Drop_Inn 17.10.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Bardzo oryginalna ta bateria - nie miałam pojęcia, że istnieją takie (skojarzyła mi się z trzepaczką do jajek:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 jja bym zrobila jak największe tafle szkla i jak najmniej podzialow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Bardzo oryginalna ta bateria - nie miałam pojęcia, że istnieją takie (skojarzyła mi się z trzepaczką do jajek) Trudno sie nie zgodzic jja bym zrobila jak największe tafle szkla i jak najmniej podzialow:) myslimy podobnie Musze to wszystko pomierzyc i sobie rozrysowac A jakies sugestie, co dac na okno w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 witam, mam pytanie odnośnie plafonu w salonie, bo to chyba caboche? jakiej masz średnicy i czy wygodny jest plafon a nie dłuższy zwis. pytam bo prawdopodobnie się na taki zdecyduje, z uwagi na to że w salonie będzie też stół a nad nim chciałam dwa wiszące caboche mniejszej średnicy np. 35 cm. Nad stolikiem kawowym natomiast myślałam właśnie o plafonie ok 50cm nie wiem czy byłby ok.Domek ładnie urządzany gratuluje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witaj Beata Zdecydowalismy sie na plafon, bo nie chcialam obnizac sufitu.. salon jest w miare wysoki, jesli dobrze pamietam, to cos ok 2,80-2,90 m i mysle, ze wystarczy, ze po bokach mamy zabudowy g-k. Poza tym my tez jestesmy wysocy (1,85 i 2 m) i taki zwis na srodku moglby troche przeszkadzac Srednica plafonu to 50 cm, chociaz mogloby byc i 70, tylko ta cena.. Zwisy beda nad stolem w jadalni, jak juz pojawi sie ten docelowy stol, bo chcialabym dobrze rozmiescic to oswietlenie. Nie wiem jesczze jakie, na ten moment mamy 3 pomysly (ponizej), ale nadal szukam inspiracji 1) trzy sztuki http://s18.postimage.org/5fu1kla49/pirum_d.jpg free image hosting 2) 4 pojedyncze sztuki albo na jednej listwie: http://s15.postimage.org/dyy838x7f/eglo_diamond_1.jpg images http://s11.postimage.org/vuj3gm28j/eglo_diamond_90696.jpg photo upload 3) 2 sztuki (sr. 35 cm): http://s10.postimage.org/4pkdkxmax/cabo.jpg free image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No to skoro Ty z Kaszub to jak mogłam tu nie zajrzeć i się nie przywitać. Ja ze Słupska więc po sąsiedzku ale było lato kiedy na Kaszubach pracowałam przy zbiorze truskawek :lol:razem z koleżanką zjechałyśmy pół tego pięknego regionu na stopa a ile się wtedy naimprezowałam... To były moje najlepsze wakacje! Krajobrazy są cudowne więc zazdroszczę Ci tak pięknego miejsca zamieszkania Co się tyczy domku...bardzo mi się podoba z zewnątrz. Osiedle takie eleganckie i w ogóle I w środku też fajnie jasne, przyjemne kolory. Jestem fanką szczególnie Twojej podłogi w salonie No i to duże okno.... Możesz napisać co to za drzwi prysznicowe w tej łazience nie szarej, nie fioletowej tylko w tej trzeciej co za firma, jaki wymiar, jak się sprawują i jeśli mogę spytać to ile kosztowały Pozdrawiam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Czesc Korozja widze, ze z Ciebie kolejna fanka Kaszub zgadzam sie w 100%, sa przepiekne Jeszcze pare lat temu Slupsk byl mi szczegolnie bliski - mieszkali tam moi pradziadkowie.. sentyment pozostal, ale obecnie odwiedzam tam juz tylko cmentarz.. A tu widok z lotu ptaka 'polanki', na ktorej budowane jest nasze osiedle: http://s9.postimage.org/t75onadjz/image.jpg photo sharing Jak przyjemnie sie czyta mile komentarze dotyczace naszego domku.. Dzrzwi prysznicowe mamy firmy SanSwiss, grupy Ronal, seria Pur Light S, model PLS2, w obu lazienkach identyczne (w tej o ktorej mowisz i w tej fioletowej. W szarej jest tylko wc). Jestem z nich bardzo zadowolona, bo mimo, ze sa przesuwane, to nie ma w nich praktycznie niedostepnych zakamarkow, ktore trudno jest wyczyscic Cena poszla na priv Edytowane 18 Października 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 jezu jak pięknie na tych Kaszubach:jawdrop: witam się u ciebie, bardzo ładnie wszystko wygląda, moje klimaty i to pewno wiesz, piękny duży przestronny salon, ale tak patrzę na twoją kuchnie i ona malutka mi sie wydaje jak na dom, ile ma m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ale Ty masz tam pięknie :jawdrop: Przepraszam, najpierw powinnam się przywitać, ale jak zobaczyłam to zdjęcie to mnie zatkało Podglądam choć klimaty zupełnie nie moje, ale bardzo mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dzień człowieka nie było a tu tyle rzeczy się przewinęło:jawdrop:. Musze na spokojnie do tych schodów wrócić. Widoki cudne. Chyba wiem gdzie to Twoje jezioro;) Patrzę na takie obrazki i cały czas nie mogę uwierzyć, że w takim pięknym miejscu mieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To ja tez sie po sasiedzku przywitam:bye: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witaj Reni, mmajeczkaa, mayadaski Ciesze sie, ze do mnie zajrzalyscie jezu jak pięknie na tych Kaszubach:jawdrop: Widoki cudne. Chyba wiem gdzie to Twoje jezioro;) Patrzę na takie obrazki i cały czas nie mogę uwierzyć, że w takim pięknym miejscu mieszkamy:) Dokladnie.. a teraz jeszcze te kolory... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/autumn/smileys-autumn-736582.gif bardzo ładnie wszystko wygląda, moje klimaty i to pewno wiesz, piękny duży przestronny salon, ale tak patrzę na twoją kuchnie i ona malutka mi sie wydaje jak na dom, ile ma m2? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Tak zeby uscislic, to mamy polowe blizniaka w sumie 156 m2, a kuchnia ma ciut ponad 9m2 - fakt, moglaby byc wieksza Hej Zaglądam ,tylko nie miałam czasu ,żeby coś napisać Jeżeli chodzi o schody ,to jeżeli ma być poręcz ,to podoba mi się wersja z przerwami .A nie wolałabyś samego szkła ??Tak jak u MarJel-ki Rozumiem Ola, ze Ty teraz zajeta bardzo Schody marjelki piekne, ale u nas chyba nie bardzo zdaloby egzamin takie mocowanie na sruby, takze na 99% bedzie wersja z porecza i przerwami A jesli chodzi o oswietlenie nad stolem w jadalni, to co byscie sugerowaly? No i moze mogle liczyc na jakis wsparcie w kwestii okna w kuchni - w co je ubrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Agalind, a Ty gdzies z moich okolic jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Kamiku a co będziesz mieć w oknach w salonie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Kamiku a co będziesz mieć w oknach w salonie???? Myslalam o jakis grubszych prostych zaslonach w kolorze scian i kominka.. Jakies inne propozycje? Na calej dlugosci salonu mamy zrobione korytko na karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 a będziesz je odslaniać , nie przeszkadza ci ,że okno będzie puste. chyba masz sąsiadow blisko. możeżaluzje do kuchni. u ciebie pasują albo biale albo aluminiowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Agalind, a Ty gdzies z moich okolic jestes? Prawie po sąsiedzku mieszkamy:) Wczoraj przejżdzałam niedaleko Ciebie:) Edytowane 18 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 18.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, domek zapowiada się następne cudeńko Co do mebli wypoczynkowych to posiadam ten narożnik Rosa i POLECAM jest super wygodny i dobrze wykonany Miałabym prośbe napisz mi gdzie kupiłas ten dozownik na mydło (białą kule) bo ja mam taka samą czarna kupiłam w LM ale nigdzie nie mogę dokupic białej Bede wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, domek zapowiada się następne cudeńko Co do mebli wypoczynkowych to posiadam ten narożnik Rosa i POLECAM jest super wygodny i dobrze wykonany Miałabym prośbe napisz mi gdzie kupiłas ten dozownik na mydło (białą kule) bo ja mam taka samą czarna kupiłam w LM ale nigdzie nie mogę dokupic białej Bede wdzięczna za info Mam taki sam biały dozownik i kupiłam go w LM, tyle, że u mnie tylko białe były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, domek zapowiada się następne cudeńko Co do mebli wypoczynkowych to posiadam ten narożnik Rosa i POLECAM jest super wygodny i dobrze wykonany Miałabym prośbe napisz mi gdzie kupiłas ten dozownik na mydło (białą kule) bo ja mam taka samą czarna kupiłam w LM ale nigdzie nie mogę dokupic białej Bede wdzięczna za info Witaj casse milo, ze Ci sie u nas podoba, chociaz jeszcze mnostwa brakuje No wlasnie wszyscy zachwalaja te meble, producent jest w grupie kler - robia na tych samych stelazach, uzywaja tych samych skor, tylko nazwa inna i cena mi bardziej pasuje Dozownik kupowalam w BRW, ale w marketach budowlanych tez tego typu widzialam i chyba jeszcze w tesco Prawie po sąsiedzku mieszkamy:) Wczoraj przejżdzałam niedaleko Ciebie:) A Ty tez Kartuzy, czy juz Wejherowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts