kamiku 17.07.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 kamiku, pokoik Hubcia jest cudowny! Synkowi będzie w nim bardzo dobrze Serdeczności! Dziekuje Nelli Cały dzień myślę o Tobie, jak tam sprawy się toczą Trzymaj się dzielnie! Nie mogę doczekać się, kiedy napiszesz, że już tulisz Hubcia w ramionach Serdeczności! A wiec od 19.06, 20:38 tule mojego synka w ramionach Jest przesliczny, a ja totalnie oszalalam na jego punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.07.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Cudny pokoik porpsze na priv namiary na kolorowy zegar Zegar zakupilam na allegro od ExitoDesign, oryginalnie kulki byly w innych kolorach, a ja je przemalowalam http://www.exitodesign.pl/zegar-scienny-colour-balls-by-exitodesign.html Edytowane 22 Lipca 2014 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.07.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 A wiec od 19.06, 20:38 tule mojego synka w ramionach Jest przesliczny, a ja totalnie oszalalam na jego punkcie gratuluję!!! i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.07.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Kamiku! Najserdeczniejsze gratulacje!!! http://www.pocztakartkowa.pl/images_card/grat_narodz_12_355x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 03.08.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Witaj, dawno mnie tu nie było, tzn zaglądałam do Ciebie, bo nadal jesteś moją inspiracją Gratuluję narodzin syna Pokoik jest cudowny, kolory śliczne i fajnie rozplanowane:) U nas nastąpiła zmiana - segmentu nie kupiliśmy (wyszły komplikacje) - ale mam nadzieję, że jak dostaniemy kredyt, to kupimy połówkę bliźniaka, w którym salon jest identycznie usytuowany wraz ze schodami i jadalnią jak Twój:) Pozdrawiam serdecznie Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magkarla 11.08.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam Pięknie u Ciebie. Mogę prosić o nazwę płytek w szarej łazience i nazwę mozaiki? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka.k 01.12.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam, bardzo podoba nam się Wasze wnętrza. Jestem również z okolic Kaszub, czy można prosić do dane firmy która robiła kuchnię i jej koszt, jak i również schody do góry. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts