejesz miód na moje skołatane serce... bardzo ci dziękuję za odpowiedź.... i życzliwość trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe pojawienie się synusia w waszym "świecie".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.06.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 yes! yes! yes! lejesz miód na moje skołatane serce... bardzo ci dziękuję za odpowiedź.... i życzliwość Nie ma problemu Mysle, ze bedziesz zadowolona z wyboru trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe pojawienie się synusia w waszym "świecie".... nieDZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.06.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Pokoj Hubercika praktycznie skonczony Nie moglam tylko dostac zaslonek takich, jakie bym chciala, nawet samego materialu, zeby uszyc.. a nie wymyslilam nic nadzywczajnego, bo chcialam zwykle, proste, granatowe, ktore w razie potrzeby i mocniejszego slonca (pokoj jest od zachodu) zaciemnilyby pokoj synka. Takze ten temat ogarne juz chyba po narodzinach Malego, bo teraz juz sily nie mam na bieganie po sklepach, nie wspominajac ze zostal mi tylko ten weekend No i te wszystkie gadzety co sa w koszyczkach na przewijaku bede musiala jakos ogarnac. Nie wiem jeszcze, co konkretnie bedzie mi tam niezbedne, a co moze byc gdzies indziej schowane Na bank planuje zwolnic jeden koszyczek na pieluchy No i z czasem pojawia sie zapewnie jeszcze jakies zdjecia synka, czy inne obrazki na scianach, a obok szafy regal albo skrzynia na zabawki Poki co calosc wyglada tak http://fotoo.pl//out.php?i=819383_pokoj2.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819382_pokoj1.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819384_pokoj3.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819385_pokoj4.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819386_pokoj5.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819388_pokoj7.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=819387_pokoj6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 14.06.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Pokój jest świetny, super połączenie kolorów i te własnoręcznie robione dodatki:jawdrop: naprawdę bardzo mi sie podoba. W kwestii zasłon - nie myślałaś o rolecie wewnętrznej z materiału? Nie daje oczywiście takiego zacienienia jak np. żaluzja drewniana ,ale spokojnie nie przepuszcza światła, no i kurz sie tak nie zbiera jak na żaluzjach. Montaż jest bardzo prosty. Ja swoje rolety do kuchni zamawiałam na Allegro. Sama mierzylam, wysłałam pomiar i za 2 dni rolety były u mnie (sprzedający tez z Wawy i sam mi przywoził do domu tzn. pod blok ). Rolety zamontowal mi mój R , nawet długo nie leżały czekając na swoją kolej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 16.06.2014 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pokój jest świetny, super połączenie kolorów i te własnoręcznie robione dodatki:jawdrop: naprawdę bardzo mi sie podoba. . Dziekuje bardzo W kwestii zasłon - nie myślałaś o rolecie wewnętrznej z materiału? Nie daje oczywiście takiego zacienienia jak np. żaluzja drewniana ,ale spokojnie nie przepuszcza światła, no i kurz sie tak nie zbiera jak na żaluzjach. W oknie mamy zamontowane plisy, jednak jasniejsze, bo granatowych nie znalazlam, a jesli juz byly to cena mi sie zdecydowanie nie podobala.. Dlatego poza plisami chcialam jeszcze te zaslonki, zeby w razie potrzeby mocniej zaciemnic pokoj synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 16.06.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ja kupowałam swoje rolety w cenie 1 zł za 1 cm szerokości. (czyli jak okno ma 70 cm, to koszt rolety 70 zł.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 kamiku, pokoik Hubcia jest cudowny! Synkowi będzie w nim bardzo dobrze Cały dzień myślę o Tobie, jak tam sprawy się toczą Trzymaj się dzielnie! Nie mogę doczekać się, kiedy napiszesz, że już tulisz Hubcia w ramionach Serdeczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Cudny pokoik porpsze na priv namiary na kolorowy zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts